BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Dylan Dog
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 15:50

szlaja je napisao/la:Gore smo mi ovce sto trpimo sva ova sranja. Treba im nekako dat do znanja da ne moze vise ovako, bolje nikako ne igrat nego stalno igrat po njihovim "pravilima". Kad istaknu pred utakmicu onaj transparent "FIFA Fair Play" i "Respect" treba im ga ugurat usta.
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 okt 2011, 15:57

Nimla_RZ je napisao/la:Ja sam prošli put im'o dvije karte, sebi jednu a drugu lupio za joju. I to istok. Zato bolje odma nabavite, karte su preskupe na dan utakmice!
Ja sam protiv Bjelorusije prije na dan isao u Zenicu i kupio po 50 KM zapad,a na dan utakmice vjerovali ili ne ,tj pred sami mec je karta kostala 30 KM zapad.
BosnaE

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 28 okt 2011, 15:59

Igrat ce se gdje UEFA odredi i tacka. Ako nam se ne svidja mozemo se pusit. Sta cemo se zalit mislim mozes ali ne pije vode. Istina je ta da smo sami sebe doveli u ovu poziciju,ko nam je kriv sto nemamo 2-3 extra dobra stadiona.
UEFU zaboli njonjo sto mi nemamo para.

Ja vjerujem da ce se igrati u Zenici a ovo je samo igra,Porugal se zalio jer ima pravo na zalbu isto tako i mi imamo pravo zalit se zbog njihovog stadiona (kako je previse osvjetljen,visoka trava.... :lol: :lol: ) i UEFA ce ispitat.
RIP SALE VILENJAK

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 28 okt 2011, 16:25

Inspektor UEFA-e Trygve Borboa danas je, u pratnji Nihada Hodžića, zaduženog za infrastrukuru u NSBiH, posjetio stadion Bilino polje da se uvjeri u stanje travnjaka na zeničkom stadionu.

Inspekcija stručnjaka iz UEFA-e uslijedila je nakon što su iz portugalskog nogometnog saveza evropskoj kući nogometa uputili dopis u kojem izražavaju negodovanje zbog namjere NSBiH da se prva utakmica baraža za Euro 2012. između reprezentacija BiH i Portugala, 11. novembra odigra na Bilinom polju.

Borboa i Hodžić pola sata proveli su u kancelarijama zeničkog stadiona, nakon čega su obišli svlačionice i druge prostorije. Inspektor UEFA-e nije želio davati bilo kakve izjave za javnost, zabranio je i snimanje, odnosno fotografiranje, a kako saznajemo, domaćinima, direktoru i potpredsjedniku NK Čelik, Aliji Porči i Nihadu Perči, te kao i drugima koji su bili u pratnji, zabranio je upotrebu mobilnih telefona.

Nije poznato kada će biti donesena konačna odluka o tome na kojem će stadionu biti odigrana spomenuta utakmica.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2011, 16:38

Ove slike na ss.ba što pkazuju teren danas, su katastrofa, mislim teren ne slike. Bojim se da će odlučiti da se ne igra na BP jer ja koliko vidim teren je katastrofa. Možda to bolje izgleda uživo al ovako... :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2011, 16:40

Ne izgleda dobro, ovaj lik slika jos gdje je teren najgori. :?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 okt 2011, 16:44

Treba čudo da se desi da bi se tekma odigrala u Zenici, 100 % će ovi šupci reći da se igra na Koševu.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 16:45

Sto se mene tice,ja ionako smatram da su zalbe Portugalaca potpuno opravdane,ne znam sto toliki izljevi mrznji na njih zbog toga,mi i necemo dobiti iole pristojan stadion dok ne odsvane dan kad ce Uefa proglasit da ni jedan stadion u BiH ne uspunjava uvjete,a uvjeti su sve stroziji..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 okt 2011, 16:50

joj ovih par stranica unaprijed te teorije zavjere ko sarajevski lobi ih ne mogu da vjerujem ...realno boli **** raju iz sarajeva hoceli se igrati u zenici ili na kosevu cak vecina i misli da je bolje u zenici onaj ko planira ici doci ce u zenicu pa nije na kraju BIH :D ej mos misliti samo sat od sarajeva ...UEFA sta kaze to je to ja se takodjer nadam da ce se igrati u zenici jer ako kazu na kosevu valja onda ubjedjivati sebe da je puno para karta i da je kauc ,piva bolja opcija :D

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 okt 2011, 16:51

Nema sanse da ce se na Kosevu igrati,pa pogledajte sta se trenutno radi u Sarajevu,napadaci pucaju po americkoj ambasadi,grad blokiran,jedan napadac ubijen,drugi u bjegu,ima dosta ranjenih.Mislite da Portugalske p...ce imaju damu doci u Sarajevo?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 okt 2011, 16:51

Teren je katastrofa :roll:

Male su sanse da igramo u Zenici, kako stvari stoje :|

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 okt 2011, 16:51

Dylan Dog je napisao/la:Sto se mene tice,ja ionako smatram da su zalbe Portugalaca potpuno opravdane,ne znam sto toliki izljevi mrznji na njih zbog toga,mi i necemo dobiti iole pristojan stadion dok ne odsvane dan kad ce Uefa proglasit da ni jedan stadion u BiH ne uspunjava uvjete,a uvjeti su sve stroziji..
Tu si 100% upravu. A Ne odgovara ni nama da se igra na njivi, ali problem je sto nema alternative. Igrat na polupraznom Kosevu bi stvarno bilo jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Salihowic24
Kontakt:

Post Postao/la Salihowic24 » 28 okt 2011, 16:52

GunnerS je napisao/la:Ove slike na ss.ba što pkazuju teren danas, su katastrofa, mislim teren ne slike. Bojim se da će odlučiti da se ne igra na BP jer ja koliko vidim teren je katastrofa. Možda to bolje izgleda uživo al ovako... :roll:
Slazem se s tobom u potpunosti jarane, mislim da trebamo biti realni, naravno svi zelimo da se igra u Zenici, jer je manji stadion a vecinom bude popunjen pa je atmosfera stvarno do "usijanja", ali kako se moze vidjeti iz ovih danasnjih slika stvarno je teren katastrofa, gledaj te to ovako: Dali bi vi voljeli recimo da se naš Dzeko povrijedi u prvoj utakmici i ne bude mogao igrati uzvratnu utakmicu, to bi bilo ravno KATASTROFI jel. Uostalim i nasi igraci su profesionalci i oni vole igrati na dobrom terenu???????

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 okt 2011, 16:54

Ne kontam zasto se ne postavi nova trava na stadion.
Zar to toliko kosta..?? :roll:

Ove slike od danas su katastrofalne, i nemam se sta ljutit' na portugalce.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 28 okt 2011, 16:59

sad da su pametni ovi iz luxemburga pa da se i oni zale uefi kako je teren los i da traze novu utakmicu......cuj ba nevalja teren pa majku vam yebem pa novembar je sta hocete nije juli mjesec

cuj neodgovara sad ciganima stadion i teren a cjele kvale svima odgovaro......ma ovo je i onaj Osim kriv sto pusta da nas bruka i yebe svako kako mu se digne,trebaju i nasi pritisak stvarat a ne samo cekat odluku sa rukama u depovima

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 28 okt 2011, 17:03

Volio bih da se igra u Banja Luci,pa i mi smo zasluzili da navijamo za svoju reprezentaciju ;) Mislim da bi stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta i da bi atmosfera bila fantasticna... Sta vi kazete za moj prijedlog i kolike su sanse da ni Bilino ni Kosevu ne prodju tu njihovu inspekciju ?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 17:04

salebl je napisao/la:Volio bih da se igra u Banja Luci,pa i mi smo zasluzili da navijamo za svoju reprezentaciju ;) Mislim da bi stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta i da bi atmosfera bila fantasticna... Sta vi kazete za moj prijedlog i kolike su sanse da ni Bilino ni Kosevu ne prodju tu njihovu inspekciju ?
[youtube][/youtube]

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 28 okt 2011, 17:05

salebl je napisao/la:Volio bih da se igra u Banja Luci,pa i mi smo zasluzili da navijamo za svoju reprezentaciju ;) Mislim da bi stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta i da bi atmosfera bila fantasticna... Sta vi kazete za moj prijedlog i kolike su sanse da ni Bilino ni Kosevu ne prodju tu njihovu inspekciju ?

zar u banjaluci ima navijaca bih repke :roll:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 28 okt 2011, 17:08

Ima vjeruj mi...dosta bi ljudi doslo da vidi C.Ronalda i Dzeku :D Prvi sam se obradovao sto je BiH prosla u baraz,a Srbija nije,jer nije to zasluzila i tacka. Volio bih stvarno vidjeti kako to izgleda u BL,mozda ne bas ovu kljucnu utakmicu,ali bar u sledecim kvalifikacijama jedna utakmica da se odigra ovde...da vidimo kako bi to izgledalo :)

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 28 okt 2011, 17:10

salebl je napisao/la:Ima vjeruj mi...dosta bi ljudi doslo da vidi C.Ronalda i Dzeku :D Prvi sam se obradovao sto je BiH prosla u baraz,a Srbija nije,jer nije to zasluzila i tacka. Volio bih stvarno vidjeti kako to izgleda u BL,mozda ne bas ovu kljucnu utakmicu,ali bar u sledecim kvalifikacijama jedna utakmica da se odigra ovde...da vidimo kako bi to izgledalo :)
pa da se zvizdi na himnu :roll: :?
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.