10 - ka mu je prirodna pozicija i na njoj je izgradio karijeru.kod nas igrao defanzivnije jer smo imali misketa koji je imao mjesto od ranije.U svakom slucaju od sirine klupe i konkurencije u ekipi tj podjednakih igraca zavisi puno toga.I ovi spanci bas ne znaju sta je igrac trebali bi se ugledati na strucnjake sa foruma.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: Haris Medunjanin
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Haris Medunjanin
Odakle ti znaš zašto su ga doveli? Bilo bi mi drago da su ga doveli da igra 10-ku, al ono baš.
Gradio karijeru na 10-tki. Baš zato što je tu gradio karijeru, i propao je. Satralo ga vrijeme.

Gradio karijeru na 10-tki. Baš zato što je tu gradio karijeru, i propao je. Satralo ga vrijeme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Dok se ne nadje bolje rijesenje, ili bar dok ne vidimo ovog iz Paderborna na djelu, najbolje ce ovako biti...
...........Besic....Pjanic.....
Hajrovic...Medunjanin...Lulic
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[youtube][/youtube]
U Holandiji (pocetkom karijere nogometne - tad je malo brzi) jeste igrao krilo ali daleko od 10.pile87 je napisao/la:10 - ka mu je prirodna pozicija i na njoj je izgradio karijeru.kod nas igrao defanzivnije jer smo imali misketa koji je imao mjesto od ranije.U svakom slucaju od sirine klupe i konkurencije u ekipi tj podjednakih igraca zavisi puno toga.I ovi spanci bas ne znaju sta je igrac trebali bi se ugledati na strucnjake sa foruma.zizu1991 je napisao/la:Medunjanin je mrtav čovjek. On da igra 10-ku. On jedino može biti na klupi kao zamjena na mjestu pored Bešića. I tu je jako upitan sa svojim defanzivnim mogućnostima koje jednostavno ne postoje.
Tokom karijere za klubove zanemari eto scene rep.BIH
[youtube][/youtube]
Prvo Medunjanin mora igrati 10-tku ili bar centralnog veznog za svoj klub. Kao starter i to jako dobro. Tek onda moze da se prica i o tome. Sada je sve na njemu. Po prvi put ima realnu sansu da bude 10-tka u reprezentaciji. Ali zato mora biti odlican u Primeri. Sretno HareConsigliere je napisao/la:Dok se ne nadje bolje rijesenje, ili bar dok ne vidimo ovog iz Paderborna na djelu, najbolje ce ovako biti...

ne kontam poentu ovog videa, traje 6 minuta a 90% videa on dodaje loptu otvorenim igračimaAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pa nije bas da ga je satralo vrijeme dok ide u spaniju iz turske. Imao je zajeb sa izraelom i onda ne mozes birati nego uzmes sta ti se nudi u njegovom slucaju turska da bi pokazao da mozes.procitaj negdje izjavu van gala o njemu i njegovoj igri.zizu1991 je napisao/la:Odakle ti znaš zašto su ga doveli? Bilo bi mi drago da su ga doveli da igra 10-ku, al ono baš.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
**** ga jarane poantu sam vec rekaoviKK je napisao/la:poentu ovog videa, traje 6 minuta a 90% videa on dodaje loptu otvorenim igračima

Poceo karijeru kao desetka. Pa onda igrao vise centralnog veznog ( dodaje loptu otvorenim igracima ) a kod Papeta cak i zadnjeg veznog. AKO zaigra za svoj klub u jakoj Primeri ofanzivnog veznog i AKO to odigra kvalitetno mogao bi se nadati da i u reprezentaciji odigra nesto ofanzivnije. Odnosno da se ukljuci ravnopravno sa Prcicem i Susicem u borbu za te pozicije ( to sam vec napisao prije pola sata ) Sve zavisi dali ce Pape poceti sa Pjanicem na 10-tki ili kao centralnim veznim. Pjanic moze odigrati i jednu i drugu poziciju dobro. Isto tako imas jos jedan video kada postize golove u Primeri i ne dodaje otvorenim igracima nego igra klasicnog ofanzivnog veznog igraca. Sto je samo jos jedan dokaz da on to moze odigrati.
Nego šta nego ga je satralo vrijeme. Može poslužiti prosječnim klubovima i njihovim neambicioznim Upravama. Dok je bio u zenitu svoje forme u Izraelu, dok je bio glavni igrač Maccabija nije bilo interesa nekih solidnih klubova. Nije on zajeb napravio sa Izraelom, nego sa Upravom i navijačima, pa ga je onda trener posjeo na klupu.pile87 je napisao/la:Pa nije bas da ga je satralo vrijeme dok ide u spaniju iz turske. Imao je zajeb sa izraelom i onda ne mozes birati nego uzmes sta ti se nudi u njegovom slucaju turska da bi pokazao da mozes.procitaj negdje izjavu van gala o njemu i njegovoj igri.
Solidna tehnika i šut, uz odgovarajuću taktičku pripremu i odgovaranje istim mu je dalo jednu pristojnu karijeru. Toliko je i zaslužio, ni manje ni više. Igrač koji trči 1 tempo čitavu utakmicu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
bravo medo
bravo medo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Medunjanin je upravo ušao u igru za Deportivo protiv Ponferradine. Minut 46.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja takodje mislim da su Besic i Medunjanin prava kombinacija,ispred Pjanic naravno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čitajući španske medije i twitter pofile navijača, Medunjanin je bio dobar u dobivenih 46 minuta. Kažu da je Depor imao sigurniji i bolji protok lopte u drugom poluvremenu, dakle, kad je Hare stao u vezni red.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
ja se sjecam kad sam prije skupljao slicice ono igra pola cijela kao mali da sam volio ove klubove Deportivo Salamanca Tenerife i sad kad sam vidio ovaj znak na dresu Medunjanina podsjetilo me..Sjecam se da sam jednom ostao dokasno u noc da gledam reprizu Deportivo MOnaco Liga prvaka 8-3 dobio Monaco
Zbog pole cijele ljubav se rodilazgembo89 je napisao/la:ja se sjecam kad sam prije skupljao slicice ono igra pola cijela kao mali da sam volio ove klubove Deportivo Salamanca Tenerife i sad kad sam vidio ovaj znak na dresu Medunjanina podsjetilo me..Sjecam se da sam jednom ostao dokasno u noc da gledam reprizu Deportivo MOnaco Liga prvaka 8-3 dobio Monaco

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije se ljubav rodila ali kazem ti ostao mi je ovaj klub u sjecanju jer sam obicno imao slicice iz spanske primere tad je naprimjer Luis Nazario da Lima igrao za Barcelonu itd.harishp je napisao/la:Zbog pole cijele ljubav se rodilazgembo89 je napisao/la:ja se sjecam kad sam prije skupljao slicice ono igra pola cijela kao mali da sam volio ove klubove Deportivo Salamanca Tenerife i sad kad sam vidio ovaj znak na dresu Medunjanina podsjetilo me..Sjecam se da sam jednom ostao dokasno u noc da gledam reprizu Deportivo MOnaco Liga prvaka 8-3 dobio Monaco![]()
![]()
Također je Fernandez prokomentarisao nastup Harisa Medunjanina za kojeg je kazao dosta pozitivnih stvari.
“Njegov dolazak je veoma važan za nas. On je donio ravnotežu u ekipi i više reda. Trebamo ga u njegovom najboljem izdanju. Medunjanin je pokazao da je igrač sa velikim karakterom”, izjavio je Fernandez
“Njegov dolazak je veoma važan za nas. On je donio ravnotežu u ekipi i više reda. Trebamo ga u njegovom najboljem izdanju. Medunjanin je pokazao da je igrač sa velikim karakterom”, izjavio je Fernandez
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Zna li neko koju poziciju je igrao Medo u ovoj debitanskoj utakmici Deportiva?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
CMadoo11 je napisao/la:Zna li neko koju poziciju je igrao Medo u ovoj debitanskoj utakmici Deportiva?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], MostarNeretva, Quartararo i 16 gostiju.