Posto imamo medicinski tim kakav imamo, to trenutno samo zna dragi Allah.admirone je napisao/la:Jel neko poblize upoznat s Wilsheare-ovom povredom i kad bi mogao da se vrati na teren ?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ljudi moji, hoćel' nama ko gol dati? 

ovako odigramo taktički superiornu utakmicu i dođu trolovat u vezi girouda . Pa ljudi šta vam arsenal toliko znači u životu? 

Vođa zna.
Da je RvP ostao, borba za titulu bi bila neizvjesna ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- TheVerminator
- Kontakt:
pa da je giroud dao dva gola, opet bi došli i trollovali kako, iako je danas odigrao dobro, nikad neće moći zamijeniti van pussyja, to im je u krvinedim1993 je napisao/la:ovako odigramo taktički superiornu utakmicu i dođu trolovat u vezi girouda . Pa ljudi šta vam arsenal toliko znači u životu?

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
SamoZeljo je napisao/la:Postoji i treca vrsta ekipa, to su oni koji u zadnje vrijeme ne uspjevaju nikako. Npr. Liverpool, Arsenal...
Vratimo se utakmici. Opet ponavljam, BOD K'O KUCA! Sve vise od boda bi bilo prijatno iznenadjenje.
Otisao sam u kladionicu derby da uplatim i kazu nesto sistem nije uredu, 2 bila kao kuca...SamoZeljo je napisao/la:Ja ti rekoh da se nadam da si ti u pravu. Vrlo rado cu ti cestitati na tome.EPL je napisao/la:EPL je napisao/la:
Ja sam siguran da ce Arsenal 2:0 dobiti i to lahko.. nisu scouseri nesto, tj. nemaju ekipu! Giroud danas zabija!
Zadnja izmjena: EPL, dana/u 02 sep 2012, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
SVAKA CAST NA PROGNOZI!EPL je napisao/la:Ja sam siguran da ce Arsenal 2:0 dobiti i to lahko.. nisu scouseri nesto, tj. nemaju ekipu! Giroud danas zabija!
Ja sam ocekivao veci otpor Liverpoola, zato sam i prognozirao BOD ali eto, prijatno se iznenadih.

Koja kolektivno branjenje svih igraca.
Podolskog vidis na beku po potrebi..
u napadu na malom prostoru im malo treba , jos da se Giroud raspuca i haman ce Wenger ponovo napraviti bolju ekipu
Podolskog vidis na beku po potrebi..
u napadu na malom prostoru im malo treba , jos da se Giroud raspuca i haman ce Wenger ponovo napraviti bolju ekipu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Arsenal je danas iskoristio očajni Liverpool i rutinski uzeo tri boda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- vedofeelgood
- Kontakt:
Diaby zasluzuje da bude na mom avataru.
Ma šta samo to, Abou **** i mene i zenu
Ma šta samo to, Abou **** i mene i zenu

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
vezni red danas,nemam rijeci,bilo je onih koji su govorili da arteta ne treba nazad,da nam treba DM,jel i dalje tako mislite,sta je lopti pokupio,wow,diabi,nije humano,koji mu je k.rac,kazorla,ne treba trosit rijeci,podolski pokazo da mu je mjesto tu,ziru,psiha,blokada,molim te proradi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Maestralno odigrana utakmica.
Diaby, Cazorla i Arteta pokazali kako se igra i prema naprijed, a vala i kako se brani vlastiti gol. Napadači odlično pomažu u defanzivi, posebno Podolski, a odlično se otvaraju i kontranapadi.
Diaby zasluženo igrač utakmice, poslije njega sigurno dolazi dvojac koji je zabio i asistirao (Cazorla i Podolski). U ovakvoj postavci i Jenkinson izgleda dobro. Kako li će to biti kad se oporavi Sagna.

Diaby, Cazorla i Arteta pokazali kako se igra i prema naprijed, a vala i kako se brani vlastiti gol. Napadači odlično pomažu u defanzivi, posebno Podolski, a odlično se otvaraju i kontranapadi.
Diaby zasluženo igrač utakmice, poslije njega sigurno dolazi dvojac koji je zabio i asistirao (Cazorla i Podolski). U ovakvoj postavci i Jenkinson izgleda dobro. Kako li će to biti kad se oporavi Sagna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Čestitke na rutinskoj pobjedi, contra, gol, ćao...
Prvih 15 min. je bilo kriza dok niste vidjeli da mi ne znamo napadati kako treba, onda ste svjesno prepustili sredinu i puštali da griješimo.
Sve u svemu, generalno loša utakmica što se tiče dinamičnosti i neizvjesnosti koje nije bilo!
Sad da se i vi puno ne osokolite, nije ovo pravo mjerilo.Ovakav Liverpool nije ni za koga pravo mjerilo!
Prvih 15 min. je bilo kriza dok niste vidjeli da mi ne znamo napadati kako treba, onda ste svjesno prepustili sredinu i puštali da griješimo.
Sve u svemu, generalno loša utakmica što se tiče dinamičnosti i neizvjesnosti koje nije bilo!
Sad da se i vi puno ne osokolite, nije ovo pravo mjerilo.Ovakav Liverpool nije ni za koga pravo mjerilo!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
sta li je sa tomasom,samo se nadam da je izaso zbog onog kad mu je dzerard klizno a on skocio pa tamo na onu stazu,nadam se samo da se malo ugruho,nemoj odma na pocetku da se moramo krpit
#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Ma sa odusevljenjem sam danas gledao Diabya, danas je pokazao sta moze utakmica u rangu Patricka Vieire iz slavnih dana fantastican, molit boga da budemo imali srece sa ozlijedama jer kada se Wilshare vrati i udje u rotaciju nas vezni red ce izgledati jos bolje. Danas jednostvano nije bilo slabe karike u nasem timu osim Manonea al eto opet nije primio gol, cak i Jenkison je bio odlican u odbrani i bice odlican back up za Sagnu. I da ne zaboravim tog fenomenalnog Artetu kakva igra naprijed nazad, tacni pasovi fenomenalan, Cazorla i Podosli na ocekivanom nivou jednostavno klase, Giroud nema srece al krenuce i njega.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jekinson me impresionirao danas, kako je samo zatvarao svoju stranu, i neutralisao onog malog brzonogog, svaka cast, djabe pljujete po momku ali pokazao je mnogo dobra u ove tri utakmice, jedino ofanziva mu je losa.
Diaby iznenadjenje kola, svaka cast majstore dokazao si da znas i umijes, razuvjerio si moja misljenja o tebi.
Tek sada dolaze hard-testovi za ovaj tim, i ovu odbranu, sretno vam momci.
Diaby iznenadjenje kola, svaka cast majstore dokazao si da znas i umijes, razuvjerio si moja misljenja o tebi.
Tek sada dolaze hard-testovi za ovaj tim, i ovu odbranu, sretno vam momci.
Wengere necu ti halalit za zivcekoji su mi stradali zdog tebe kretenu al VOLIM TE OPET 

- HighburyHigh
- Kontakt:
Definitivno najbolje pojacanje Steve Bould. Kakvu odbranu je napravio i u prekidima i ovako. Od jedne od najgorih odbrana u ligi u jednu od najboljih do sada. Ako ovako nastave samo, definitivno ce vrijediti taj fizicki rad i mentalna snaga. 3 tekme bez primljenog gola nije malo i nije lose za sami pocetak za ulijevanje povjerenja igracima.
Velike pohvale za Diabya. Definitivno kada nije povrijedjen i kada je u formi jedan od najboljih igraca veznog reda Arsenala. Giroud treba jos malo rada, i trebaju se uklopiti na njegov stil igre pa ce biti golova sigurno. Trudi se on sto je najvaznije i taj trud ce se isplatiti. Relacija Cazorla-Giroud do sada veoma ucinkovita. Obojica po asistenciju i gol.
Jenkinson jako dobar u odbrani, treba jos rada sa centarsutima i ofanzivnoj igri. Gibbs siguran, ulijeva povjerenje sto se tice lijevog beka. Mertesacker dosta gresaka sa pasovima u prvom poluvremenu, ali kasnije defanzivno veoma dobar. Fina partija Ramseya takodjer, vidljivo je da se popravlja.
Sve u svemu tekma ulijeva dosta pozitive u dalji nastavak sezone i nadam se da ce uspjeti i dalje igrati na istom i boljem nivou.
Velike pohvale za Diabya. Definitivno kada nije povrijedjen i kada je u formi jedan od najboljih igraca veznog reda Arsenala. Giroud treba jos malo rada, i trebaju se uklopiti na njegov stil igre pa ce biti golova sigurno. Trudi se on sto je najvaznije i taj trud ce se isplatiti. Relacija Cazorla-Giroud do sada veoma ucinkovita. Obojica po asistenciju i gol.
Jenkinson jako dobar u odbrani, treba jos rada sa centarsutima i ofanzivnoj igri. Gibbs siguran, ulijeva povjerenje sto se tice lijevog beka. Mertesacker dosta gresaka sa pasovima u prvom poluvremenu, ali kasnije defanzivno veoma dobar. Fina partija Ramseya takodjer, vidljivo je da se popravlja.
Sve u svemu tekma ulijeva dosta pozitive u dalji nastavak sezone i nadam se da ce uspjeti i dalje igrati na istom i boljem nivou.
Victoria Concordia Crescit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije Jenku losa ofanziva, nego je covjek klasicni starinski bek. Budimo realni ni Sagna niej bas na ti sa ofanzivnom igrom. Beku je najbitnije da sacuva svoj gol, a sta uradi u napadu je bonus.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.