Olimpik Sarajevo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Slučajno sam maloprije svratio do treninga FK Olimpic, izgleda da se Ješe vratio ili samo možda trenira sa ostalim igračima...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hocel bit uskoro kakvi fotki stadiona???pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
veceras sam prosao pored stadiona , postavlja se novi beton na koji ce ici stolice , 3 4 reda betona su vec gotova...
-
- Kontakt:
koliko stolica bi trebalo stati na onu tribinu ?? Jer kad budu igrali sa Sarajevom i Zeljom vice po 2-3 milje gledalaca, nece valjda stajati na onoj travi sa strana ??xxl basket je napisao/la:veceras sam prosao pored stadiona , postavlja se novi beton na koji ce ici stolice , 3 4 reda betona su vec gotova...

Nemoj bolan lupati glupostisamosarajvo je napisao/la:koliko stolica bi trebalo stati na onu tribinu ?? Jer kad budu igrali sa Sarajevom i Zeljom vice po 2-3 milje gledalaca, nece valjda stajati na onoj travi sa strana ??xxl basket je napisao/la:veceras sam prosao pored stadiona , postavlja se novi beton na koji ce ici stolice , 3 4 reda betona su vec gotova...
Rečeno je da će postaviti 2400 stolica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
olimpic je pravi klub za uništit igrača spalević,rajović,pelak itd ko je god osjetio čar igrajući za olimpic zgadio mu se fudbalpabizo je napisao/la:koji su to oronuli igračihordas'87 je napisao/la:herbion je napisao/la:Finansijski ne stojimo lose cak se ocekuju ti prihodi od prodaje igraca a cifre samo prenosim.
Gracic je sada u Italiji i moguce je da se tamo nesto desava a sta nije nikoga obavjestio.Dosta je zatvoren oko transfera.Oko dolaska novih igraca nisam informisan a nije nikada ni receno da smo zavrsili.Vidovic bi trebao sutra potpisati produzenje ugovora sa Olimpicom.
samo se provaljuje bezveze i skuplja oronule igrace i pravi ekipu za nista 100 igraca je najavio kao nesto nevidjeno i na kraju opet nista mahala vec suska da su se vratili i subasic i vidovic tako da sve one eure koje si pominjao ovdje su kao i uvijek dosad suplja prica
Ovi navedeni igrači su bili mladi i perspektivni pa ih je bilo teško uništiti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpic-Budućnost 3:0.
Velibor Djuric potpisao na dvije godine,nema sta dobar posao...sad ako se vala ne plasiraju u Evropu sa ovakvom ekipom,slobodno nek kljuc u bravu stave
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
dobili ste pravog igraca
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Oni ce u tom slucaju morati staviti kljuc u bravu, ali mislim da ce Olimpic imati vaznu ulogu ove godine u prvenstvu.. Fkt imaju jake igrace, i jos ako krenu na Otoci da igraju bice u prednosti..miky_hz je napisao/la:Velibor Djuric potpisao na dvije godine,nema sta dobar posao...sad ako se vala ne plasiraju u Evropu sa ovakvom ekipom,slobodno nek kljuc u bravu stave
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Djurić je one sezone bio najbolji vezni igrač Premijer lige.
bgm imaju predobru ekipu, jednu od boljih u ligi možda odmah posle ŽeljeBaja_Zvjerka je napisao/la:Oni ce u tom slucaju morati staviti kljuc u bravu, ali mislim da ce Olimpic imati vaznu ulogu ove godine u prvenstvu.. Fkt imaju jake igrace, i jos ako krenu na Otoci da igraju bice u prednosti..miky_hz je napisao/la:Velibor Djuric potpisao na dvije godine,nema sta dobar posao...sad ako se vala ne plasiraju u Evropu sa ovakvom ekipom,slobodno nek kljuc u bravu stave

BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mogu oni imati ne znam ti kakvu ekipu , al Olimpic nece nikad osvojit titulu , kakav je fazon ulagati u klub koji nema navijaca...Mozda Gracic hoce da napravi bosanskog Sherifa...
Gracić ulaže novac gdje on hoće,a dušmana uvijek ima,pogotovo u Sarajevu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pokusao je u klub sa navijacima, al mu nisu daliHZ_ilidzaa je napisao/la:Mogu oni imati ne znam ti kakvu ekipu , al Olimpic nece nikad osvojit titulu , kakav je fazon ulagati u klub koji nema navijaca...Mozda Gracic hoce da napravi bosanskog Sherifa...
Za zivot cijeli!
Zato ce Olimpic biti medju top 5 : Zeljo, Sarajevo, Olimpic, Borac, Siroki.HZ_ilidzaa je napisao/la:Mogu oni imati ne znam ti kakvu ekipu , al Olimpic nece nikad osvojit titulu , kakav je fazon ulagati u klub koji nema navijaca...Mozda Gracic hoce da napravi bosanskog Sherifa...
Svi ostali timovi sem navedenih mogu da zavide Olimpicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ljudi moji treba biti realan i reci da ono sto rade uprava u Zelji, te Gracic u Olimipcu prave stvari. To su jedni od rijetkih ljudi koji znaju i umiju sto se tice nogometa u BH ligi. Naravno da je u ovim uvjetima bilo sta tesko ocekivati da se napravi preko noci, ali ja mislim da su to pravi projekti i investicije kroz par godina ako bi se ti ljudi naravno zadrzali. Gledajuci Gracica na TVSA u jednoj emisiji moram priznati da me odusevio kako prica o planovima u buducnosti, ako barem i pola od toga ostvari. Ne bi me iznenadilo da Olimpic bude prvak u narednim godinama.
Sarajevo je imalo veliku i historijsku sansu sa Gracicem, ali nazalost. On sad vodi Olimpc, i rezultati se vide.
Sarajevo je imalo veliku i historijsku sansu sa Gracicem, ali nazalost. On sad vodi Olimpc, i rezultati se vide.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 19 jul 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
MENI MOJE, A VAMA VASE
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ljudi moji treba biti realan i reci da ono sto rade AMar Osim i Blekic u Zelji, te Gracic u Olimipcu prave stvari. To su jedni od rijetkih ljudi koji znaju i umiju sto se tice nogometa u BH ligi. Naravno da je u ovim uvjetima bilo sta tesko ocekivati da se napravi preko noci, ali ja mislim da su to pravi projekti i investicije kroz par godina ako bi se ti ljudi naravno zadrzali. Gledajuci Gracica na TVSA u jednoj emisiji moram priznati da me odusevio kako prica o planovima u buducnosti, ako barem i pola od toga ostvari. Ne bi me iznenadilo da Olimpic bude prvak u narednim godinama.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.