FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
hahahaha...ali najsmjesnije je kako se timijevci sada uvlace tuzlacima, kao vama ne trebaju bodove, vi imate povoljan raspored, i sl.sranja...pa ljudi, ne igraju ovi frikovi sa interneta, daj Boze da odu i na utakmicu...nema potrebe da im se uvlacite 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Nece biti provokacija od strane manijaka u slucaju (nedo Bog) poraza ,siguran budibad_boy je napisao/la:Eh sad tekma sa Zeljom,sve je moguce,ni poraz nas ne smije iznenadit,al mislim da cemo ovo uzeti,jer nam trebaju bodovi za opstanak,vrijeme je da neko oduzme bodove Zeljisamo se nadam da nam se nece nabiti na temu ako izgube ko pitari,nisu se skidali sa teme jedni 2 sedmice,i nadam se da nece biti provokacija sa njihove strane .

Drugo, ako igdje izgubimo u ovoj polusezoni to ce biti u Tuzli.
Trece, ne zanima me lokalizam,ti odnosi između SA-TZ ,prica oko stadiona,te slobodini igraci grubijani i mesari, te teren oranica i njiva , te suđenje domacinsko i razni qrci-palci od prica...znamo ko potencira te price, ali ta prica me ne zanima ni 2%...ne zanima me ništa od toga , vec samo teren i 90 minuta igre

U slucaju pobjede Želje titula je 90% osvojena, a ni Slobda nece ispasti jer imate dva vezana susreta kod kuce (mišljenja sam da je Sloboda vec obezbjedila opsatanak još ranije, ali nebih sad polemisao oko toga puno).
- slani grad
- Kontakt:
pa jel ti to zakljucujes po postovima ovdje da ce Sloboda izgubit i konstatujes da ovo naprdzivanje ovdje ista znaci..pa naravno da ce sve past u vodu u srijedu samo se neki mnogo primaju na forume....sto se tice same tekme....zeljina serija se mora nekad prekinut i ja se nadam da ce to bit vec u srijedu aBd...nek i Tifu povedu u srijedu al bodovi ostaju na Tusnju...nadam se pobjedi ...bilo kakvoj...jer zeljo je odlican u ovom djelu sezone i stavrno lijepo igraju al mislim da cemo mi ovo dobit...1-0Gigant je napisao/la:hahahaha...ali najsmjesnije je kako se timijevci sada uvlace tuzlacima, kao vama ne trebaju bodove, vi imate povoljan raspored, i sl.sranja...pa ljudi, ne igraju ovi frikovi sa interneta, daj Boze da odu i na utakmicu...nema potrebe da im se uvlacite

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Zapravo najsmiješniji si ti koji kao pitarski pacenik komentarišeš utakmicu koja neme veze sa tvojim timom.Gigant je napisao/la:hahahaha...ali najsmjesnije je kako se timijevci sada uvlace tuzlacima, kao vama ne trebaju bodove, vi imate povoljan raspored, i sl.sranja...pa ljudi, ne igraju ovi frikovi sa interneta, daj Boze da odu i na utakmicu...nema potrebe da im se uvlacite
Ljudi su vas dva puta klepili po ušima i trebao bi da se zavuces ko pacov u mišiju rupu ili da nastavite kukate ko kakve tetke i pišete ljubavna pisma UEFI...to vam jedino i pristaje.
Postoje pacenicki klubovi koji i nakon 2 poraza se ne mire da su izgubili bodove na zelenom terenu vec bodove traže za zelenim stolom i kukaju cak i Platiniju, a postoje i klubovi koji sportski cestitaju boljem i tako sacuvaju svoj obraz.
Mandrak je napisao/la:Zapravo najsmiješniji si ti koji kao pitarski pacenik komentarišeš utakmicu koja neme veze sa tvojim timom.Gigant je napisao/la:hahahaha...ali najsmjesnije je kako se timijevci sada uvlace tuzlacima, kao vama ne trebaju bodove, vi imate povoljan raspored, i sl.sranja...pa ljudi, ne igraju ovi frikovi sa interneta, daj Boze da odu i na utakmicu...nema potrebe da im se uvlacite
Ljudi su vas dva puta klepili po ušima i trebao bi da se zavuces ko pacov u mišiju rupu ili da nastavite kukate ko kakve tetke i pišete ljubavna pisma UEFI...to vam jedino i pristaje.
Postoje pacenicki klubovi koji i nakon 2 poraza se ne mire da su izgubili bodove na zelenom terenu vec bodove traže za zelenim stolom i kukaju cak i Platiniju, a postoje i klubovi koji sportski cestitaju boljem i tako sacuvaju svoj obraz.
Ma pusti prijatelju evo i četvrti put sada su i Bakovica upleli dali para hoce ljudi ta tri boda ja sam za pa neka uzivaju

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Bolesne duše mogu da nam pu*eGigant je napisao/la:Ja bih volio da izgubite od zelje...znas zasto...zato sto cete zbog toga ispasti iz lige...plus sto ce vam biti oduzeta 3 boda protiv Sarajeva...a taj povoljni raspored vam nece puno pomoci, jer ne mogu dva srpska kluba ispasti, a vi ste zrtveno janje, pa vi slobodno prospajte bodove

Razligu sa teme
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
ni prvi ni zadnji put da dva srpska kluba ispadnu, ili da prvak dva puta zaredom bude klub sa hrvatskim predznakom tako da su to vise djecije price...sto se tice utakmice sa slobodom recu ono sto sam govorio i na temama gdje prognoziramo rezultate premijer lige, sloboda je prejaka kuci i tesko mozemo izvuci povoljan rezultat, kad je sloboda igrala sa zrinjskim kod kuce ja sam napisao da je zrinjski kvalitetnija ekipa ali da je sloboda kuci prejaka i da ce pobjedit, pa zato ni ovaj put necu mjenjati svoje misljenje bez obzira sto se radi o mom klubu...
izgleda da nam je odobreno 150 mjesta na tusnju i da cemo biti smjesteno na istoj tribini, nije puno ali jbg nadam se u narednim sezonama da cemo moci doci u vecem broju...pozz
izgleda da nam je odobreno 150 mjesta na tusnju i da cemo biti smjesteno na istoj tribini, nije puno ali jbg nadam se u narednim sezonama da cemo moci doci u vecem broju...pozz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Zeljo je klub s tradicijom i zasluzuje bodove i dobili bi ih posteno
da nismo u ovakvom sranju... I Sarajevo mi je drag klub koliko mi ga svakim danom sve mrzim cine ovi kvazi-navijaci i cyber hooligani ! btw. Nadam se naravno pobjedi Slobode mada mi nesto srce vise vuce da vidim kako Zeljo dobija bodove i dize titulu prvaka sasvim zasluzeno... Jos da uzmete Kup pa pun plijen, ako Vam damo bodove dajte nam onaj pehar od Kupa da barem i mi nesto drzimo u vitrini godinu dana 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nada zadnja umire, ali bodovi ostaju na Tusnju. Pobijedjen je jedan Zrinjski, Sarajevo i to dva puta a na red dolazi i drugi Sarajevski klub. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ako Sloboda zasluzi neka pobjedi, ja cu se prvi javiti i cestitati, ali bih volio da to bude fer i korektno , prije svega od strane sudija, navijaca i igraca na terenuomerbavarac je napisao/la:Nada zadnja umire, ali bodovi ostaju na Tusnju. Pobijedjen je jedan Zrinjski, Sarajevo i to dva puta a na red dolazi i drugi Sarajevski klub.

-
- Kontakt:
Hahahah ja se nadam da ce Sloboda u narednim sezonama biti ravnopravna ekipa u borbi za titulu ili kup, svejedno je, i nadam se da se savez vise nece raditi svakave maliverzacije i prljave radnje na stetu jednog renomiranog i velikog kluba, kluba sa tradicijom da bi se nekom drugom novopecenom klubu obezbjedila evropska scena.HeavensWonder je napisao/la:Zeljo je klub s tradicijom i zasluzuje bodove i dobili bi ih postenoda nismo u ovakvom sranju... I Sarajevo mi je drag klub koliko mi ga svakim danom sve mrzim cine ovi kvazi-navijaci i cyber hooligani ! btw. Nadam se naravno pobjedi Slobode mada mi nesto srce vise vuce da vidim kako Zeljo dobija bodove i dize titulu prvaka sasvim zasluzeno... Jos da uzmete Kup pa pun plijen, ako Vam damo bodove dajte nam onaj pehar od Kupa da barem i mi nesto drzimo u vitrini godinu dana
Bas mi je drago,da vidim da se ne svadjamo oko tekme,nije ko pitari odmah navale na tudje teme provocirat ko da su Barca,al haj sve u svemu,nek bolji dobije,bez nereda,to je najbitnije .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
-
- Kontakt:
Ma ja kazem objektivno, ako Sloboda bude bolja neka pobjedi, a sad iskren da budem ova pozicija Slobode na tabeli mi se nikako ne svidja, i nije mi se svidjala do samog pocetka proljetnog dijela, kada su se malo trznuli i zaigrali dosta bolje nego jesenas i odmakli sa dna tabele...bad_boy je napisao/la:Bas mi je drago,da vidim da se ne svadjamo oko tekme,nije ko pitari odmah navale na tudje teme provocirat ko da su Barca,al haj sve u svemu,nek bolji dobije,bez nereda,to je najbitnije .
Meni nije bilo krivo kada je Sloboda prosle sezone dosla na Grbavicu odigrala mudro i odnijela sva tri boda, a i hladno nas izbacila iz kupa, ali tada su neki drugi vjetrovi puhali na grbavici, neki drugi nestrucni ljudi vodili klub, tako da je to danas skroz druga prica sto ima i veliki odraz na kvalitetu igre Zelje i samog pogleda na tabelu

- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj je turbalja!Gigant je napisao/la:I ja bih isto volio da ta prica o nacionalnom kljucu ne igra ulogu, ali svi smo svjesni da ce toga biti jos dugo, od sporta pa se ostalo...a vi sto mislite da toga vise nema...brzo cete se uvjeriti u suprotno...ja bih najsretniji bio kada se bude vrjednovao klub po igri, postignutim rezultatima, organizaciji kluba i sl...ali...
A ti, opasni djecace, ne pricaj gluposti, jer je vrlo dobro znano da je kojim slucajem manji sarajevski klub bio u situaciji kao Sarajevo, da bi se to jos na prvom sastanku odlucilo u korist istog...isto kao sto znamo za slucaj slavije na grbavici i sudjenje/nesudjenje penala, slucaj rudara i njihovog golmana, kao i strah Slobode da ih ne zatekne ista situacija, pa ostavljaju igrace na klupi...malo je preofirno...ali ja sam siguran, pored svih vasih zelja da vas sloboda pusti, od toga nece biti nista, jer znaju da ima se radi o glavi, i nece tako lako prpustiti bodove na svom terenu...zivi bili pa vidjeli ko je na kraju bio u pravu!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Joj ovog giganta, kakav je to pacijent, takve ni rovokopaci ne vade na dubinskim kopovima mrkog uglja! Sta on pokusava da kaze sa ovim postom, da Zeljo namjesta utakmice i da sve ovo sto je dosad uradio je plod nekog mutnog posla uprave Zelje??? Kako te nije sramota orangutane da govoris da uopste spominjes slucaj Zeljeznicar - Slavija, kada se na Kosevu za vrijeme utakmice Sarajevo - Velez desio jos gori i brutalniji napad na celnike mostarskog kluba, i to gdje, pa u svecanoj lozi, i ti se nadjes i pricas kako je ovdje sve neregularno kako je po tvom Zeljo trebao dobiti dozivotnu suspenziju stadiona! Pa majmune takve se stvari desavaju u Ligi prvaka i jos gore pa da stvar jos bude gora kaze Didu na utakmici protiv Celitika zbog simuliranja i lose glume, tako da bi te zamlio da se vise indormises i da ne valjas gluposti!!! Sta je sumnjivo kod Rudarovog golmana, to sto je prije utakmice sa Zeljom imao dva zuta kartona pa dobio treci pred utakmicu sa Zeljom i automatska suspenzija! Pa ti si poseban slucaj za mikroskopsko promatranje, jer se samo takvim promatranjem mogu ustanoviti greske i prekidi mozdanih vijuga u tvom mozgu, jer ocito je da je proradio kompleks nize vrijednosti, pa ti tudji uspjesi smetaju a ono sto se oko tvog kluba desava je sasvim normalno! Normalna je cinjenica da je Olimpik fudbalskom klubu Sarajevo javio prije utakmice da Gavaric ima tri zuta kartona, a Slobodi nije, a imao je obavezu da to naznaci na ispisnici iz kluba, to je za tebe normalno, pa da li je za tebe normalno to sto vas ljudi zgaze u dvije utakmice i vi opet trazite neke bodove, i onda se i oni vec pocinju sazaljevati tipa " ja bi im dao bodove neka nas se vise okane "! Ako nemas sta pametnije, zamolio bih te da ne kometarises i ne dajes glupe komentare, jer ja a ni mnogi drugi ne pljujem po tvom klubu kao sto ti pljujes a to se nije moralo zakljuciti na osnovu ovog posta nego na osnovu dosta prethodnih postova! I da ti kazem nesto, ja sam to vec napomenuo u prethodnim postovima ako Sloboda zasluzeno pobjedi Zelju ja cu se prvi javiti i cestitati, i budi siguran da ni mene a ni mnoge druge to nece biti sramota. PozdravProbisvjet je napisao/la:Ovaj je turbalja!Gigant je napisao/la:I ja bih isto volio da ta prica o nacionalnom kljucu ne igra ulogu, ali svi smo svjesni da ce toga biti jos dugo, od sporta pa se ostalo...a vi sto mislite da toga vise nema...brzo cete se uvjeriti u suprotno...ja bih najsretniji bio kada se bude vrjednovao klub po igri, postignutim rezultatima, organizaciji kluba i sl...ali...
A ti, opasni djecace, ne pricaj gluposti, jer je vrlo dobro znano da je kojim slucajem manji sarajevski klub bio u situaciji kao Sarajevo, da bi se to jos na prvom sastanku odlucilo u korist istog...isto kao sto znamo za slucaj slavije na grbavici i sudjenje/nesudjenje penala, slucaj rudara i njihovog golmana, kao i strah Slobode da ih ne zatekne ista situacija, pa ostavljaju igrace na klupi...malo je preofirno...ali ja sam siguran, pored svih vasih zelja da vas sloboda pusti, od toga nece biti nista, jer znaju da ima se radi o glavi, i nece tako lako prpustiti bodove na svom terenu...zivi bili pa vidjeli ko je na kraju bio u pravu!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nek Sloboda ostane, a Zeljo nek bude prvi! Ha jaaa! Sve ostalo je neprirodno!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sretno Tuzlaci!!!
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj ovog giganta, kakav je to pacijent, takve ni rovokopaci ne vade na dubinskim kopovima mrkog uglja! Sta on pokusava da kaze sa ovim postom, da Zeljo namjesta utakmice i da sve ovo sto je dosad uradio je plod nekog mutnog posla uprave Zelje??? Kako te nije sramota orangutane da govoris da uopste spominjes slucaj Zeljeznicar - Slavija, kada se na Kosevu za vrijeme utakmice Sarajevo - Velez desio jos gori i brutalniji napad na celnike mostarskog kluba, i to gdje, pa u svecanoj lozi, i ti se nadjes i pricas kako je ovdje sve neregularno kako je po tvom Zeljo trebao dobiti dozivotnu suspenziju stadiona! Pa majmune takve se stvari desavaju u Ligi prvaka i jos gore pa da stvar jos bude gora kaze Didu na utakmici protiv Celitika zbog simuliranja i lose glume, tako da bi te zamlio da se vise indormises i da ne valjas gluposti!!! Sta je sumnjivo kod Rudarovog golmana, to sto je prije utakmice sa Zeljom imao dva zuta kartona pa dobio treci pred utakmicu sa Zeljom i automatska suspenzija! Pa ti si poseban slucaj za mikroskopsko promatranje, jer se samo takvim promatranjem mogu ustanoviti greske i prekidi mozdanih vijuga u tvom mozgu, jer ocito je da je proradio kompleks nize vrijednosti, pa ti tudji uspjesi smetaju a ono sto se oko tvog kluba desava je sasvim normalno! Normalna je cinjenica da je Olimpik fudbalskom klubu Sarajevo javio prije utakmice da Gavaric ima tri zuta kartona, a Slobodi nije, a imao je obavezu da to naznaci na ispisnici iz kluba, to je za tebe normalno, pa da li je za tebe normalno to sto vas ljudi zgaze u dvije utakmice i vi opet trazite neke bodove, i onda se i oni vec pocinju sazaljevati tipa " ja bi im dao bodove neka nas se vise okane "! Ako nemas sta pametnije, zamolio bih te da ne kometarises i ne dajes glupe komentare, jer ja a ni mnogi drugi ne pljujem po tvom klubu kao sto ti pljujes a to se nije moralo zakljuciti na osnovu ovog posta nego na osnovu dosta prethodnih postova! I da ti kazem nesto, ja sam to vec napomenuo u prethodnim postovima ako Sloboda zasluzeno pobjedi Zelju ja cu se prvi javiti i cestitati, i budi siguran da ni mene a ni mnoge druge to nece biti sramota. PozdravProbisvjet je napisao/la:Ovaj je turbalja!Gigant je napisao/la:I ja bih isto volio da ta prica o nacionalnom kljucu ne igra ulogu, ali svi smo svjesni da ce toga biti jos dugo, od sporta pa se ostalo...a vi sto mislite da toga vise nema...brzo cete se uvjeriti u suprotno...ja bih najsretniji bio kada se bude vrjednovao klub po igri, postignutim rezultatima, organizaciji kluba i sl...ali...
Svaka cast Prke nek si mu se nagovorio ovaj neki tankog mozga pa nemoze skontati da smara....gori je od onog cene...nema jednog et ti drugog....gori su od cigana nije ih sramota prositi bodove kad su porazeni vec 2 puta....cccc.....
FKR 1987..
- slani grad
- Kontakt:
jel sutra g.o.v.n.a iz saveza izbacuju termine utakmica u srijedu il se vec zna u koliko je utakmica.....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
U ovaj mec ulazimo bez Slomica,ostali spremni,sto je dobra vijest,sigurno formaciji 4-4-2,sa Smajlovicem i Mostarlicem u napadu,a ne bi me cudilo i da Mujic bude od prve minute na terenu,sve je moguce,odbrana je jaka na celu sa Karadzom,Milosevicem,Gradom,Krasicem.Bice otvorena tekma,Zelji ne bi bilo lose i uzeti bod sa Tusnja,al bice tesko,ocekujem makar 1:0.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.