Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Madafaka
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Madafaka » 31 mar 2010, 22:42

Mrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 31 mar 2010, 22:43

19TM87 je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.
jel te stid :lol:
I ćorava kokoš 1-2 puta "ubode". Ali ono što je promašio u 1. poluvremenu bi dao čak i Bendthner.
Da je umjesto Ibrahimovića bio Eto'o Barca bi rješila utakmicu već u prvih 15 minuta.
Uostalom, oba gola su pokloni Arsenalove "OBRANE".

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 22:44

vi trebate slavit ovaj rez jer realno je trebalo biti 5-1 za barcu al eto ALLAH vas sacuvao valjda ste mu simpaticni :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 31 mar 2010, 22:45

Eto prodje utkmica, strasan mec, Barsa je bila bolja moram priznat al se isto mora priznat da je Arsenal bio strasno hendikepiran povredama, ostaje jos revans Arsenal je sebi znatno umanjio sanse mada i dalje postoji realna mogusnost prolaza....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 22:46

henry po ko zna koji put napravio preokret za arsenal.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 22:46

juzni vjetar! je napisao/la:vi trebate slavit ovaj rez jer realno je trebalo biti 5-1 za barcu al eto ALLAH vas sacuvao valjda ste mu simpaticni :lol:
Duhovit? :?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 31 mar 2010, 22:48

pokazao se koje ekipe igraju najbolji fudbal
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 22:49

mislim da svako realan ko i malo prati arsenal vidi da ono nije bio pravi arsenal i da je to barca iskoristila doduse nije ibrahimovic... svakako je dobro da su prodali eto'o-a jer bi ono sve pospremio u mrezu ... ibrahimovicu puno sansi treba za gol ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 22:52

Covjece, pa i mi imamo bolji posjed protiv Chelsea npr. isfulamo se sansi, primimo go na kontre i to je onda nase neiskustvo i slabost, a kada smo losiji i izvucemo povoljan rezultat opet smo losi. Na ovom forumu je Arsenal posebna prica.
Nije bila nasa najbolja igra, al vazno je da imamo aktivan rezultat, a treba i iz tog nesto pozitivno izvuci, a to je da nas Barca ne moze dobiti cak i kada igramo najlosije moguce, kako ce tek biti u revansu :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 22:55

CollegeGunner je napisao/la:Covjece, pa i mi imamo bolji posjed protiv Chelsea npr. isfulamo se sansi, primimo go na kontre i to je onda nase neiskustvo i slabost, a kada smo losiji i izvucemo povoljan rezultat opet smo losi. Na ovom forumu je Arsenal posebna prica.
Nije bila nasa najbolja igra, al vazno je da imamo aktivan rezultat, a treba i iz tog nesto pozitivno izvuci, a to je da nas Barca ne moze dobiti cak i kada igramo najlosije moguce, kako ce tek biti u revansu :D
tacno je da smo odigrali katastrofalno ... nista na nou camp u napad i valjda ce walcott poceti tekmu vidi se da kad ostane prostor iza maxwella on to najbolje iskoristi ... dobro je pa na nou campu bas i ne bude neka atmosfera ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 22:58

Sto ono Arshavin bi zamijenjen onako rano.Povreda ili ''sjajna'' igra :?
I jos rano je Arsenal ostao i bez Gallasa.Tako da je dobro i prosao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 mar 2010, 23:00

objektivno posto pretjerano ne volim niti jednu od ekipa...Arsenal je imao srece koliko je tezak,barca je u prvom poluvremenu trebala voditi najmanje sa 2 razlike.U tom periodu je Barca strasno igrala,nevjerovatno kako su unistili Arsenal i samo je puka sreca da nisu dali gol.
Kod povrede Galasa,Venger je po ko zna koji put sje.o ekipu postavljanjem Songa na stopera.izbacio je iz sredine terena jedinog igraca koji je agresivno i pametno odgovarao na igru Barce u tom momentu i ubacio mekseg Denilson.S obzirom na Barcu u prvom dijelu,samo je bilo pitanje vremena kad ce past go.A primili su ih oba na indentican nacin,time da se Song nije snasao u ulozi stopera i da mu je 2x Zlatan na dugu loptu uletio iza ledja.Kasnije se Arsenal polagano vracao jer je nemoguce da i jedna ekipa napada 90 minuta pa ni Barca.1.gol arsenala nisam vidio,isao pisat,a drugi penal jest bio al je sudija malo pretjerao sa crvenim.izbacio je 3 igraca jednim i drugim za narednu tekmu iz stroja.
Opet se veceras potvrdilo da je po meni bar onaj wenger nikakav trener.Prvo je katastroflano pogrijesio kod Songa na 2 nacina,sto ga je sklonio iz veznog reda i sto ga je stavio na stopera,Campbelu kakav god da je onakve 2 lopte nebi prosle 100% ,i drugo je uvodjenje Ebouea kad se arsavin povrijedio.Trebao je odmah uvesti walcota.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:06

ma on je lose skroz postavio igru .. onu igru sto je igrala barca moze i arsenal ali nisu se borili nisu imali volje ... valjd ce se na nou campu osloboditi pritiska i napasti kako sam siguran da arsenal moze ...

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 31 mar 2010, 23:12

Zadnje cega se sjecam je zagrijavanje Henryja, a onda sam zaspao :D
Probudio sam se minutu dvije prije kraja kad ono 2:2 i komentator spominje nekakav crveni karton :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 23:17

Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:19

Romariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
Inace, ovo je humanitarna tekma i vi ste se namjerno zezali na terenu. Sve to si ekskluzivno saznao od Pepa :roll:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:24

Romariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
e a arsenal je sa ovakvom igrom izvukao 2:2 kako ce onda biti kad budu igrali??? realno diaby i cesc se nisu vidjeli i to je bilo to .... razlika u kvaliteti kako da ne a na kraju 2:2 ... pa nije ti ovo bosanska liga pa da na strani niko ne moze pobijediti ... ovim ekipama kao sto su barca arsenal inter man. utd nije bitno je li domaci ili gostujuci teren...

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 31 mar 2010, 23:28

Slazem se , Wenger je veci strucnjak od Guardiole (bar za sada) al nije mogao nista napraviti protiv onakve Barcelone u prvom poluvremenu kada je Barca igrala presing na 30 metara od Arsenalovog gola !

Posjed lopte 70% naspram 30% govori sve !
Xavi ti si TITO !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 31 mar 2010, 23:32

titinho je napisao/la:

Slazem se , Wenger je veci strucnjak od Guardiole (bar za sada) al nije mogao nista napraviti protiv onakve Barcelone u prvom poluvremenu kada je Barca igrala presing na 30 metara od Arsenalovog gola !

Posjed lopte 70% naspram 30% govori sve !
Xavi ti si TITO !
BRUTALNO :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 23:33

CollegeGunner je napisao/la:
Inace, ovo je humanitarna tekma i vi ste se namjerno zezali na terenu. Sve to si ekskluzivno saznao od Pepa :roll:
Nakon sto smo poveli dva nula i bila je nesto kao humanitarna, s obzirom da je sve prije toga bilo brutalnost. Arsenal je od pocetka pokusavao igrati, ali nije mogao, vise su i pretrcali, ali su samo ko djeca za loptom trcali a nisu je osjetili. Nego mislim da bi svaki navijac Arsenala komotno mogao priznati da protiv sebe nikad nisu gledali jacu ekipu, i da smo vas bili demontirali cisto kulturno i posteno, da ste imali puno srece i da je Barca igrala ipak mnogo opusteno poslije dva nula, do tad niste imali suta po golu. Bezveze je da trazite bilo kakve razloge kad ste brat bratu puno puno slabiji, drag mi je Arsenal uvijek bio ali jednostavno nisu do koljena Barci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.