Kažu cca. 15 000, al' aj ti vjeruj.TKC je napisao/la:kolikvo je gledalica bilo na stadionu?,

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kažu cca. 15 000, al' aj ti vjeruj.TKC je napisao/la:kolikvo je gledalica bilo na stadionu?,
zajednoTKC je napisao/la:Pa ovaj Torlak je bolji od Mravca i Pandze!,,
Kod Obuce su godine primjetne i mislim da on vise nije za prve postave.Vise bih volio da u tandemu sa Haskicem igraju Smigalovic ili Hare Handzic.Kojasevic zna igrati i to se vidi ono majstorsko smirivanje lopte,ali previse dribla.Beli i Comor sjajni na bekovima.kimbo je napisao/la:Sve cestitke Sarajevu za prolaz. A pogotovo na ovaj nacin.
Merak je bio danads gledati Sarajevo kako igra srcem.
Par stvari koje su mi upale u oci.
Plusevi :
- Hamzic najbolji golman PL sigurno, kakav Avdukic.
- Haskic super napadac kod Pliseka ce napredovati pravo.
- Mali Suljic super decko sledeci Plisekov izvoz za Cesku
- Torlak MORA dobiti poziv za repku protiv Grcke !!!!!!!!!!!!! Onaj momenat gdje prekida loptu ,spint 40-k metara i onakav pas ono je kvalitet pravi.
- Cjela odbrana vam je beton
Minus:
- Obuca koji je osim promasenog penala u par situacija odigrao veoma sebicno , zaista mi je to upalo u oci.
Protiv Sparte samo oprezno i na sitan rezultat pa sta bog da !!!
LUDO JASTA RADI...EVO PRE 10 MIN.POCEO KONCERT HARISA DZINOVICA OVDJE NA PLATOU ISPRED VIJECNICE, AKO POSLASTICA NAVIJACIMA KOJI SLUSAJU MUZIKUneutralan__ je napisao/la:Čestitke za prolaz.Nadam se da će te dogurati što dalje.
Kakva je ovo noć za BH-a fudbal.Vjerujem da će sada biti veliko slavlje u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.