lovcen16 je napisao/la:Jarane upalilo me ovo nabit nogom u guzove...sad kad citam tvoj post i ne djeluje mi toliko provokativan kao u prvom citanju ali si ga zasiljio opasno...tacno u zivac...

a to za nogiranje u 1. ligu rs

lovcen16 je napisao/la:Jarane upalilo me ovo nabit nogom u guzove...sad kad citam tvoj post i ne djeluje mi toliko provokativan kao u prvom citanju ali si ga zasiljio opasno...tacno u zivac...
Pa eto, budi ti malo objektivan pa reci je li ti misliš da sarajevo i uprava Sarajeva ima veze sa tim? Ok, bio je ofsajd kod gola, bilo je možda i još par sumnjivih situacija ali onako se ponašati i javno optuživati članove uprave kluba da su namjestili, kupili, platili je fuj! A što se kazne tiče, pa reci eto jeli zaslužena? Onakvi istupi u medijima + tuča na tribini i skandiranja ubij turčina... Hoće vam Šavija slagati pravo, uvjerio sam se i u onom intervjuu kad je pričao oko premiranja.lovcen16 je napisao/la:Sto se tice terena to je istina i to niko ne osporava evo teren se sredjuje i za nadati se da ce biti optimalan za igru a sto se tice cestitke meni je samo zao trenera Sarajeva jer je on najmanje kriv za to ali covjek je rekao cistu istinu i svako imalo objektivan ce to potvrditi...da je izgledalo papanski jeste ali sta bi ti radio da te kradu u tvojoj kuci jos te kazne pa to ima samo ovde...
Koliko se god trudio da pakusam da budem objektivan nemogu se oteti dojmu da je bila otimacina a u cijoj reziji to je vec za diskusiju..a o nastupu Savije sam i ja napisao da je papanski i seljacki ali covjek vjerovatno u afektu je rekao sve i svasta..Ne branim ga ali mislim da on puno vise zna nego sto je rekao prijetili su mu tuzbama pa su se usutali i spustili loptu...BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa eto, budi ti malo objektivan pa reci je li ti misliš da sarajevo i uprava Sarajeva ima veze sa tim? Ok, bio je ofsajd kod gola, bilo je možda i još par sumnjivih situacija ali onako se ponašati i javno optuživati članove uprave kluba da su namjestili, kupili, platili je fuj! A što se kazne tiče, pa reci eto jeli zaslužena? Onakvi istupi u medijima + tuča na tribini i skandiranja ubij turčina... Hoće vam Šavija slagati pravo, uvjerio sam se i u onom intervjuu kad je pričao oko premiranja.lovcen16 je napisao/la:Sto se tice terena to je istina i to niko ne osporava evo teren se sredjuje i za nadati se da ce biti optimalan za igru a sto se tice cestitke meni je samo zao trenera Sarajeva jer je on najmanje kriv za to ali covjek je rekao cistu istinu i svako imalo objektivan ce to potvrditi...da je izgledalo papanski jeste ali sta bi ti radio da te kradu u tvojoj kuci jos te kazne pa to ima samo ovde...
Spalević, Grujičić, Vujanić, Hasković zvanično.fareMO je napisao/la:Ko je zasad sve dosao ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Extra...Bane je zvjer od igraca samo kad se sjetim auta protiv Alborga i gola...ludilo na Kosevu...Ovaj Bilic kazu isto dobar,interesuje me ovaj Mitrusic jel on nas lik odavde ili je Beogradjanin...Pappy je napisao/la:Bane Arsenijević ponovo kući.Danas počeo sa treninzima. U špic nam pored Spaletija stiže Ivan Jovanović, napadač Zadra, prošao Hajdukovu školu, bio i u Celju, i u Poljskoj. Bilić potpisuje sutra vjerovatno.
Toni mislim da nije nigdje bio. Imao je i on jednu nezgodnu povredu. Dobar je on momak, a premalo je igrao da bih ocijenio kakav je igrač.lovcen16 je napisao/la:Extra...Bane je zvjer od igraca samo kad se sjetim auta protiv Alborga i gola...ludilo na Kosevu...Ovaj Bilic kazu isto dobar,interesuje me ovaj Mitrusic jel on nas lik odavde ili je Beogradjanin...Pappy je napisao/la:Bane Arsenijević ponovo kući.Danas počeo sa treninzima. U špic nam pored Spaletija stiže Ivan Jovanović, napadač Zadra, prošao Hajdukovu školu, bio i u Celju, i u Poljskoj. Bilić potpisuje sutra vjerovatno.
Gdje je igrao ovaj Toni proslu sezonu....
Ko je ovaj Gabrijel Franko...koju poziciju igra i odakle je ...Pappy je napisao/la:3:2 pobjeda u Visokom u prvoj prijateljskoj tekmi. Spaleti ga odmah beknuo iz penala, čisto da podsjeti raju na stare dane, Bilić ga zabo poslije prekida, a i Kartal isto poslije prekida.
Za prvu tekmu ovo dosta raduje.
Lučić, Kartal, Vejnović, Bilić, Pervan, Simović, Grujičić, Zeba, Hasković, Spalević, Rovčanin prva postava. Oko 50. u igru ušli Karajvić, Hidić, Vujanić, Crnomarković, Muharemović, Mitrušić, Barić, Đip, Jazvin, Zekić, Gabrijel Franko.
Ja mislim da je bio na probi u Zeljeznicaru i da nije proso.. A koja je pozicija ne znam ...lovcen16 je napisao/la:Ko je ovaj Gabrijel Franko...koju poziciju igra i odakle je ...Pappy je napisao/la:3:2 pobjeda u Visokom u prvoj prijateljskoj tekmi. Spaleti ga odmah beknuo iz penala, čisto da podsjeti raju na stare dane, Bilić ga zabo poslije prekida, a i Kartal isto poslije prekida.
Za prvu tekmu ovo dosta raduje.
Lučić, Kartal, Vejnović, Bilić, Pervan, Simović, Grujičić, Zeba, Hasković, Spalević, Rovčanin prva postava. Oko 50. u igru ušli Karajvić, Hidić, Vujanić, Crnomarković, Muharemović, Mitrušić, Barić, Đip, Jazvin, Zekić, Gabrijel Franko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.