OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Split igra kako treba i ode to na +16...
koja grupa levata bože dragi
Ništa neočekivano.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
gledaj ti ovog uhljupa crnogorskog sto psuje..e jesi trenercina, kretencino .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi imaju po 3-4 napada, ofanzivne kupe lagano i normalno da će pogoditi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nije brate, ali puno ovisi od njih nazalost... zatvorili su Kamenog skroz i pogadjaju...
Zasto Klavzar ne uzima cesce sut za tri poena?
1 od 15 za tri, pa sta treniraju oni
I na kraju đe si bio, šta si radio. Dogurao do toliko željene prilike, ali ne može se kod nas ništa normalnim tokom desiti. Sve što nisu smjeli raditi večeras, oni su ujebali. Aferim momčine.
Pa daj, uhvati taj skok barem jednom ccc
Mislim da je nespremnost Orelika glavni problem ako izostavimo ovo forsiranje teških šuteva i prije svega loša slobodna, Split gubi više lopti pa se mogao egal držati i sa ovom kaotičnom igrom.
Umjesto da svih pet igrača ide na defanzivni skok, ne ide ni jedan.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 15 maj 2021, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ocekivati nakon Kadijine izjave poslije pobjede u Splitu. I govora kako je Split kvalitetnija ekipa, i da ce biti nemal' cudo da Spars prodje.
Ocigledno su mu i igraci povjerovali.
Ocigledno su mu i igraci povjerovali.
Slazem se da fali Orelik a i Ponds. Ide Zahaa 

Uđoše u solidnu seriju šuteva, ali nikako da iskoriste kontraritam protivnika i smanje još više.
isfintira ga zaha:-)
usla je jedna,boli ga djon, rubrika u statistici popunjena.
nevjerovatno da ovako losu tekmu igraju a jos uvijek imju sansu da se vrate...daj stisni sad tu odbranu kao u zadnjih nekoliko napada...ne znam sta je kamenom, da je ramazan, rekao bih da posti, ne skace nista a mrtav.
usla je jedna,boli ga djon, rubrika u statistici popunjena.
nevjerovatno da ovako losu tekmu igraju a jos uvijek imju sansu da se vrate...daj stisni sad tu odbranu kao u zadnjih nekoliko napada...ne znam sta je kamenom, da je ramazan, rekao bih da posti, ne skace nista a mrtav.
8 trica ispali Zahiragić, aloo! Pa kako eto da dobijete. Ovdje je nekog moralo prosrati sa tricom, pa pod cijenu i da maximalno forsira, na kraju Zahiragić ispade taj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.