Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Birdman je legenda, sinoć možda i ključna figura za pobjedu. LBJ samo triple-double, nekima je to premalo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Asmir gloryhunter.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!
Hajde otici gledati najboljeg igraca trenutno u ligi,ali dres nije potreban ,ako to nije tvoj tim...Barem ja tako rezonujem.

A ti Asmira, treba mu dati suspenziju za nastupe za repku 

sta ima veze. ..i ja bi obukaoNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
Hajde otici gledati najboljeg igraca trenutno u ligi,ali dres nije potreban ,ako to nije tvoj tim...Barem ja tako rezonujem.

salim se, covjek se zabavlja, nije bas da tuguje za losim sunsima...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nista ja ne prigovaram...Svako ima svoje,samo rekoh da ja to ne bi tako...Jbg ja sam onaj lojalni tip!SaltCityAttack je napisao/la:sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
.. ja bi recimo ovdje usao u dresu Bullsa naravno ahahahaha gorilo bi ovdje ocami
..samo nemas ovdje tu neku vatru edju navijacima da te bilo sta izazove na sukobe klinac , ali bdes izlozen provokacijama to jest podjebavanju ahaha

- adriano_leite
- Kontakt:
A **** ti te provokacije, nit ti ko moze **** mater ni familiju, jednostavno njihov jezik nema tu opciju za neke vrhunske uvrede i psovke, a vala nit te ko smije udaritiSaltCityAttack je napisao/la:sta ce covjek na odmoru u Miamiu ode pa mu neko privali ovaj dresNEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni,pa covjek se deklarise kao navijac PHX i onda hladno odjene dres MIA!![]()
.. ja bi recimo ovdje usao u dresu Bullsa naravno ahahahaha gorilo bi ovdje ocami
..samo nemas ovdje tu neku vatru edju navijacima da te bilo sta izazove na sukobe klinac , ali bdes izlozen provokacijama to jest podjebavanju ahaha

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Sportfanatik
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmoooooooooooooooooooo
Ajmoooooooooooooooooooo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
@Ted Mosby do juce navijao za PHX, danas hardcore Heat fanSportfanatik je napisao/la:
Ajmoooooooooooooooooooo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Allena ne ide pa ne ide
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Allena i Battiera kad bi krenuo šut dobili bi ovo. Miller na kraju poluvremena dade važnu tricu za -6. treba mnogo odlučnije krenut u nastavak
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
James nezaustavljiv na oba kraja parketa, izvlači svoj maksimum. +4, 6min do kraja
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gdje nesta na kraju, ne rece nam kako zavrsi?Sportfanatik je napisao/la:James nezaustavljiv na oba kraja parketa, izvlači svoj maksimum. +4, 6min do kraja
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka uci od najvecih
krenut ce i njega nekad probit ce i on led 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
Indiana je apsolutno zasluzila pobjedu i svaka joj cast na tome, zasluzili su izjednaciti u seriji na 1:1. Kako katastrofalna zavrsnica Heata, a sto je kulminiralo dvjema uzastopnim izgubljenim loptama Jamesa. Allen, Battier pa i Wade su sinoc odigrali kriminalno lose. Nista ne mogu pogoditi, ni Bosh nije bio na nivou a James je vukao dok je mogao. Zadnje 2min se i on raspao i nacinio 2 velike greske.
Sut je problem u cijeloj seriji, zatim slobodna se masovno promasuju, oko 65% ih Heat puca u seriji sto je katastrofa. Slabo se brani ofanzivni skok i tako. Uz sve nabrojano opet su Pacersi slavili samo 4 razlike, ja vjerujem i barem jednu pobjedu kod Pacersa, Allen i Battier ce pocet pogadat slobodne suteve, pogadat ce se slobodna a treba jos i biti pravi u napadu a ne brzopleto gubiti loptre.
Opet govorim lose sam podnio sto su Pacersi izjednacili u seriji, jedva cekam game 3. Nisam spavao ni 3 sata, nisam ni mogao.
Vidi hejtera sto su izasli iz rupe ko misevi, docekali ste svojih 5min. Cestitam pobjedu Pacersa @admirusa, jedinom istinskom navijacu Pacersa. Ovom @saltyu porucujem da je jadan s ovakvim komentarima.
Malo su me emocije ponijele
Sut je problem u cijeloj seriji, zatim slobodna se masovno promasuju, oko 65% ih Heat puca u seriji sto je katastrofa. Slabo se brani ofanzivni skok i tako. Uz sve nabrojano opet su Pacersi slavili samo 4 razlike, ja vjerujem i barem jednu pobjedu kod Pacersa, Allen i Battier ce pocet pogadat slobodne suteve, pogadat ce se slobodna a treba jos i biti pravi u napadu a ne brzopleto gubiti loptre.
Opet govorim lose sam podnio sto su Pacersi izjednacili u seriji, jedva cekam game 3. Nisam spavao ni 3 sata, nisam ni mogao.
Vidi hejtera sto su izasli iz rupe ko misevi, docekali ste svojih 5min. Cestitam pobjedu Pacersa @admirusa, jedinom istinskom navijacu Pacersa. Ovom @saltyu porucujem da je jadan s ovakvim komentarima.
Malo su me emocije ponijele
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
stvarno, ali stvarno postajes jadan i zalostan ispod svakog nivoa, istina ti i nemas nivo jer nize ne mozes ni da hoces ali opet se iznenadim ono kad procitam ove stvari koje pisesSaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu

sto se same utakmice tice neka su izgubili, treba im ovaj poraz, ne moze se igrati ovako preko neke stvari, valjda im sada dodje iz guzice u glavu i zaigraju kako mogu, znaju i trebaju, sada se mora dobiti jedna u gostima, to nije nikakva mudrost, trebaju wade i bosh na jos vecoj razini ali vise od njih trebaju chalmers, cole, allen, shane i miller, u njima lezi kljuc pobjede isto kao i prosle godine jer sama trojka ne moze uzeti naslov, moraju se prikljuciti i ostali
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je već finale Istoka.SaltCityAttack je napisao/la:j e b e m o vam kraljicuuuuuuuuu

Vjerovatno zato što su već yebali kraljicu, pa im nije zanimljivo.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ali pazi to, yebu kraljicu, on u tim nekima kao yebe kraljicu, yebe i ne vadi

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.