FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 okt 2018, 23:04

Ma šta je toliko negativno rekao Baho?

Zar nam svima nije želja da i mi na Koševu imamo onakav travnjak i da repka igra i na Koševu?

Lično ne volim uopšte slušati Bahu kad komentariše, 80% vremena priča gluposti, ali ako većini odgovara šta mi imamo sad tu pametovati?

Svi jači bh klubovi trebaju raditi nešto u vezi infrastrukture. Ako je cijena da se selimo na Otoku, a da dobijemo bolje uslove zašto NE?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2018, 23:10

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma šta je toliko negativno rekao Baho?

Zar nam svima nije želja da i mi na Koševu imamo onakav travnjak i da repka igra i na Koševu?

Lično ne volim uopšte slušati Bahu kad komentariše, 80% vremena priča gluposti, ali ako većini odgovara šta mi imamo sad tu pametovati?

Svi jači bh klubovi trebaju raditi nešto u vezi infrastrukture. Ako je cijena da se selimo na Otoku, a da dobijemo bolje uslove zašto NE?
Koji si ti kontras. Yebo te Mujo Hrnjica, yebi me ako ti imas ikakve veze sa FKS... :puke:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 okt 2018, 23:17

belosevic28 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma šta je toliko negativno rekao Baho?

Koji si ti kontras. Yebo te Mujo Hrnjica, yebi me ako ti imas ikakve veze sa FKS... :puke:
Ja sam samo realan brate. Želim našem klubu samo najbolje, a najbolje je kvalitetan travnjak, natkrivena barem jedna tribina, idealni uslovi za najbolje navijače u državi, veća podrška igračima! Jednostavno tako. :bih: Kao klub iz najvećeg bh grada, klub sa navijačima širom Bosne i Hercegovine SARAJEVO mora, ali zaista mora se izdići iznad bh prosječnosti.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 okt 2018, 23:41

slika
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 okt 2018, 00:19

AlfredNobel je napisao/la:slika
Lijepo ih je vidjeti okupljene na jednom mjestu. Handžić i Ahmetović jarani, zar nešto ljepše može biti? :bih:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 okt 2018, 01:13

Niko nije rekao da ne zeli da SARAJEVO ima stadion bar nako kao u JUVENTUSA, al drkanje na deponiju smeda haj sto je jednom rekao vec 5x. SISAC KURCA KAMATARA NISTA VISE I MANJE, miske dao mu 50€ da picka ponavlja 5x jedno te isto koda he vidio San Siro.

Nek je i ovo sranje reprezentativno proslo nabio ih jusuf pusina i elvir begic dzaferovic i bakir i onaj nacelnik sa vraca na ****
I USANIVIC.

Postovanje pjanicu dzeki sehi duLJEVICU zukanovicu visci ono ostalo igra samo radi svoih licni interesa bolja prodaja a mrze bosnu vise nego ratko mladic sa vucicem i kradzicem na celu.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 okt 2018, 01:17

Pitar6785 je napisao/la:Niko nije rekao da ne zeli da SARAJEVO ima stadion bar nako kao u JUVENTUSA, al drkanje na deponiju smeda haj sto je jednom rekao vec 5x. SISAC KURCA KAMATARA NISTA VISE I MANJE, miske dao mu 50€ da picka ponavlja 5x jedno te isto koda he vidio San Siro.

Nek je i ovo sranje reprezentativno proslo nabio ih jusuf pusina i elvir begic dzaferovic i bakir i onaj nacelnik sa vraca na ****
I USANIVIC.

Postovanje pjanicu dzeki sehi duLJEVICU zukanovicu visci ono ostalo igra samo radi svoih licni interesa bolja prodaja a mrze bosnu vise nego ratko mladic sa vucicem i kradzicem na celu.
Buraz, Baho ti je čisti populista, antikomentator.
Nemam ga volju slušati, jer samo priča ono što pojedinci vole čuti, totalno nekvalitetan komentar. Prvo ne prati šta se dešava na terenu, drugo priča o nekim temama koje veze nemaju sa reprezentacijom, treće opasno zamara.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 okt 2018, 01:36

Meni je drago da bilo ko napravi (normalno da bi volio da FK SARAJEVO ima sve najbolje prvo) bar travnjak da se igraci nepovrjeduju i da imamo bar 15 utakmica u prvenstvu da nije blato i to. Al mene pogodilo jer sam citao bahin interview kako je igrao za fks kao mladzi da mu je muzurivic dajdza da je zakleti pitar i onda nako da prica. To ti nemozes svatit to je nas Sarajevski inat fol zoviga kako hoces al nama to uzdizanje urusava nas GOSPOSKI CARSISKI GRADSKU KLUB ugled, da jedan tako jak pitar (ja mislio tako) dize to 5x vise nego sto je normalno a pravi pitar zna da je normalno jedno ili nekad ni jednom.

A kao komentator on je bio dobar sad vec vidi se da neprati nogomet u zadnj10 godina i posenilio je tip

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2018, 01:48

Lako je tudjim patama graditi,pa ti dosju i kazu mi smo to sami napravili,Koldzo par stotina hiljada,onda glavati gradonacelnik,onda savez itd i sve im naprave SDA prcijj i nek im grade radje nista nemat,da su ti uhljupi iz saveza rekli evo vam za kamp 500 hiljada jer ste sami pokrenuli sve i izgradili,ono ni feninga a vole da repka tu trenira,i izadju i kazu mi i uefa gradimo krov na grbavici,brojace,sufinansiramo teren itd ma mrs bagro,nemojte marke u nas kamp ullagati jer kome vi date je prokleto

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2018, 02:01

derrim je napisao/la:Svaki put kad je ova makedonska maskota serendala pred neku utakmicu, mi smo izgubili. Znaci protiv Slobodanke ocekujem poraz 0-1 ili 1-2.
Ovakvi postovi ti nece sigurno prolaziti ovdje makar te moro 50000 puta prijavit

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 okt 2018, 08:59

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Niko nije rekao da ne zeli da SARAJEVO ima stadion bar nako kao u JUVENTUSA, al drkanje na deponiju smeda haj sto je jednom rekao vec 5x. SISAC KURCA KAMATARA NISTA VISE I MANJE, miske dao mu 50€ da picka ponavlja 5x jedno te isto koda he vidio San Siro.

I USANIVIC.

Buraz, Baho ti je čisti populista, antikomentator.
Nemam ga volju slušati, jer samo priča ono što pojedinci vole čuti, totalno nekvalitetan komentar. Prvo ne prati šta se dešava na terenu, drugo priča o nekim temama koje veze nemaju sa reprezentacijom, treće opasno zamara.
Baho je i privatno u komunikaciji skroz tezak sugovornik.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 okt 2018, 09:16

Baho sve sto prica na tv-u , to je pokupio iz kafana i sa facebooka . Slika i prilika danasnjihbuhljeba koji ne znaju kad je dosta .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 okt 2018, 10:48

U ovoj svoj prici "privuce" me dio u ovom razgovoru Rahmanovica i Velkoskog kada Amar kaze kako je Blaz Sliskovic zvao Ahmetovica na telefon.Koji razlog moze biti da ga ovaj zove,a da pri tome nisu u nekim odnosima jaranskim jel Ahmet nije ni skontao da ga ovaj zove tj nije mu ni broj imao,neznam jel to novije ili starije mozda ga je "muntao" da ga dovede dole :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 okt 2018, 11:32

benko21 je napisao/la:

Ovdje Zlatan Ibrahimovic :rol: :rol:
Sarajevo ljubavi moja.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 okt 2018, 11:54

Ma **** stadion ako iko ima para to je , PSG,Manchester Sity,Roma ,Inter i mnogi drugi ,a igraju na gradskim stadionima.
Al zato svi imaju svoje trening kampove,gdje treniraju seniori,omladinski program itd .Lijepo je vidjeti nas Butmir kad trenira repka,reprezentacija Irske.
Zasto nisu trenirali na pomocnom terenu Grbavice gdje je predobar teren..? Zato sto zele izolaciju,mirnocu,bez pogleda,buke,e zato je Butmir fenomenalan.
Zato i jest fudbalska oaza,zbog blizine Igmana, cistog zraka,mirnoce,blizine aerodroma,isvega ostalog sto treba jednom takvom kampu.Mozemo moliti boga ,sto imamo jedan takav objekat,koji akb kad se dovrsi bice fudbalski raj .

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2018, 12:05

miky_hz je napisao/la:U ovoj svoj prici "privuce" me dio u ovom razgovoru Rahmanovica i Velkoskog kada Amar kaze kako je Blaz Sliskovic zvao Ahmetovica na telefon.Koji razlog moze biti da ga ovaj zove,a da pri tome nisu u nekim odnosima jaranskim jel Ahmet nije ni skontao da ga ovaj zove tj nije mu ni broj imao,neznam jel to novije ili starije mozda ga je "muntao" da ga dovede dole :think:
Jok. Ne sjecas se izgleda, Baka je imao angazman za Mersudina negdje u Aziji. Sredinom zimskih priprema za nastavak prosle sezone se to desavalo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 okt 2018, 16:40

amypitar je napisao/la:Ma **** stadion ako iko ima para to je , PSG,Manchester Sity,Roma ,Inter i mnogi drugi ,a igraju na gradskim stadionima.
Al zato svi imaju svoje trening kampove,gdje treniraju seniori,omladinski program itd .Lijepo je vidjeti nas Butmir kad trenira repka,reprezentacija Irske.
Zasto nisu trenirali na pomocnom terenu Grbavice gdje je predobar teren..? Zato sto zele izolaciju,mirnocu,bez pogleda,buke,e zato je Butmir fenomenalan.
Zato i jest fudbalska oaza,zbog blizine Igmana, cistog zraka,mirnoce,blizine aerodroma,isvega ostalog sto treba jednom takvom kampu.Mozemo moliti boga ,sto imamo jedan takav objekat,koji akb kad se dovrsi bice fudbalski raj .
Jedva čekam da vidim kako će to sve izgledati iako to ide jako jako sporo zasad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 okt 2018, 18:00

Sta vi mislite dalije moguce da recimo savez fifa klub pa i drzava dogovore recimo da postave novu travu na kosevu tusnju bjelim bregu pecari pecari krupi i bjeljini (po dva u sva tri naroda) cinimi se da je pisalo da kosta trava 1.2m € ili km nisam siguran.

Mozda bi uefa pristala pola ovog da plati nek plati savez 1.5 m i ostalo drzava plus klubovi (recimo da im to bh telekom odplacuje radi sponzorstva) ili neku simbolicnu uplatu od 1000€ na 15 godina. I tako svako 3 godine dok se svima ne napravi trava. Plus ako je recimo 1.2 m km onda bi to izgledalo jos lakse. Pisto naj bitnika stvar je trava pa onda natkrivanje bar jedne tribine pa sve ostalo. Unas prave sijalice i postavljaju kamere a trava na stadionu ko zuc 94 godine kad su i panjevi povadeni.

Al ja bi bio zadovoljan od ovih uhljeba u savezu da kupe krupi i radniku najlon da zastru da negledam kokuruz i traktor i tako te gluposti.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 okt 2018, 18:03

https://www.transfermarkt.com/ajdin-jus ... ler/593615

Nezz kako ali ovog malog dovesti cim prije. Strasan potencijal.
EDIT: U Akademiju naravno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 okt 2018, 18:14

Igrač mjeseca

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Pena i 23 gosta.