Zadnja epizoda je baš bezveze.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Da, tanka zadnja epizoda, ali jako dobra sezona. Po meni za klasu iznad Gentlemena
Zadnja epizoda jeste tanka, ali serija je ukupno jako dobra. Ova dvojica pricaju kao da je odron, a i oni je pregledali. Nema tog twista koji mene moze vise iznenaditi kad gledas sve zivo, sto valja i ne valja kad izadje, sto filmova ili serija. Mene moze jedino iznenaditi ako mi se babo rahmetli pojavi u filmu ili seriji 

GGMU
- JayCatwright
- Kontakt:
Al bukvalno

Jos ne znam kako su ovo mogli izvesti a da pomislimo da ce Hardy naje.bat. Bilo je ocigledno da Kat bildaju za neki drugi plot, konkretnije drugu sezonu. Meni je gluma super, kao i citavo vrijeme prisutni vibe satire. Obzirom da volim filmove Guy Ritchiea ovo dodje kao poslastica
- Beduin
- Kontakt:
Pa valjda bi bas finale trebalo da zakuje, zaokruzi sezonu bez da je uproste i bespotrebno protrate vrijeme. Ja to tako gledam jbg. Nisam znao da je vec planiram nastavak, ali opet ne mijenja moje misljenje.
Niko ne govori da je serija odron, samo trebas procitati sta se napise, umjesto nekog pausalnog zakljucivanja. Ko je gledao npr. Kin, ovo mi dodje kao deja-vu.
Niko ne govori da je serija odron, samo trebas procitati sta se napise, umjesto nekog pausalnog zakljucivanja. Ko je gledao npr. Kin, ovo mi dodje kao deja-vu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo bez sezone 9 bi mi imalo smisla...
Mislim da je dexter nakon sezone 8 komotno mogao se nastvatiti nekim normalnim tokom, u drugom gradu, kanadi...
Ovako sa sezonom 9 ne znam kako ce ispasti ovo sad ali posto mi je ova serija u top 3 ikada, drago mi je pogledati makar bilo njesra

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni se samo ne sviđa ovaj mali što glumi Harrisona, nadam se da ga neće biti puno u serijiPantelija je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:18Ovo bez sezone 9 bi mi imalo smisla...
Mislim da je dexter nakon sezone 8 komotno mogao se nastvatiti nekim normalnim tokom, u drugom gradu, kanadi...
Ovako sa sezonom 9 ne znam kako ce ispasti ovo sad ali posto mi je ova serija u top 3 ikada, drago mi je pogledati makar bilo njesra![]()

Po drugi put poceo Dark, masterpiece se treba svake godine pogledati.
Dexter se cini zanimljivim. Tek vidim na imdbu da nisam dao ocjene za onih 10 epizoda sa sinom, moraću i to onda ponovo pogledati. Inače sam i Dexter počeo iznova gledati, došao sam do 2 ili 3 sezone. Prejaka serija.
Mentalista sam opet počeo, odustao, previše random epizoda.
Dexter se cini zanimljivim. Tek vidim na imdbu da nisam dao ocjene za onih 10 epizoda sa sinom, moraću i to onda ponovo pogledati. Inače sam i Dexter počeo iznova gledati, došao sam do 2 ili 3 sezone. Prejaka serija.
Mentalista sam opet počeo, odustao, previše random epizoda.
Ma meni je Dexter svaka sezona vrhunska
jbg kad ti se nesto svidi, onda ... Mada npr meni bi bilo zanimljivoje da je bila jedna cijela sezona sa Hanna...
I meni onaj malac ne lezi nikako... U 9. Sezoni, nikako mi nije legao... Ne znam sto, mozda zbog osrednje glume ili manjka autentičnosti...
Ko nije pogledao ovu seriju em ne zna sta je propustio em je to serija koja je po meni nesto sto svaki filmski ljubitelj mora pogledati... (Neki dan opet gledao 8 sezona na netflix
3. Put)

I meni onaj malac ne lezi nikako... U 9. Sezoni, nikako mi nije legao... Ne znam sto, mozda zbog osrednje glume ili manjka autentičnosti...
Ko nije pogledao ovu seriju em ne zna sta je propustio em je to serija koja je po meni nesto sto svaki filmski ljubitelj mora pogledati... (Neki dan opet gledao 8 sezona na netflix

- JayCatwright
- Kontakt:
Pa pogledaj Dexter : Original Sin ako već nisi, tu imas momenat gdje se nastavi nakon devete sezonePantelija je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:18Ovo bez sezone 9 bi mi imalo smisla...
Ovako sa sezonom 9 ne znam kako ce ispasti ovo sad ali posto mi je ova serija u top 3 ikada, drago mi je pogledati makar bilo njesra![]()
Cek... Jel moguce da sam negdje fulioJayCatwright je napisao/la: ↑03 jun 2025, 23:16
Pa pogledaj Dexter : Original Sin ako već nisi, tu imas momenat gdje se nastavi nakon devete sezone
8 sezona originalnih, 9. Sezona kada nadjemsina u onoj ziimi i snijegu

Original sin nisam gledao, sad nadjoh na YouTubeu trailer... Wtf hahah ....

Pregledao. Baš dobra.dzemil je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:37Nije za neznalice kojima se svijet oko serija vrti u nekoliko velikih slova abecede. Top serija.
Dept. Q
https://www.imdb.com/title/tt27995114/?ref_=hm_rvi_i_1
![]()
Matthew Goode

Škotski naglasak

Edinburgh

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako nisi gledao pogledaj i Darkness: Those Who Kill ili Den som dræber - Fanget af mørket u originalu.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2025, 07:39Pregledao. Baš dobra.dzemil je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:37Nije za neznalice kojima se svijet oko serija vrti u nekoliko velikih slova abecede. Top serija.
Dept. Q
https://www.imdb.com/title/tt27995114/?ref_=hm_rvi_i_1
![]()
Matthew Goode![]()
Škotski naglasak
Edinburgh![]()
Ja sam odgledao 3 od 4 sezone. Isto odlična serija.
Dept Q je top top serija, nadam se da ce biti sezona 2.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ništa bolje televizori nisu vidjeli.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
The Gentlemen 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.