FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2019, 18:21

Uzeti i Radniku licencu. Ako mi nismo ispunili uslove nisu ni oni. Neka 3 kluba igraju Evropu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2019, 18:29

Nemoguca su i primanja u Sirokom. Sumnjam da bi svi pristali za one pare. Krenuti sad posteno od kluba do kluba. Ako eliminisemo posteno jedan klub onda svako ko bilo sta prekrsi treba biti eliminisan. Tako i Radnik ako su pogrijesili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 maj 2019, 18:47

plavousrcu je napisao/la:Uzeti i Radniku licencu. Ako mi nismo ispunili uslove nisu ni oni. Neka 3 kluba igraju Evropu.
Ovo Radniku proći neće,tako da bi Mladost mogla,a mi ćemo na sud,ide sad pravna borba za nadoknadu štete.Sa obzirom na dokaze,yebat ćemo im nanu lopovsku,a i ove komisije po naosob tužiti.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 maj 2019, 18:48

Ne moramo mi proci,samo da to ne bude smrdljivi Radnik.Nije jos sapunica gotova
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 maj 2019, 18:49

LjoZee je napisao/la:Nemoguca su i primanja u Sirokom. Sumnjam da bi svi pristali za one pare. Krenuti sad posteno od kluba do kluba. Ako eliminisemo posteno jedan klub onda svako ko bilo sta prekrsi treba biti eliminisan. Tako i Radnik ako su pogrijesili.
Šta hoćeš,pa Bagarić igra za milju :lol:
MIGRANTI iz METROPOLE!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 30 maj 2019, 19:13

UBIPITAR je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Nemoguca su i primanja u Sirokom. Sumnjam da bi svi pristali za one pare. Krenuti sad posteno od kluba do kluba. Ako eliminisemo posteno jedan klub onda svako ko bilo sta prekrsi treba biti eliminisan. Tako i Radnik ako su pogrijesili.
Šta hoćeš,pa Bagarić igra za milju :lol:
Eliomar i Rus ovaj dosli da igraju za 6 stoja.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 30 maj 2019, 19:23

Wagner igrao za minimalnu platu od 405 KM i sad prima najnizu penziju. Stvarno teska sudbina..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 maj 2019, 19:31

Postoji mit da je federalnoj inspekciji dozvoljeno da udje i zaviri u knjige hrvatskih firmi iz hnk i zhk...Pogledat aluminiji i sve ti.je jasno.
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 maj 2019, 19:32

Bezideja je napisao/la:Wagner igrao za minimalnu platu od 405 KM i sad prima najnizu penziju. Stvarno teska sudbina..
sta ti je ljubav prema kluba, na ustrb sebe :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2019, 19:44

invincible1921 je napisao/la:
Postoji mit da je federalnoj inspekciji dozvoljeno da udje i zaviri u knjige hrvatskih firmi iz hnk i zhk...Pogledat aluminiji i sve ti.je jasno.
Ma znam to sve. Jasno je sad kao dan da je tako. Ljudi jos objave i nikom kao nije sumnjivo. Hajd da je to klib iz 16 lige pa zauhar i milja, ali zna se da je nemoguce tolike plate da ima klub kao Siroki. Ima mozda neki junior milju, a ovi stranci ili ko Kvesa ne igraju za milju vala.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 maj 2019, 19:58

invincible1921 je napisao/la:
Smijesno je kako prolaze, ali ne vidim to kao problem licenciranja i saveza. To je problem drzave.

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 30 maj 2019, 20:38

irfo je napisao/la:
Naglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
:tokralju:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Milja na racun ostalo u kuverti :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2019, 21:43

https://sportsport.ba/kosarka/prepuna-p ... vine/32085

Predsjednice, izdrzi. Ne ide ti ovih dana nista, jbg.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 30 maj 2019, 21:55

Nešto kontam,možda da dovedemo onog iz Krupe,Djuru Zeca,em što je lijevo krilo,em što bi imali triling u napadu,čopor zečeva :ljepota:

https://www.transfermarkt.com/djuro-zec ... ler/129420
MIGRANTI iz METROPOLE!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 maj 2019, 22:35

Treceg Zeca necemo prezivjeti :rol:

Je li moguce da Antolovic ima 30 godina? Evo potpisao za Celik. Mislio sam da se penzionisao, najozbiljnije :lolno:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2019, 22:37

kerimatomic1921 je napisao/la:Treceg Zeca necemo prezivjeti :rol:

Je li moguce da Antolovic ima 30 godina? Evo potpisao za Celik. Mislio sam da se penzionisao, najozbiljnije :lolno:
Odakle ga izvukose :lol:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 maj 2019, 22:40

LjoZee je napisao/la:

Kakav je? Vidim igrao je i za vas, nama dosao kao rezervni golman. Danas Pavlovica potpisali na 3 godine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 30 maj 2019, 22:42

Bit ce im rezerva Pavlovicu, inace treci golman Osijeka bio, sve ti govori, dugo bio povrijedjen i u zadnje dvije godine od prve minute odigrao svega tri utakmice, steta za njega, super lik inace, ali sto se tice karijere tesko da ce se vratiti na onaj nivo iz 2013 pa i 2016

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2019, 22:45

redbull93 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Kakav je? Vidim igrao je i za vas, nama dosao kao rezervni golman. Danas Pavlovica potpisali na 3 godine.
Ma jedno vrijeme dobar pa poslije ga prekucao Kjosevski. Eto, pa ti vidi. :mrgreen:
Zna bit dobar, zna bit los. Mada, mislim da ce vam ko rezerva posluziti ako nekad ne bude mogao prvi golman igrat.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2019, 22:48

SarajevskaHunta je napisao/la:

Bit ce im rezerva Pavlovicu, inace treci golman Osijeka bio, sve ti govori, dugo bio povrijedjen i u zadnje dvije godine od prve minute odigrao svega tri utakmice, steta za njega, super lik inace, ali sto se tice karijere tesko da ce se vratiti na onaj nivo iz 2013 pa i 2016
Odlicno. Takav nam i treba :D mozes posluziti kad nema Bojana, a nije sada on ni skup pretjerano. Odlicno
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.