Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 14 jun 2009, 13:23

to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu,ko je zamisljao teveza u liverpoolu on ce potpisati za city dobijace 140 000 funti sedmicno....

P.S. bas nesto kontam...jest dobar onaj veliki plakat gerrarda kako proslavlja gol u izlogu u adidasovom shopu u ferhadiji :D ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 jun 2009, 14:24

reds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu...
P.S. bas nesto kontam...jest dobar onaj veliki plakat gerrarda kako proslavlja gol u izlogu u adidasovom shopu u ferhadiji :D ;)
Mislim da Saviola nece biti los izbor, Rafa trazi back-up napadaca i Javier bi nam dobro dosao, a tek mu je 27 godina ;)

Mogla si uslikati taj izlog da i mi vidimo, nismo svi iz Sarajeva! :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jun 2009, 14:42

reds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu,ko je zamisljao teveza u liverpoolu on ce potpisati za city dobijace 140 000 funti sedmicno....

To mi je DP na msn-u :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 jun 2009, 14:47

Owena se pokušava prodati brošurom

Na neuobičajen način Michael Owen pokušava pronaći novi angažman nakon što će mu ugovor sa, sada već drugoligašem, Newcastleom prestati vrijediti krajem lipnja. Novog poslodavca traži - brošurom...

Wasserman Media Group koja vodi brigu o Owenovoj karijeri izdala je brošuru o karijeri i postignućima svog štićenika te ju odaslala na više adresa premierligaških klubova. Među spomenutima se nalaze Aston Villa, Everton, Portsmouth i West Ham.

- Michaela su tražili neki inozemni klubovi, no njegova je želja ostanak u Premier ligi. Tjedan dana nakon što je sezona završila pripremili smo brošuru s presjekom njegove karijere koja će pomoći klubovima da se lakše odluče za njegov angažman - objasnio je jedan od rukovoditelja WMG agencije Sam Rush.

Stvarno zalosno na sta je spao nekad veliki igrac. :cry: Valjda ce pronaci neki klub u kojem ce zaigrati bar priblizno onoj formi prije prelaska u Real.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jun 2009, 15:46

Koji ce nam ku*ac Saviola,bolje uzeti Owena,i onda iskesirat 20M za Johnsona ko gospoda....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jun 2009, 16:18

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu...
Mislim da Saviola nece biti los izbor, Rafa trazi back-up napadaca i Javier bi nam dobro dosao, a tek mu je 27 godina ;)

Mogla si uslikati taj izlog da i mi vidimo, nismo svi iz Sarajeva! :D
vidjecu da sutra ili u utorka uslikam pa cu postaviti :D zao mi ovog owena,bilo bi fino da se vrati ali izgleda da nije bas nesto drag rafi iako su ga igraci "pritiskali" da ga dovede...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jun 2009, 16:19

the scouser je napisao/la:Koji ce nam ku*ac Saviola,bolje uzeti Owena,i onda iskesirat 20M za Johnsona ko gospoda....
Bravo, i ja imam isto misljenje.
Owena treba uzeti sto je prije moguce, pa onda kupiti Johnsona, obavezno!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jun 2009, 17:24

Manchester sprema nemoralnu ponudu za Torresa

Prema pisanju Sunday Expressa, Manchester United dio od 94 milijuna eura namaknutih prodajom Cristiana Ronalda Real Madridu misli utrošiti na kupnju Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa...

U Liverpoolu sigurno neće s osmijehom dočekati ovakvu vijest, a pogotovo ne kada je riječ o Manchester Unitedu, njihovim ljutim rivalima. No, moglo bi ih smekšati oko 45 milijuna eura, koliko se spominje da bi Alex Ferguson i ostatak “crvenih vragova” bili spremni ponuditi.

Podsjetimo da je Unitedu potreban ofenzivni igrač budući da se Ronaldovim stopama prema izlaznim vratim sprema i Carlos Tevez.

Osim Torresa momčad aktualnih prvaka englske Premier lige spominje se i u kontekstu dovođenja Samuela Eto'a, Francka Riberyja, Antonia Valencije i Davida Silve.
dobit ce ga ali malo sutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jun 2009, 20:09

reds je napisao/la:Manchester sprema nemoralnu ponudu za Torresa

Prema pisanju Sunday Expressa, Manchester United dio od 94 milijuna eura namaknutih prodajom Cristiana Ronalda Real Madridu misli utrošiti na kupnju Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa...

U Liverpoolu sigurno neće s osmijehom dočekati ovakvu vijest, a pogotovo ne kada je riječ o Manchester Unitedu, njihovim ljutim rivalima. No, moglo bi ih smekšati oko 45 milijuna eura, koliko se spominje da bi Alex Ferguson i ostatak “crvenih vragova” bili spremni ponuditi.

Podsjetimo da je Unitedu potreban ofenzivni igrač budući da se Ronaldovim stopama prema izlaznim vratim sprema i Carlos Tevez.

Osim Torresa momčad aktualnih prvaka englske Premier lige spominje se i u kontekstu dovođenja Samuela Eto'a, Francka Riberyja, Antonia Valencije i Davida Silve.
dobit ce ga ali malo sutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kakve gluposti sve nece napisati, jos navode zbog cega bi liverpool pustio torresa u man utd, pa nijedan igrac liverpoola nikad nije presao u man utd niti ce kad i preci
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 14 jun 2009, 20:51

slika
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2009, 21:07

Ev čitam Mančester traži Torresa. Još malo pa će tražiti Messija, Terryija, Riberyija, Gerarda.. Nisu oni dobri sa mozgom. Pa već imaju Ronneya, Berbatova, Teveza, Nanija, Welbecka, Makedu, a oni hoće jo i Toresa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jun 2009, 21:20

ma fergusonu otisao ronaldo pa nema kome drugom pricat bajke osim novinarima :lol: Nista od toga... :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2009, 22:28

Ne znam,prelazak Torresa,jednog od najboljih naših igrača,u redove najvećeg rivala bi bio KATASTROFA.

Nadam se da se to nikad neće desiti,mada je sad scum pun keša,pa je svašta moguće.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jun 2009, 22:29

Vala su ga mogli i odmarat i čuvat za finale. Može mu neki seljak slomit nogU. Neka malo igra onaj Guza. Ja mislim da Rafa neće pustiti Toressa iz samo jednog razloga, zato što je Španac.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 jun 2009, 22:39

alan_kardec je napisao/la:Ne znam,prelazak Torresa,jednog od najboljih naših igrača,u redove najvećeg rivala bi bio KATASTROFA.

Nadam se da se to nikad neće desiti,mada je sad scum pun keša,pa je svašta moguće.
Ma daj bolan sta ti je, pa Rafa bi prije odstupio s mjesta sefa strucnog staba nego sto bi "pocinio" zlocin koji bi oznacio prodaju Torresa najvecem mogucem rivalu! Jedino bi Torres i otisao ako Rafa vise ne bi bio trener, znaci jedna od ove 2 opcije nije moguca osim ako se obe ne dese.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2009, 22:51

TheScouser je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ne znam,prelazak Torresa,jednog od najboljih naših igrača,u redove najvećeg rivala bi bio KATASTROFA.

Ma daj bolan sta ti je, pa Rafa bi prije odstupio s mjesta sefa strucnog staba nego sto bi "pocinio" zlocin koji bi oznacio prodaju Torresa najvecem mogucem rivalu! Jedino bi Torres i otisao ako Rafa vise ne bi bio trener, znaci jedna od ove 2 opcije nije moguca osim ako se obe ne dese.
Pare jade rade :!: Očiti primjer ovih dana su oni smradovi koji sebe zovu "kraljevskim klubom".

Ali poprilično sam siguran da od tog transfera nema ništa.Sjetimo se samo prepucavanja Rafe i fergija preko novina,kad su se baš ono nagovorili jedan drugom.Njih dvojica su zakleti protivnici pa Rafa ne bi sebi dozvolio taj luksuz da ga alex "pobijedi" tako što će mu uzeti jednog od najboljih igrača.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jun 2009, 23:00

cestitke torresu na pobjedi nad NZ a ovim ostalim našim špancima ne bih cestitao jer ih i ne zelim u LFC :D
You are someone else I am still right here

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 jun 2009, 23:07

Nije glupost da Ferguson zeli Torresa,al mi je smijesna ova cifra od 45 mill,jer tores vrijedi najmanje 60 mill. Mozda jedino s nekom zamjenom plus novac,npr Berbatov (ferguson ga bas ne gotivi) i plus tih 45 mill.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 jun 2009, 23:32

Ma ovo za Torresa je neko bombu bacio na onoj stranici. Ja naravno ne ocekujem da se ovo ostvari, mada bih to volio. Mislim, ko ne bi? A nema veze to sto su Ferguson i Benitez na ratnoj nozi. Samo se sjetite koji je sukob bio između Fergusona i celnika Reala i kakve su tu rijeci pale. I nekim "cudom" se transfer Ronalda ipak ostvario. Sve je moguce!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 08:17

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo i 6 gostiju.