P.S. bas nesto kontam...jest dobar onaj veliki plakat gerrarda kako proslavlja gol u izlogu u adidasovom shopu u ferhadiji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mislim da Saviola nece biti los izbor, Rafa trazi back-up napadaca i Javier bi nam dobro dosao, a tek mu je 27 godinareds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu...
P.S. bas nesto kontam...jest dobar onaj veliki plakat gerrarda kako proslavlja gol u izlogu u adidasovom shopu u ferhadiji![]()
To mi je DP na msn-ureds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu,ko je zamisljao teveza u liverpoolu on ce potpisati za city dobijace 140 000 funti sedmicno....
P.S. bas nesto kontam...jest dobar onaj veliki plakat gerrarda kako proslavlja gol u izlogu u adidasovom shopu u ferhadiji![]()
vidjecu da sutra ili u utorka uslikam pa cu postavitiTheScouser je napisao/la:Mislim da Saviola nece biti los izbor, Rafa trazi back-up napadaca i Javier bi nam dobro dosao, a tek mu je 27 godinareds_forever je napisao/la:to za saviolu je moguce jer ga je rafa svakako htio uzet na posudbu...
Mogla si uslikati taj izlog da i mi vidimo, nismo svi iz Sarajeva!
Bravo, i ja imam isto misljenje.the scouser je napisao/la:Koji ce nam ku*ac Saviola,bolje uzeti Owena,i onda iskesirat 20M za Johnsona ko gospoda....
kakve gluposti sve nece napisati, jos navode zbog cega bi liverpool pustio torresa u man utd, pa nijedan igrac liverpoola nikad nije presao u man utd niti ce kad i precireds je napisao/la:Manchester sprema nemoralnu ponudu za Torresa
Prema pisanju Sunday Expressa, Manchester United dio od 94 milijuna eura namaknutih prodajom Cristiana Ronalda Real Madridu misli utrošiti na kupnju Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa...
U Liverpoolu sigurno neće s osmijehom dočekati ovakvu vijest, a pogotovo ne kada je riječ o Manchester Unitedu, njihovim ljutim rivalima. No, moglo bi ih smekšati oko 45 milijuna eura, koliko se spominje da bi Alex Ferguson i ostatak “crvenih vragova” bili spremni ponuditi.
Podsjetimo da je Unitedu potreban ofenzivni igrač budući da se Ronaldovim stopama prema izlaznim vratim sprema i Carlos Tevez.
Osim Torresa momčad aktualnih prvaka englske Premier lige spominje se i u kontekstu dovođenja Samuela Eto'a, Francka Riberyja, Antonia Valencije i Davida Silve.
dobit ce ga ali malo sutra![]()
![]()
![]()
Ma daj bolan sta ti je, pa Rafa bi prije odstupio s mjesta sefa strucnog staba nego sto bi "pocinio" zlocin koji bi oznacio prodaju Torresa najvecem mogucem rivalu! Jedino bi Torres i otisao ako Rafa vise ne bi bio trener, znaci jedna od ove 2 opcije nije moguca osim ako se obe ne dese.alan_kardec je napisao/la:Ne znam,prelazak Torresa,jednog od najboljih naših igrača,u redove najvećeg rivala bi bio KATASTROFA.
Nadam se da se to nikad neće desiti,mada je sad scum pun keša,pa je svašta moguće.
Pare jade radeTheScouser je napisao/la:Ma daj bolan sta ti je, pa Rafa bi prije odstupio s mjesta sefa strucnog staba nego sto bi "pocinio" zlocin koji bi oznacio prodaju Torresa najvecem mogucem rivalu! Jedino bi Torres i otisao ako Rafa vise ne bi bio trener, znaci jedna od ove 2 opcije nije moguca osim ako se obe ne dese.alan_kardec je napisao/la:Ne znam,prelazak Torresa,jednog od najboljih naših igrača,u redove najvećeg rivala bi bio KATASTROFA.
Nadam se da se to nikad neće desiti,mada je sad scum pun keša,pa je svašta moguće.