Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
ovom izjavom je salihovic dobio mjesto u prvih 11 a lula postaje vodonosa
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nakon ove izjave, bojim se da je njegovo vrijeme u prvoj postavi, pa mozda i u reprezentaciji, odzvonilo.
Ono govedo nece prezati ni od cega da napravi mjesta agenturi u prvom sastavu. Ova izjava mu je servirana da se rijesi jos jednog igraca koji je direktan konkurent germaniji.
Ono govedo nece prezati ni od cega da napravi mjesta agenturi u prvom sastavu. Ova izjava mu je servirana da se rijesi jos jednog igraca koji je direktan konkurent germaniji.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne zasluzujemo te za ovu izjavu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
aferim za izjavu ali davno je zasluzio klupu 

i salihovic i lulic trebaju igrati u prvoj postavi..AlfredBorden je napisao/la:ovom izjavom je salihovic dobio mjesto u prvih 11 a lula postaje vodonosa
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Principatus
- Kontakt:
Edin je Susica sinoc kritikovao. Danas Lulic.
Kada sam govorio da igraci moraju izgubiti protiv Irana da se rijesimo ove ublehe i to sa nebitnom utakmicom, ovdje su me napadali oni kratkovidni kojima je kratka sreca bitnija od dugorocnog uspjeha.
A Susic ce pogledati dali moze Hadzica staviti na mjesto Lulica. Tako je uradio i sa Zukanovicem.
Kada sam govorio da igraci moraju izgubiti protiv Irana da se rijesimo ove ublehe i to sa nebitnom utakmicom, ovdje su me napadali oni kratkovidni kojima je kratka sreca bitnija od dugorocnog uspjeha.

A Susic ce pogledati dali moze Hadzica staviti na mjesto Lulica. Tako je uradio i sa Zukanovicem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AlfredBorden
- Kontakt:
neBadrHari je napisao/la:i salihovic i lulic trebaju igrati u prvoj postavi..AlfredBorden je napisao/la:ovom izjavom je salihovic dobio mjesto u prvih 11 a lula postaje vodonosa
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
neka je izjavio,pa šta ako izgubi mjesto u prvoj postavi? čovjeku je više dopiz#### da igra poziciju koju ne igra i gdje mu svijet hebe sve po spisku
Neka se i ja jednom slozim sa tobom. Inace svaka cast na izjavi jer je izjavio ono sto stvarno misli bez kalkulisanja kao neki drugi igraci.BadrHari je napisao/la: i salihovic i lulic trebaju igrati u prvoj postavi..
DA..Salihović bek,Lulić pravo krilo.Nevjerovatno je da Lula često bude igrač utakmice u Laciju a u repci ne pruža ono pravo.Jednostavno što ne može biti i bek i krilo,što ne može pokrivati 70 metara prostora po boku ,to ne može ni Sveti Ilija ni Hare Krišna ni svi bogovi i sveci.Salihović aut jedino ako na mjestu lijevog beka igra Kolašinac ili možda Zukanović.Vjerujem da bi onda vidjeli pravoga Lulu..AlfredBorden je napisao/la:neBadrHari je napisao/la:i salihovic i lulic trebaju igrati u prvoj postavi..AlfredBorden je napisao/la:ovom izjavom je salihovic dobio mjesto u prvih 11 a lula postaje vodonosa
Igrač treba pokrivati 90 minuta sam stranu ? Biti i u odbrani i u napadu čitavo vrijeme ? Ne branim ga, odigrao je loše ali šta je mogao ? Uzeti loptu sam prediblati sve i dati gol pa onda šprint u odbranu ... Jednostavna glupa taktika ...
- Principatus
- Kontakt:
Ma glupost, covjek se istrosi nenormalno. Salihovic je trebao igrati iza njega, pa da se nekad mijenjaju na poziciji. Ali kakav Salihovic, Tino Susic je tu. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Meni je jedino žao, što nas u oktobru čeka dvomeč i to s direktnim konkurentima, inače da je u pitanju jedna utakmica, halalio bi im da papka izbojkotuju i izgube, ne bi li tele odletilo s klupe. Mada i ovako nas čeka poraz(i) s kojima ćemo se oprostiti od kvalifikacija.Principatus je napisao/la:Edin je Susica sinoc kritikovao. Danas Lulic.
Bravo Lulicu, valja stisnut pa reci nesto ovako. Kad novinari ne smiju nista pitat, mozes mislit koji je incident kad igrac kaze ovako nesto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
u izostanku Kolasinca, daAlfredBorden je napisao/la:neBadrHari je napisao/la:i salihovic i lulic trebaju igrati u prvoj postavi..AlfredBorden je napisao/la:ovom izjavom je salihovic dobio mjesto u prvih 11 a lula postaje vodonosa
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- AlfredBorden
- Kontakt:
sta imas od strane na kojoj igraju dva lika koja ne znaju ubacit loptu a nisu poznati po svojim igrama u odbrani, dobrim igrama naravno? nista
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
pa takva ti je reprezentacija, nemas nista bolje.
Salihovic je duze vremena bek, i imao je solidnih partija defanzivno.
Lulic je krilo, i ta dvojica mogu pokrivati stranu.
Bolje i to nego onako sinoc, nista ni sa cim..
Salihovic je duze vremena bek, i imao je solidnih partija defanzivno.
Lulic je krilo, i ta dvojica mogu pokrivati stranu.
Bolje i to nego onako sinoc, nista ni sa cim..
Lulić kada igra krilo,kada se ne potroši za 20 min.zna itekako ubaciti dobar centar-šut,napraviti prodor,ući u kazneni i često dati gol-to na kraju u Laciu radi često i to veoma dobro.Zašto --zato što igra rasterećeno ,svježiji je,ne mora trčati 50 metara u odbranu koju ne može stići zatvoriti.Salihović je ako ne igra Kolašinac ili Mujdža opet naše najbolje rješenje na toj poziciji..kako god ..suština je da jedan igrač ne može sam pokriti čitavu stranu...što nas dovodi do toga da te nema niti napred niti stigneš nazad...nebitno bio ti Lulić,Ešli Kol,Eden Hazard ili bilo koji bočni igrač..AlfredBorden je napisao/la:sta imas od strane na kojoj igraju dva lika koja ne znaju ubacit loptu a nisu poznati po svojim igrama u odbrani, dobrim igrama naravno? nista
-
igrao je lulic i sa sejom i sa seom iza ledja ali jos od rumunije u zenici nije uradio to sto radi u naziu.
eh da, odigrao je dobro u latviji.
eh da, odigrao je dobro u latviji.
-
- Kontakt:
Svaka čast za izjavu Tino nije mogo igrat za razred, a igra kod nas.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!