Safet Sušić - Pape
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kakav uvid u nogometnu filozofiju Papeta 

SVE SAM SAFETE! 

JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU SAFETE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
1.SAFET SUŠIĆ
2.JOSE MOURINHO
3.CARLO ANCELOTTI
PS. Kuća u kojoj se Safet rodio tj. kuća njegovih roditelja je ovih dana u velikoj opasnosti (mjesto Rujnica u blizini Zavidovića) ... nisam siguran ali postoji mogućnost da ju je klizište uništilo ili jako oštetilo. Inače kuća u kojoj je Safet odrastao se nalazi 20 metara od onog mjesta gdje most 'Duga' udara u betonski most na rijeci Bosni.
To je jedan od razloga zašto Pape potencira humanitarni karakter predstojeće utakmice.
2.JOSE MOURINHO
3.CARLO ANCELOTTI

PS. Kuća u kojoj se Safet rodio tj. kuća njegovih roditelja je ovih dana u velikoj opasnosti (mjesto Rujnica u blizini Zavidovića) ... nisam siguran ali postoji mogućnost da ju je klizište uništilo ili jako oštetilo. Inače kuća u kojoj je Safet odrastao se nalazi 20 metara od onog mjesta gdje most 'Duga' udara u betonski most na rijeci Bosni.
To je jedan od razloga zašto Pape potencira humanitarni karakter predstojeće utakmice.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
[youtube][/youtube]Cartman je napisao/la:JOS NIJE KASNO ZA OSTAVKU SAFETE!
1946
- donniedarko
- Kontakt:
Odahnuo sam kad sam cuo da nece trenirati u sumi, ipak mozda Pape nije tolika neznalica 

- RockyMaivia
- Kontakt:
Mozda je mislio na planinuIlPrincipe je napisao/la:Kaže: "Mogo sam ja izmisljat treninge, vodit ih u šumu .."

StarMo nije skutorija...
Obraduj naciju daj ostavku
Dvadeset i nešto dana prije početka prve utakmice na SP, pisanje ovakvih komentara čini tebe i svakog ko ovako razmišlja većom izdajicom i smećem nego bilo kakvog četnika iz RS-a koji je protiv BiH i svega što je bosansko.Guarin14 je napisao/la:Obraduj naciju daj ostavku

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Dubokouman post nema sta, ovo ni djete od 5 godina nebi napisaloAlanSmith14 je napisao/la:Dvadeset i nešto dana prije početka prve utakmice na SP, pisanje ovakvih komentara čini tebe i svakog ko ovako razmišlja većom izdajicom i smećem nego bilo kakvog četnika iz RS-a koji je protiv BiH i svega što je bosansko.Guarin14 je napisao/la:Obraduj naciju daj ostavku

Sta neces na ovom forumu procitiati u pm.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Obraduj forum i pritisni OdjavaGuarin14 je napisao/la:Obraduj naciju daj ostavku
Nasmijte se gravčetu, propade mu fora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta ces pisati po forumu ako prodjemo grupu i mozda cak se nekim cudom plasiramo recimo u cetvrtfinale?Guarin14 je napisao/la:Obraduj naciju daj ostavku
Hoce li to biti nesto u stilu: Sajo skini gace da ti ga dudlam! Ili nesto tipa: Sajo poseri se da ti olizem supcinu svojim nosom!
Nemoj se ljutit, samo pitam?

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
@Guarin odlican post
Cuj sta ce se desiti ako prodje grupu.. Pa to treba da je opsta realnost bez obzira sto nam je prvo veliko natjecanje... U grupi nam je odron repka Iran (definitivno jedna od najgorih na ovom prvenstvu) i Nigerija (koja je grohnula i to dobro u odnosu na njihove velike generacije) u kojoj se ne zna ko pije i ko placa, gora im situacija sa savezom i selektorom nego kod nas....
Al' opet i ako casno ispadne kao recimo nasa kosarkaska repka ja Suliju necu ''A'' reci, al' ako i on casno da ostavku momentalno poslije slijetanja aviona u Sarajevo... Mada on svakako treba otici jer ovo sto radi u oblasti nepotizma i sl. lopovluka koji je na stetu buducem narastaju, je za osudu jer ko zna ko ce nam ciniti repku u buducnosti ako nam ovaj nastavi tjerati najbolje momke (msm na Prcica i na Besica kojeg je morao vratiti jer je vidio da je vrag odnio salu), a dovoditi svoje dvoljevake iz burazerove agencije...

Cuj sta ce se desiti ako prodje grupu.. Pa to treba da je opsta realnost bez obzira sto nam je prvo veliko natjecanje... U grupi nam je odron repka Iran (definitivno jedna od najgorih na ovom prvenstvu) i Nigerija (koja je grohnula i to dobro u odnosu na njihove velike generacije) u kojoj se ne zna ko pije i ko placa, gora im situacija sa savezom i selektorom nego kod nas....
Al' opet i ako casno ispadne kao recimo nasa kosarkaska repka ja Suliju necu ''A'' reci, al' ako i on casno da ostavku momentalno poslije slijetanja aviona u Sarajevo... Mada on svakako treba otici jer ovo sto radi u oblasti nepotizma i sl. lopovluka koji je na stetu buducem narastaju, je za osudu jer ko zna ko ce nam ciniti repku u buducnosti ako nam ovaj nastavi tjerati najbolje momke (msm na Prcica i na Besica kojeg je morao vratiti jer je vidio da je vrag odnio salu), a dovoditi svoje dvoljevake iz burazerove agencije...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Risha1998 kad je vidio da mu se post našao u najsmješnijimVirtu4l je napisao/la:Nasmijte se gravčetu, propade mu fora.

Sta je,opet prokis'o?Virtu4l je napisao/la:Nasmijte se gravčetu, propade mu fora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
moram ovo istacu,selektor Susic se tokom ovih prirpema ponasa jako korektno i djeluje mi pristupacniji nego ikada... vjerovatno su ga pogodila i ova desavanja u drzavi,nekako je prijateljski raspolozen prema svima! Bio sam na treningu u Hrasnici,atmosfera djeluje bolja nego ikad,iako su mnogi prizeljkivali da bude drugacije... djeluju mi svi kao jedan,nikad ih nisam vidio raspolozenije,od Dzeke do Vrsajevica! Selektor je dosta susretljiv prema medijima,navijacima,bukvalno nikoga ne odbija,cak mislim da neki to i zloupotrebljavaju i s vremena na vrijeme dosadjuju,ali zasad sve djeluje perfektno! radi se dosta ozbiljno i nekako mislim da ce igraci dati 120% svojih mogucnosti da dodju do sto boljeg rezultata u Brazilu,nakon svega ovoga sto se desilo u BIH i regionu,definitivno imaju motiv vise....
Ima li tv prenos utakmice iz gradačca,zna li neko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.