EdinTM87 je napisao/la:Molim vas dajte mi link da ne moram nista skidat i da se ne moram reg, a da mogu gledat tekmu da mi ne stopa k'o na atdhe.net. HVALA VELIKA !
datije da se j...s a da ti neudje
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
EdinTM87 je napisao/la:Molim vas dajte mi link da ne moram nista skidat i da se ne moram reg, a da mogu gledat tekmu da mi ne stopa k'o na atdhe.net. HVALA VELIKA !
Ted Mosby je napisao/la:Ovaj zadnji faul koji je dosviran Jamesu na Bryantu je presmiješan
Hajde daj bilo kakav i reci mi tacno sta trebam uradit !don_burza je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Molim vas dajte mi link da ne moram nista skidat i da se ne moram reg, a da mogu gledat tekmu da mi ne stopa k'o na atdhe.net. HVALA VELIKA !
datije da se j...s a da ti neudje
Ted Mosby je napisao/la:Miami je u ovoj utakmici pokazao sve odlike prvaka, igrao je smireno, čvrsta obrana, kontrolirani skok a i šut ih je dobro išao
e ljudi nemote da se palite ovo je samo regularna sezona, druga je prica u playoffu,evo gledam na drugim forumima svi pisu posle pobede miamija nad lakersima kako ce miami osvojiti....Ted Mosby je napisao/la:Miami je u ovoj utakmici pokazao sve odlike prvaka, igrao je smireno, čvrsta obrana, kontrolirani skok a i šut ih je dobro išao
alfarouqaminu je napisao/la:e ljudi nemote da se palite ovo je samo regularna sezona, druga je prica u playoffu,evo gledam na drugim forumima svi pisu posle pobede miamija nad lakersima kako ce miami osvojiti....Ted Mosby je napisao/la:Miami je u ovoj utakmici pokazao sve odlike prvaka, igrao je smireno, čvrsta obrana, kontrolirani skok a i šut ih je dobro išao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.