Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Truhlo » 10 avg 2023, 15:59

Navijac Zeljeznicara im vodi klub, a manijaci vode navijanje na tusnju :urnebes:

4KM za oboljele :bow:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 avg 2023, 16:06

Truhlo je napisao/la:
10 avg 2023, 15:57
UPAMTITE IMENA :

1. ALEKSANDAR JOVIĆ
2. ELDAR JUSUFOVIĆ
3. SENAD MUJKANOVIĆ
4. DEJAN PAVIĆ
5. GORAN MILIĆ
6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ
7. NINO DŽAMBIĆ

OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.

Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.

Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.

Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.

Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.

Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zajebali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zajebali ste se. :tokralju:
Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.

Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.

OD OVOG TRENUTKA SVA NAŠA AKTIVNOST JE USMJERENA NA SLOBODU KOMPRED I RK SLOBODA TUZLA.

OD OVOG TRENUTKA NASTAVLJAMO GDJE SMO STALI 2018.e godine, LIJEPIT ĆEMO ĆELAVU GLAVU PO GRADU, SVI ĆE TE ZNATI ODAVDJE DO KIKAČA.
I PAVIĆA ISTO. NISMO TE PRESKOČILI, NISI MOGO MRAMOR VODIT, A SAD BI U SLOBODU.

Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da **** od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i kurve koje žele da troše gradski novac.

Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu.

Fukare Tuzla
slika
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare, prekinuli su bojkot protiv uprave tuzlanskog kluba na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanoviem nakon samo 30 dana.

Predsjednika Mujkanovića su nazivali "ublehašem", "Mačkom Tomom", te su poručili kako su u ratu sa njim.

Prije deset dana su postavili čelnicima Slobode četiri zahtjeva kao uslov za prekidanje bojkota.

Fukare su zahtjevale da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.

Također, zatražili su zabranu organizovanog navijanja i stavljanja drugih navijačkih grupa iz BiH na sjevernu tribinu, kao što je bio slučaj prošle sezone na susretu Tuzla City - Velež.

Od Uprave su zatražili i osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice, te da na polusezoni Sloboda zauzme prvo mjesto i da se bodovno odvojio od drugoplasiranog.
slika
Mujkanović ispred Slobode donirao Fukarama 5000 KM
Podržao rad navijačke grupe

Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović posjetio je članove navijačke grupe Fukare u njihovim prostorijama s ciljem nastavka suradnje.
Zna Macak posao :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel 50% od prodaje pića i ulaznica za koze ili svih 100%?

Njih 16 koliko ih ima Max dijeli sve novce ako na sjever dodje 1000 ljudi ako se potrefi kiša pa ljudi pobjegnu pod krov ?

Da li će plaćati porez na dobit ili na crno ? Ima tu jos nejasnoća..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 10 avg 2023, 16:16

avenija je napisao/la:
10 avg 2023, 16:06
Truhlo je napisao/la:
10 avg 2023, 15:57
UPAMTITE IMENA :

1. ALEKSANDAR JOVIĆ
2. ELDAR JUSUFOVIĆ
3. SENAD MUJKANOVIĆ
4. DEJAN PAVIĆ
5. GORAN MILIĆ
6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ
7. NINO DŽAMBIĆ

OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.

Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.

Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.

Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.

Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.

Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zajebali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zajebali ste se. :tokralju:
Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.

Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.

OD OVOG TRENUTKA SVA NAŠA AKTIVNOST JE USMJERENA NA SLOBODU KOMPRED I RK SLOBODA TUZLA.

OD OVOG TRENUTKA NASTAVLJAMO GDJE SMO STALI 2018.e godine, LIJEPIT ĆEMO ĆELAVU GLAVU PO GRADU, SVI ĆE TE ZNATI ODAVDJE DO KIKAČA.
I PAVIĆA ISTO. NISMO TE PRESKOČILI, NISI MOGO MRAMOR VODIT, A SAD BI U SLOBODU.

Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da **** od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i kurve koje žele da troše gradski novac.

Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu.

Fukare Tuzla
slika
Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare, prekinuli su bojkot protiv uprave tuzlanskog kluba na čelu s predsjednikom Senadom Mujkanoviem nakon samo 30 dana.

Predsjednika Mujkanovića su nazivali "ublehašem", "Mačkom Tomom", te su poručili kako su u ratu sa njim.

Prije deset dana su postavili čelnicima Slobode četiri zahtjeva kao uslov za prekidanje bojkota.

Fukare su zahtjevale da se sjeverna tribina stadiona Tušanj osigura navijačkoj grupi, što uključuje prodaju ulaznica i točenje pića, a u svrhu finansiranja grupe.

Također, zatražili su zabranu organizovanog navijanja i stavljanja drugih navijačkih grupa iz BiH na sjevernu tribinu, kao što je bio slučaj prošle sezone na susretu Tuzla City - Velež.

Od Uprave su zatražili i osiguravanje ulaznica za gostujuće utakmice, te da na polusezoni Sloboda zauzme prvo mjesto i da se bodovno odvojio od drugoplasiranog.
slika
Mujkanović ispred Slobode donirao Fukarama 5000 KM
Podržao rad navijačke grupe

Predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda Senad Mujkanović posjetio je članove navijačke grupe Fukare u njihovim prostorijama s ciljem nastavka suradnje.
Zna Macak posao :salut:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel 50% od prodaje pića i ulaznica za koze ili svih 100%?

Njih 16 koliko ih ima Max dijeli sve novce ako na sjever dodje 1000 ljudi ako se potrefi kiša pa ljudi pobjegnu pod krov ?

Da li će plaćati porez na dobit ili na crno ? Ima tu jos nejasnoća..

Gledaj ovog Omce do Senada 😂😂
Dize se prasina ⚫️🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 avg 2023, 16:43

Stalna tema i preokupacija zenićkih šabana - FK Sloboda Tuzla. :opaopa:

GOLEMA SI SLOBODO. :ljepota:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 avg 2023, 17:21

@sky9 ako vam je ekipa 3-5, ko je onda favorit al ozbiljno bez zeze, mi nismo sigurno. Sta ti kazes?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 avg 2023, 17:25

prisonbreak je napisao/la:
10 avg 2023, 17:21
@sky9 ako vam je ekipa 3-5, ko je onda favorit al ozbiljno bez zeze, mi nismo sigurno. Sta ti kazes?
1. pikće
2. Šupčanica
3-5 Sloboda

Mi smo u rangu sa Gračanicom i Banovićima...

;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 avg 2023, 17:26

Sky9 je napisao/la:
10 avg 2023, 17:25
prisonbreak je napisao/la:
10 avg 2023, 17:21
1. pikće
2. Šupčanica
3-5 Sloboda

Mi smo u rangu sa Gračanicom i Banovićima...

;)
Šupčanica je dobra, i defitivno su pored vas favoriti. Mozete vi govoriti sta hocete, jedina stvar sto vas moze zezati je pravilo do 21 godine, tu ste potanki. Ostalo ekipa top.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2023, 17:31

tareizo je napisao/la:
10 avg 2023, 15:42
Zenićani ne priznaju i ne prihvataju umjetnu, a ni prirodnu inteligenciju.
[/quote

nit priznamo niti prihvatamovasu tzv intelegenciju , vec zelimo da vas edukujemo ,posto ste puno i plaho godina iza nas u svakom pogledu

priznajte haman cete bit realniji ,a do priznanja u COSAK
Ma nema, Celik Real Madrid, a tek usli u ligu. Haj eto ako ce vam biti lakse, najbolji Celik. Za 3 godine Liga Prvaka na Bilinom Polju :ljepota: :pray:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 avg 2023, 17:34

DamirT je napisao/la:
10 avg 2023, 17:31
tareizo je napisao/la:
[/quote

nit priznamo niti prihvatamovasu tzv intelegenciju , vec zelimo da vas edukujemo ,posto ste puno i plaho godina iza nas u svakom pogledu

Ma nema, Celik Real Madrid, a tek usli u ligu. Haj eto ako ce vam biti lakse, najbolji Celik. Za 3 godine Liga Prvaka na Bilinom Polju :ljepota: :pray:
Ni meni nije drago, ali pikće je prvi favorit. ;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 avg 2023, 17:34

DamirT je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
[/quote

dobar si momak ,ja sam potpuno drugacije mislio kad sam ovaj post pisao,bolji ste od nas i to iskoristite .e u tom je sustina morate vjerovat u sebe ,a provokacije u postu nije bilo ziv mi bio drug
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2023, 17:40

Sky9 je napisao/la:
10 avg 2023, 17:34
DamirT je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
[/quote

Ni meni nije drago, ali pikće je prvi favorit. ;)
Ma ne znam jesu li prvi, drugi, treci favorit, al bez zayebancije mogu apsolutno svima pomrsit racune. Yebe ih samo sto prvi puta igraju ovu ligu, a mimo toga uz navijace mogu svasta uraditi u ovoj sezoni
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 avg 2023, 18:07

Najrealnije kazem po meni je kako god Sloboda prvi favorit ,svaka cast Stupcanici ali oni moraju jos pure jest i mislim da oni nece moci izdrzat tu trku do kraja.
Celik ce svima bit nezgodan to je sigurno,u Zenici niko favorit nece bit a naravno moze se izgubit i to je sport.U gostima svugdje ce mo bit nadmocniji na tribini osim mozda u Tuzli.Bicemo mi nezgodni i u gostima a pogotovo u Zenici,tako da Celik nije za otpisat ali nije prvi favorit sigurno jer ima druge prioritete.
Tuzlaci nikako shvatit da su oni prvi favorit jer je njima prioritet PL i to kad se uigra imace oni dobru ekipu e sad Stupcanica mislim da oni nece moci sa Slobodom ,ja druge ekipe ne vidim mozda Buducnost mada sumnjam ,ja i u Stupcanicu sumnjam ali et vecina kazu da su jaki.

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 10 avg 2023, 20:07

Mozel mi ko locirat gospodina Truhlu :hmmmmm:
SLOBODA ILI NIŠTA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2023, 20:33

Sjenjak1919 je napisao/la:
10 avg 2023, 20:07
Ganja Only-a na tik toku :urnebes:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 avg 2023, 20:39

Niko nije kriv za ispadanje Slobode, koliko Truhlo... Neprijatelj br.1 :twisted:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 10 avg 2023, 20:39

Amar za prvo ispadanje, Truhlo za drugo :D :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2023, 20:40

Nek sad malo ganja Velez. Da vidim za koga bi Only navijao, Velez, Stupcanica ili Sloboda (njegova najveca ljubav)
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 10 avg 2023, 20:45

DamirT je napisao/la:
10 avg 2023, 20:33
Sjenjak1919 je napisao/la:
10 avg 2023, 20:07
Ganja Only-a na tik toku :urnebes:
:urnebes:
SLOBODA ILI NIŠTA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 avg 2023, 21:18

Sky9 je napisao/la:
10 avg 2023, 20:39
Niko nije kriv za ispadanje Slobode, koliko Truhlo... Neprijatelj br.1 :twisted:
slika

Hello sky, my name is Cat, Tom Cat :wave:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2023, 21:20

Truhlo je napisao/la:
10 avg 2023, 21:18
Sky9 je napisao/la:
10 avg 2023, 20:39
slika

Hello sky, my name is Cat, Tom Cat :wave:
Yebo ti sebe, prokleo nas jos prije 7 godina :plac:
Kako da skinemo tvoju kletvu?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.