Mrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.
I ćorava kokoš 1-2 puta "ubode". Ali ono što je promašio u 1. poluvremenu bi dao čak i Bendthner.19TM87 je napisao/la:jel te stidMrgood je napisao/la:Igra je sramotna, ali sreća da onaj smoto Ibrahimović igra za Barcu a ne Eto'o jer bi već gubili 2-3 razlike.
Duhovit?juzni vjetar! je napisao/la:vi trebate slavit ovaj rez jer realno je trebalo biti 5-1 za barcu al eto ALLAH vas sacuvao valjda ste mu simpaticni
tacno je da smo odigrali katastrofalno ... nista na nou camp u napad i valjda ce walcott poceti tekmu vidi se da kad ostane prostor iza maxwella on to najbolje iskoristi ... dobro je pa na nou campu bas i ne bude neka atmosfera ...CollegeGunner je napisao/la:Covjece, pa i mi imamo bolji posjed protiv Chelsea npr. isfulamo se sansi, primimo go na kontre i to je onda nase neiskustvo i slabost, a kada smo losiji i izvucemo povoljan rezultat opet smo losi. Na ovom forumu je Arsenal posebna prica.
Nije bila nasa najbolja igra, al vazno je da imamo aktivan rezultat, a treba i iz tog nesto pozitivno izvuci, a to je da nas Barca ne moze dobiti cak i kada igramo najlosije moguce, kako ce tek biti u revansu
Inace, ovo je humanitarna tekma i vi ste se namjerno zezali na terenu. Sve to si ekskluzivno saznao od PepaRomariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
e a arsenal je sa ovakvom igrom izvukao 2:2 kako ce onda biti kad budu igrali??? realno diaby i cesc se nisu vidjeli i to je bilo to .... razlika u kvaliteti kako da ne a na kraju 2:2 ... pa nije ti ovo bosanska liga pa da na strani niko ne moze pobijediti ... ovim ekipama kao sto su barca arsenal inter man. utd nije bitno je li domaci ili gostujuci teren...Romariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
Romariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
BRUTALNOtitinho je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
Slazem se , Wenger je veci strucnjak od Guardiole (bar za sada) al nije mogao nista napraviti protiv onakve Barcelone u prvom poluvremenu kada je Barca igrala presing na 30 metara od Arsenalovog gola !
Posjed lopte 70% naspram 30% govori sve !
Xavi ti si TITO !
Nakon sto smo poveli dva nula i bila je nesto kao humanitarna, s obzirom da je sve prije toga bilo brutalnost. Arsenal je od pocetka pokusavao igrati, ali nije mogao, vise su i pretrcali, ali su samo ko djeca za loptom trcali a nisu je osjetili. Nego mislim da bi svaki navijac Arsenala komotno mogao priznati da protiv sebe nikad nisu gledali jacu ekipu, i da smo vas bili demontirali cisto kulturno i posteno, da ste imali puno srece i da je Barca igrala ipak mnogo opusteno poslije dva nula, do tad niste imali suta po golu. Bezveze je da trazite bilo kakve razloge kad ste brat bratu puno puno slabiji, drag mi je Arsenal uvijek bio ali jednostavno nisu do koljena Barci.CollegeGunner je napisao/la:Inace, ovo je humanitarna tekma i vi ste se namjerno zezali na terenu. Sve to si ekskluzivno saznao od PepaRomariooo je napisao/la:Gdje nam je sad onaj sto je tvrdio da Arsenal dominira, ko je gledao utakmicu objektivno vidio je da nam Arsenal nije ni do koljena, da veci dio utakmice nije imao suta po golu i da smo htjeli biti ozbiljni i nafurani do kraja mogli smo vas osramotiti. Ne znam sta je Vengere kriv, jednostavno radi se o tome da je razlika u kvalitetu ogromna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.