NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Sa njim se ja klub zahvalio, posto nije igrao puno ima jake konkurencije on ti igra central midfield ima 28 godina, neznam hoceli vam doci ali ako neko bude dolazio iz Jedinstva kako je jedan lig gore rekao on vam je jedina mogucnost jeli nevjerujem da bi iko drugi ko je stvarno dobar i igra prvih 11 nece doci...[/quote]
A ja sam mislio da je to neki spic reko tamam se obradova kad ono stoper,tu i lezi problem sto u bratstvu odbrana nije problem, u zadnje 3-4 godine odbrana bratstva je svake godine bila najbolji dio tima jer tu igraju 3-4 igraca zajedno dugo i poznaju i imaju kvalitet ali je problem sto bratsvtvo nema pravog spica dugo nadam se da sad dovedu kakvog odlicnog napadaca,jer x se desavalo da vise golova daju bekovi i stoperi nego napadaci,da je naci spica onakvog kao nenad gajic uffff
A ja sam mislio da je to neki spic reko tamam se obradova kad ono stoper,tu i lezi problem sto u bratstvu odbrana nije problem, u zadnje 3-4 godine odbrana bratstva je svake godine bila najbolji dio tima jer tu igraju 3-4 igraca zajedno dugo i poznaju i imaju kvalitet ali je problem sto bratsvtvo nema pravog spica dugo nadam se da sad dovedu kakvog odlicnog napadaca,jer x se desavalo da vise golova daju bekovi i stoperi nego napadaci,da je naci spica onakvog kao nenad gajic uffff
A ja sam mislio da je to neki spic reko tamam se obradova kad ono stoper,tu i lezi problem sto u bratstvu odbrana nije problem, u zadnje 3-4 godine odbrana bratstva je svake godine bila najbolji dio tima jer tu igraju 3-4 igraca zajedno dugo i poznaju i imaju kvalitet ali je problem sto bratsvtvo nema pravog spica dugo nadam se da sad dovedu kakvog odlicnog napadaca,jer x se desavalo da vise golova daju bekovi i stoperi nego napadaci,da je naci spica onakvog kao nenad gajic uffff[/quote]ado78 je napisao/la:Sa njim se ja klub zahvalio, posto nije igrao puno ima jake konkurencije on ti igra central midfield ima 28 godina, neznam hoceli vam doci ali ako neko bude dolazio iz Jedinstva kako je jedan lig gore rekao on vam je jedina mogucnost jeli nevjerujem da bi iko drugi ko je stvarno dobar i igra prvih 11 nece doci...
Ne ovaj igra vezu ne obranu...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sadikovi ... iga/122272" onclick="window.open(this.href);return false;
"Načelnik opštine, kao i čelni ljudi kluba, žele u elitni rang i to je naš cilj" - eto misevi moji pokrite se svi , toliko o pustanju i slobodi i bilo kome
Kako samo jedva cekam pocetak druge polusezone , Jedinstvo Sloboda i Bratstvo u trci do kraja za prvo mjesto
Sto se pojacanja tice ne lupajte bolan ni o jedinstvu ni o veznim igracima
iskusan golman, kao i dva krilna špica. Golman i jedan krilni napadac su vec ja mislim rijeseni tako da je po mojim informacijama ostalo samo da se rijesi jos taj jedan krilni.... Srecom nismo mjenjali ekipe dok ce Bogami sloboda skroz sa novom ekipom krenut u drugi dio... Mozda im to bude otezavajuca okolnost

www.nkbratstvogracanica.com
Prijatelju,Bratstvo nema upravu ,Bratstvo ima počasnog predsjednika i zato nemoj da obmanjuješ široke narodne mase7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
P.S Počasni predsjednik je u slučaju da Bratstvo ne ostvari ulazak u Premijer ligu najavio ostavku na ovu funkciju i povlačenje u anonimnost,,
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Pita se jedan covjek koji je mutan ko rijeka Kongo.cesc4 je napisao/la:Previse se brines o necemu sto ne moze znati neko s forum... Ne kazem da 7april laze ali sto se Bratstva tice moze uprava pricat sta hoce ali pita se samo jedan covjek tako da nemoj zaboravit ni toPozzz i nadam se da ces shvatit sta sam htio reci
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Čuj onog gore savez **** klubove koji nemaju infrastrukture ahahahhaaaha
Pa kume ti da si išao na gostovanja vidio bi stadion recimo u Sanskom Mostu i skontao bi da je stadion u Malešićima za ono Nou Camp u najmanju ruku
Boli ovog saveza neka stvar i za klubovima i za stadionima vjeruj samo ih malo podmaži i možeš na njivi igrat 
Pa kume ti da si išao na gostovanja vidio bi stadion recimo u Sanskom Mostu i skontao bi da je stadion u Malešićima za ono Nou Camp u najmanju ruku
- Idimidodjimi
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la:"Načelnik opštine, kao i čelni ljudi kluba, žele u elitni rang i to je naš cilj" - eto misevi moji pokrite se svi , toliko o pustanju i slobodi i bilo komeKako samo jedva cekam pocetak druge polusezone , Jedinstvo Sloboda i Bratstvo u trci do kraja za prvo mjesto
Sto se pojacanja tice ne lupajte bolan ni o jedinstvu ni o veznim igracima
iskusan golman, kao i dva krilna špica. Golman i jedan krilni napadac su vec ja mislim rijeseni tako da je po mojim informacijama ostalo samo da se rijesi jos taj jedan krilni.... Srecom nismo mjenjali ekipe dok ce Bogami sloboda skroz sa novom ekipom krenut u drugi dio... Mozda im to bude otezavajuca okolnost
![]()
Pa sta ce izjaviti Sadikovic drugo? Da ne bi u medijima izjavio da NK Bratstvo nema ambicije za ulazak u najvisi rang pa da dobije nogu 2 sata nakon objavljivanja clanka.
Ja stvarno ne razumijem ove navijace presmijesnog kluba NK Bratstvo koje kao prvo nema infrastrukturne uslove za ulazak u premijer ligu. Nadalje, nema upravu NIKAKVU, nema cist finansijski zatvoren plan i nikad nije crno na bijelo sazvalo skupstinu kluba na kojoj bi opravdalo ulaganja u isti. Klub koji se komotno moze preimenovati u : ONE MAN SHOW!!!
Zar stvarno i poslije toga mozete i pomisliti da ce krovni savez koji se hvala Bogu sada, koliko toliko konsolidovao i zeli kvalitetniji nogomet a samim tim i kvalitetnije klubove u premijer ligi, dozvoliti da se takav sabanski klub kao sto je NK Bratstvo nadje u premijer ligi? Zar stvarno mozete i zamisliti da ljudi zele klubove koji nemaju transparentno o A do Z sve u klubu u premijer ligi? Mutne sabane poput Dase i Cokare i klubove gdje je direktor kluba zena koja je po struci konobar i pored vase silne zelje, NIKO ZIV ne zeli da vidi u premijeru.
Sloboda je sa ovim angazovanjem bivseg selektora reprezentacije za trenera u klubu bukvalno postavila i izravno stavila karte na sto, pred sve one koji se nadaju ulasku, i tako javno i direktno najavila kandidaturu za povratak nazad u premijer ligu.
Ovim potezom oni su bacili rukavicu u lice NK Jedinstvu a nikako presmijesnom Bratstvu jer to je klub koji je tu kako bi bilo zanimljivije a nikako koji moze nesto postici vise od 3. eventualno 2. mjesta i koji se uz laganu lovu pretvara u nagaznu minu za druge konkurente.
Uzas kako je ovcama brzo narasla nova vuna od lokalnih izbora. Spremne su ponovo za sisanje!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nova Stranica NK Bratstva :
https://www.facebook.com/BratstvoGracanicaOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BratstvoGracanicaOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema mojim informacijama Mujka se vraca , Mitrovic je novi golman, a trazi se jos jedno krilo... Nista nije ozvaniceno to su samo info...
- 7aprildomemoj

Počasni BABO kluba u zavisnosti od raspoloženja, a to zavisi kako mu Direktorica stadiona tj. švalerka obalavi mlohavka, saopštiti će svojim vjernim ovcama ide li se na PL ili ne. S obzirom da je izborna godina vjerovatno će se držati već provjerenog recepta, a to je obećaji PL pa nek se o tome priča, dok on sa Sejom, Čokijem, Mićom, Fudom i drugim uvlakačima loče u svojoj prčvari od kafića. Ako ništa biće zanimljivo vidjeti najvećeg showmena na ovim prostorima Ćiru na stadionu 7 April, ako potraje do tog kola kada crvenocrni nam dolaze.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Daj ljudi ohanite malo sa dasom jb vas on ...dok drugi se vesele pojacanjima
i pricaju o ambicijama u nas se uvijek mora o izborima , dasi itd
eto nama ne valja ovaj sto daje iz budzeta tuzlkacima ne valja onaj sto ne daje
pa da ih zamijenimo zadovoljni i tuzlaci i vi
jedva cekam prve utakmice i neizvjesnost prvenstva garant do kraja,
jedva cekam ove derbije na Lukama sa Jedinstvom, koje je po meni prvi kandidat za ulazak,
sa Slobodom i shoumenom Cirom
, a prije toga utakmica sa Gradinom , Radnickim ma super
oslobodite se frustracija, uzivajte ili nastavite se blamirati po svom
i pricaju o ambicijama u nas se uvijek mora o izborima , dasi itd
eto nama ne valja ovaj sto daje iz budzeta tuzlkacima ne valja onaj sto ne daje
pa da ih zamijenimo zadovoljni i tuzlaci i vi
jedva cekam prve utakmice i neizvjesnost prvenstva garant do kraja,
jedva cekam ove derbije na Lukama sa Jedinstvom, koje je po meni prvi kandidat za ulazak,
sa Slobodom i shoumenom Cirom
oslobodite se frustracija, uzivajte ili nastavite se blamirati po svom
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pred potpismo za nas je napadac Olimpika...on ako se potpise postoji realna mogucnost da vam se Mujka vrati jer bi on vjerovatno igrao u napadu sa Plakalom koji je dosao iz sarajeva....mada se za nas spominju jos neka pojacanja...sigurno bi vam bio Mujka bio od ogromne pomoci u borbi za rang vise...da se ja pitam on bi ostao u Slobodi al et...u svakom slucaju mu zelim srecu i da nastavi zabijat...kod nas se sa onom ekipom realno nije mogao ni naigrati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sad dižete frku oko toga šta sam čuo,znam ja da BERLUSCONI(daso)sve odlučuje,ja bih najviše volio da bratstvo uđe inače pratim bratstvo već duže godina i kad su sa gostovanja ispraćeni šakama i bokserima.a to što je berlusconi obećao PL daj bože,koji je to put da on obećava.zadnji je bio na centralnom predizbornom skupu......pa ništa.
čujem da romeo mitrović dolazi u bratstvo,katastrofa od pojačanja,da je mlađi jedno 20godina ok.sadiković počeo dovodit svoje ljude,šta fali prljači pravi golman,a pored onakve odbrane može branit i starac od 90 godina,to se zove beton.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ako nisi znao, to se u narodu zove: bacanje prasine u oci! Dovedes pojacanje koje to nije da mozes kasnije pricati da si imao "pojacan" tim ali se nije moglo uci jer eto drugi su jaci. 
Kolko ti Boga ti imas godina pa si pokupio svu pamet svijeta ?Idimidodjimi je napisao/la:Ako nisi znao, to se u narodu zove: bacanje prasine u oci! Dovedes pojacanje koje to nije da mozes kasnije pricati da si imao "pojacan" tim ali se nije moglo uci jer eto drugi su jaci.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Tebi mogu biti tata sasvim sigurno.cesc4 je napisao/la:Kolko ti Boga ti imas godina pa si pokupio svu pamet svijeta ?Idimidodjimi je napisao/la:Ako nisi znao, to se u narodu zove: bacanje prasine u oci! Dovedes pojacanje koje to nije da mozes kasnije pricati da si imao "pojacan" tim ali se nije moglo uci jer eto drugi su jaci.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro ne moze covjek rec "odustali smo od premijer lige " a jos 7- 8 domacih tekmi do kraja..ulaznice, prihodi itd itd..mada po meni Bratstvo jos uvijek nema organizacionu strukturu i infrastrukturu da bi moglo u PL...ipak PL zahtijeva dosta veca ulaganja u ekipu..odbrana Bratstva ubjedljivo najjaca u ovoj ligi a Celik u ogromnoj krizi onako lako izadje na kraj s njima u kupu..ne vjerujem jednostavno da je sredina jos uvijek spremna za PL, bilo bi to u ovom momentu nepotrebno trosenje resursa po meni..osim naravno neke sveopce mobilizacije, ali opet puno je tamo navijaca drugih klubova da bi se to isplatilo..ne znam jbg, mozda me demantuju ali to je neko moje vidjenje...
ps sto se tice Romea, strasan je to golan
ps sto se tice Romea, strasan je to golan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ajde tata razligu Boga ti... Ne znam jesil tata il mama al realno ne ponasas se ko da imas nekih 40-tak godinaIdimidodjimi je napisao/la:Tebi mogu biti tata sasvim sigurno.cesc4 je napisao/la:Kolko ti Boga ti imas godina pa si pokupio svu pamet svijeta ?Idimidodjimi je napisao/la:Ako nisi znao, to se u narodu zove: bacanje prasine u oci! Dovedes pojacanje koje to nije da mozes kasnije pricati da si imao "pojacan" tim ali se nije moglo uci jer eto drugi su jaci.