Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Bice lagano kasnije, Welbač će ih izbacit obojicu iz špica
Hajde sta ste se uspavali sa igračem manje ne mogu da ih rašire..
Hajde sta ste se uspavali sa igračem manje ne mogu da ih rašire..
Aha. Nadam se da je stvarno minor poznavajuci nas..... i slazem se. Mi bez Ozila nismo u stanju sansu kreirati. A Teo je prica za sebeAA23 je napisao/la:Giroud koliko god da je loš od Walcotta ne može biti gori..
Kome je Arsenal dao 140 k sedmično..
@soccerfan
Minor knee injury
I btw ne znam kako neko ovdje govori da smo kreativniji bez Ozila, jedine dvije sanse dosle preko Hectora na desnoj strani

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Daj izbaci vise ovog Tefu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E moj Walcotte....
Jel Wenger fakat toliko tvrdoglav da ne zeli dovesti klasu u špicu..
Jel Wenger fakat toliko tvrdoglav da ne zeli dovesti klasu u špicu..
Tacno moras smotat joint da bi mogao gledati utakmicu.
Fuj koje nezalaganje. Napad je statičan. Odbrana njukastla se ne miče uopšte, rutinski iznose loptu ako dođe. Fuj fuj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mi izgledamo ko da mi igramo sa igracem manje. Ljudi izdominirase
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Oxlade jedan od najgorih, nema muda da krene 1 na 1
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bolje povezanu igru naprijed Vrbanjusa ima.
Sve ovo je samo indicija upozorenja da nam je prijeko potreban sposoban napadac.
Sve ovo je samo indicija upozorenja da nam je prijeko potreban sposoban napadac.
Nema ovo veze sa činjenicom da nama treba napadač. Ovo je bezobrazluk igrača i njihov odnos prema klubu. Nema zalaganja, svi su statični u ofanzivnoj liniji i veoma tromi.Fustang je napisao/la:Bolje povezanu igru naprijed Vrbanjusa ima.
NIko se ne trudi da pravi utrčavanja iza zadnje linije, niko se ne trudi da razvuče odbranu iako nam igraju klasična krila. Niti Sančez niti Ox se drže svojih zadataka da igraju uz aut liniju. svi bi da ulaze u sredinu i samo čekaju loptu, i onda dođemo u situaciji da svi samo stoje i čekaju loptu, a Cazorla i Kokelan se dodaju na 30 metara od gola.
Sramota velika, nabijem ih na qurac sve.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sta reći kad je Hector najviše šansi stvorio, najbolji je u prvom bio..
Alexis je izolovan, nema saradnje sa špicem, nema ko da mu proturi loptu..
Baš je super što nema Ozila, sjajno jelde Greivis?
Walcott je prelos, choker pravi, nikad nije znao postići gol kako treba, uvijek je imao ovo..
2 suta u okvir gola a oni sa igračem manje od 17te minute...
Volio bi Campbella u drugom vidjeti, ne fercera nikako dosadno poluvrijeme, mi sa igračem više prijetnju nismo napravili, ne smijemo pomišljati na išta jače da ćemo osvojiti, pa protiv Njukaša ne možemo gol da damo i patimo se od početka sezone evo, samo 2 gola dali i to jedan je eurogol a drugi autogol onog iz C.Palacea..
Nešto nije uredu, totalno bez ikakve veze igramo i mislim da bi nas pojačanja vratila negdje na bolje..ali jok vako će se forsirati dok se ne bude kasnilo za prvakom 10-15 bodova, onda će bit " there weren't quality players avalaible on the market "...
Alexis je izolovan, nema saradnje sa špicem, nema ko da mu proturi loptu..
Baš je super što nema Ozila, sjajno jelde Greivis?
Walcott je prelos, choker pravi, nikad nije znao postići gol kako treba, uvijek je imao ovo..
2 suta u okvir gola a oni sa igračem manje od 17te minute...
Volio bi Campbella u drugom vidjeti, ne fercera nikako dosadno poluvrijeme, mi sa igračem više prijetnju nismo napravili, ne smijemo pomišljati na išta jače da ćemo osvojiti, pa protiv Njukaša ne možemo gol da damo i patimo se od početka sezone evo, samo 2 gola dali i to jedan je eurogol a drugi autogol onog iz C.Palacea..
Nešto nije uredu, totalno bez ikakve veze igramo i mislim da bi nas pojačanja vratila negdje na bolje..ali jok vako će se forsirati dok se ne bude kasnilo za prvakom 10-15 bodova, onda će bit " there weren't quality players avalaible on the market "...
Bellerin i Gabriel odlicni, Monreal i Sanchez solidni a COX vrhunski, yebeni doktor, bravo majstorcino.
Ostali standardno losi ove sezone na celu sa Walmissom. Bezidejno i to sa igracem vise.
I da, u 4 utakmice postignut samo 1 gol ne racunajuci onaj autogol

Ostali standardno losi ove sezone na celu sa Walmissom. Bezidejno i to sa igracem vise.
I da, u 4 utakmice postignut samo 1 gol ne racunajuci onaj autogol

Zadnja izmjena: VGS, dana/u 29 avg 2015, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam od pocetka gledao pa nisam vidio taj crveni i te navodne penale sta se desilo? Ali ono koliko sam ja vidio mi sa igracem vise ne mozemo sansu da stvorimo, jedina sansa koju smo napravili je izasla iz suta Alexisa van 16 kojeg je Krul skinuo i ona klocina koja prima 140k funti sedmicno promasila prazan gol jer je fakticki golman na zemlji bio... Igra je nula bodova i da je 11 na 11 a kad uzmes u obzir da svrake igraju sa desetoricom to onda izgleda jos losije iz nase perspektive. Treba pokusat ubaciti Panjouda jer utakmica kako bude odmicala svrake ce biti sve povucenije bice puno igraca na malom prostoru dakle uz nase napade bice puno kornera i prekida pa mozda klada moze skociti.
Ja ne mogu da dodjem sebi u kojem to svijeut retardirani Walnut moze biti spic a npr Alexis ne moze? Ovo i da pobjedimo ovo je ocaj klaun koji je upropastio prelazni rok nedovevsi nikoga, mi jos uvijek mozemo nekom strasnom ponudom dovesti vrhunskog DMF-a ali za spica imamo minimalne sanse ovo je katastrofa od prelaznog roka.
Ja ne mogu da dodjem sebi u kojem to svijeut retardirani Walnut moze biti spic a npr Alexis ne moze? Ovo i da pobjedimo ovo je ocaj klaun koji je upropastio prelazni rok nedovevsi nikoga, mi jos uvijek mozemo nekom strasnom ponudom dovesti vrhunskog DMF-a ali za spica imamo minimalne sanse ovo je katastrofa od prelaznog roka.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Only 5% of created chances created have been realized this season..

-
- Kontakt:
Ovoj ekipi fale 2 top igraca znamo vec na kojim pozicijama ali ono sto je jos bitnije ovoj ekipi fali strucnjak na klupi ovaj klaun je izlapio njegova taktika u prvom poluvremenu nije prosla protvi klauna Mclareana koji ima igraca manje.
Sta ti je AA23 nema to veze sa tim sto nam treba spic to je nezalaganje ne treba nam spic efikasnot je na nivou...
Sta ti je AA23 nema to veze sa tim sto nam treba spic to je nezalaganje ne treba nam spic efikasnot je na nivou...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
I walcott i Ox i Sančez i Ramsey su podjednako krivi za ovu igru. KO to ne vidi nema pojma
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I evo vidi se koliko Ozil fali..
Svi ulaze u sredinu nesto ko bi da kreiraju ali ne znaju jer ne mogu oni tu...
Hajmo bolje u drugom!!!
@topnik
Svi su loši danas, sto jeste jeste ali mi fakat nemamo špica koji ce sam da lomi meč.. Imali smo, ovakvi su se mečevi tako rijesavali..
Hajde ono kad se u Girouda moras pouzdati
Svi ulaze u sredinu nesto ko bi da kreiraju ali ne znaju jer ne mogu oni tu...
Hajmo bolje u drugom!!!
@topnik
Svi su loši danas, sto jeste jeste ali mi fakat nemamo špica koji ce sam da lomi meč.. Imali smo, ovakvi su se mečevi tako rijesavali..
Hajde ono kad se u Girouda moras pouzdati

Ovakvi mečevi ? Drug imamo igrača VIŠE, zar ti treba Henry da riješiš to ?
Gledaj Sančeza i Oxa lacaju sami sebe
Gledaj Sančeza i Oxa lacaju sami sebe

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
@topnik.
Sve je na mjestu to što si napisao ali ovu istu priču možemo da forsiramo i mogli smo da forsiramo dobar dio prošle sezone jer sve ta priča implicira i uzrokovana je zbog nesposbnog voajera na klupi.
Lani se barem uspijevalo doći do pozitivnih rezultata na kartu individualnih kvaliteta.Sada je i to zakazalo sa izlapjelim mediokritetom.
Daj bože da ove godine barem budemo sjenka one ekipe iz prošle sezone, ali ako se dan po jutru poznaje, crno nam se piše.
Sve je na mjestu to što si napisao ali ovu istu priču možemo da forsiramo i mogli smo da forsiramo dobar dio prošle sezone jer sve ta priča implicira i uzrokovana je zbog nesposbnog voajera na klupi.
Lani se barem uspijevalo doći do pozitivnih rezultata na kartu individualnih kvaliteta.Sada je i to zakazalo sa izlapjelim mediokritetom.
Daj bože da ove godine barem budemo sjenka one ekipe iz prošle sezone, ali ako se dan po jutru poznaje, crno nam se piše.
kakvi smo baksuzi kod njih pola ekipe ima zuti karton a kod nas kazorla samo .. on ce i dobiti crveni haahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.