Zato sto je promocija dresova tek poslije OrebraPirke je napisao/la:1. Cetitke.
2. Zasto jos nosite Legea dresove?
P.S Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sto je promocija dresova tek poslije OrebraPirke je napisao/la:1. Cetitke.
Yebem ti dres ! da su u suknjama i grudnjacima igrali nek su pobijedili .Pirke je napisao/la:1. Cetitke.
Dobijaju jarane,mislim da je oko 150.000 eura prolazak u 3. pretkolo.afa97 je napisao/la:Zato sto je promocija dresova tek poslije OrebraPirke je napisao/la:1. Cetitke.
Znam ludilo je tamo vjerovatno,a gdje neće biti.Sada slavite i uživajte kada možete,samo bez svađa i vrijeđanja.hurem je napisao/la:LUDO JASTA RADI...EVO PRE 10 MIN.POCEO KONCERT HARISA DZINOVICA OVDJE NA PLATOU ISPRED VIJECNICE, AKO POSLASTICA NAVIJACIMA KOJI SLUSAJU MUZIKUneutralan__ je napisao/la:Čestitke za prolaz.Nadam se da će te dogurati što dalje.
Kakva je ovo noć za BH-a fudbal.Vjerujem da će sada biti veliko slavlje u Sarajevu.
Vjeruj samo zajedno mozemo do uspjeha. Ponosan sam na sve nas nocas koji iz svih djelova BiH cestitaju Sarajevu i Zelji. Vjeruj da smo mnogi i sinoc bili uz nas Borac i nasu Banja Luku. pozz iz Zenicejubitubi je napisao/la:Cestitke,silovali ste Orebro,nece moci hodati sigurno par dana.Svaka cast!Steta sto nije moj Borac prosao,ali dogodine bice!Pozdrav.
Trebalo bi da se dio tih para sacuva za stolice jer u play-offu aBd trebace i zapad da bude ovakoFK Sarajevo je napisao/la:Dobijaju jarane,mislim da je oko 150.000 eura prolazak u 3. pretkolo.afa97 je napisao/la:Zato sto je promocija dresova tek poslije OrebraPirke je napisao/la:1. Cetitke.
Halo bolan...Zanima me, ako mi neces odgovoriti, fino razguli.CoDe je napisao/la: Yebem ti dres ! da su u suknjama i grudnjacima igrali nek su pobijedili .
Dao sam ti ja odgovor, dresovi dolaze poslije utakmice sa OrebromPirke je napisao/la:Halo bolan...Zanima me, ako mi neces odgovoriti, fino razguli.CoDe je napisao/la: Yebem ti dres ! da su u suknjama i grudnjacima igrali nek su pobijedili .
Hvala lijepa.afa97 je napisao/la:Zato sto je promocija dresova tek poslije Orebra
Upravo tako care.A ono sto je mene pozitvno iznenadilo je fizicka pripremljenost igraca Sarajeva,jer ipak za napad je potrebna i snaga,a oni su bas do kraja gurali kao da su popili neki carobni napitak...svaka cast.chily-rz je napisao/la:Prije svega svaka čast igracima Sarajeva na pristupu u ovoj utakmici,.Srcem na terenu do poslijednje minute,bilo je zadovoljstvo gledati kako Sarajevo i nakon 2-0 i dalje napada,.Znam da Aca ne želi da se komentariše navijanje ali kako sam i sam strastveni navijac,osjecam moralnu obavezu da ovo veceras pohvalim,.Svaka cast horde,za ovo vam skidam kapu,u odnosu na prošli četvrtak ovo je bio vol 2,.Puno srece u nastavku!
AMINbparena je napisao/la:Cestitam na pobjedi i da dragi Allah da ... da ovako slavite i u sljedecim Evropskim utakmicama. Svako dobro i Sarajevu i Zelji ... pozz iz Zenice