Pravi momci svi do jednog!SarajevskaHunta je napisao/la:Mogu svi sa slikeBezideja je napisao/la:[*]Jedva cekam nova pojacanja Hasanovic i Bekric, pa da krenemo u napad na titulu![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pravi momci svi do jednog!SarajevskaHunta je napisao/la:Mogu svi sa slikeBezideja je napisao/la:[*]Jedva cekam nova pojacanja Hasanovic i Bekric, pa da krenemo u napad na titulu![]()
Kakve veze ima bogicevic, kerla u spicLjoZee je napisao/la:De ne spominji Kerlu Boga ti. Parmak ko Bogicevic.Scout1921 je napisao/la:Kerli istice ugovor,zamjena za Bogicevica
Zoloticu,Stilicu,Subicu,Kvesicu,Bojan Letic....isticu i njima
Moze on banovat Radnik zbog toga, valjda. Ali to ne znaci da bi mi sada isli umjesto njih. Zaboravljas, mi smo svoju sudbinu zajebali sami.kerimatomic1921 je napisao/la:Zanimljiv clanak na klixu o finansijskom poslovanju klubova iz BiH.
Interesantan je podatak da je svaki klub koji je aplicirao za licencu za domaca i evropska takmicenja obavezan dostaviti finansijske izvjestaje. Radnik i Siroki se oglusili. Hajmo sada Begicu pi**o, lopino korumpurana. Za ovo se glave skidaju.
Pustiti ih u Evropu ali zabraniti takmičenje u ligiRooney88 je napisao/la:Moze on banovat Radnik zbog toga, valjda. Ali to ne znaci da bi mi sada isli umjesto njih. Zaboravljas, mi smo svoju sudbinu zajebali sami.kerimatomic1921 je napisao/la:Zanimljiv clanak na klixu o finansijskom poslovanju klubova iz BiH.
Interesantan je podatak da je svaki klub koji je aplicirao za licencu za domaca i evropska takmicenja obavezan dostaviti finansijske izvjestaje. Radnik i Siroki se oglusili. Hajmo sada Begicu pi**o, lopino korumpurana. Za ovo se glave skidaju.
A ja sam opet UVJEREN da je ovo bila politicki nastimana igranka. Bez obzira, i da jesmo zakasnili, a nismo, takve stbari se oprastaju - imas trenutno slucaj u crnoj gori. Sto su cekali zadnje kolo? Sta bi bilo da je radnik odigrao x? Ja nesto ne vjerujem u ovu predstavu.Rooney88 je napisao/la:Moze on banovat Radnik zbog toga, valjda. Ali to ne znaci da bi mi sada isli umjesto njih. Zaboravljas, mi smo svoju sudbinu zajebali sami.kerimatomic1921 je napisao/la:Zanimljiv clanak na klixu o finansijskom poslovanju klubova iz BiH.
Erić potvrdio: Dolazim u Želju, zdrava konkurencija je put do uspjeha
Kako bi Plavi s Grbavice ponovo bili konkurentni u borbi za trofeje, tokom ljeta će sigurno pretrpjeti određene promjene u igračkom kadru, a jedno od novih imena u svlačionici će, gotovo pa sigurno, biti 24-godišnji golman Filip Erić.
Erić je sjajnim izvedbama na golu Zvijezde 09 'zapao za oko' brojnim klubovima iz naše zemlje, no u cijeloj priči kao najkonkretniji pokazao se Željezničar, gdje će najvjerovatnije naslijediti Irfana Fejzića kojem je po završetku sezone istekao ugovor.
"Iza sebe imam odličnu sezonu i zaista mislim da je došlo vrijeme da okrenem novi list, odnosno napravim iskorak u karijeri", kaže Erić za SportSport.ba, pritom ne skrivajući da će Željezničar biti sljedeća stanica u njegovoj karijeri.
"Prelazak u Željezničar je veliki izazov za mene, ali i pravi potez, jer se radi o najvećem klubu u BiH sa najboljim navijačima. Pokazivali su to tokom čitave sezone i pored svih uspona i padova."
Izboriti 'jedinicu' neće biti nimalo lako, svjestan toga je i on sam.
"Željezničar je veliki klub i kao takav podrazumijeva se da ima dobre golmane, ali ja se uvijek vodim time da je zdrava konkurencija put do uspjeha i da uvijek treba da bude tako", istakao je Erić koji je pored Zvijezde 09 u karijeri branio još za Slobodu, Drinu, te u Srbiji za Rad, Voždovac i Šumadiju.
Gol Zvijezde 09 je branio na 29 ligaških mečeva te je u devet navrata uspio sačuvati svoju mrežu, što je svakako podatak za pohvalu.
Podsjetimo, prozivka Željezničara na kojoj bi se trebalo pojaviti još nekoliko novih imena zakazana je za 15. juni.
To ti je realnostLjoZee je napisao/la:De ne spominji Kerlu Boga ti. Parmak ko Bogicevic.Scout1921 je napisao/la:Kerli istice ugovor,zamjena za Bogicevica
Zoloticu,Stilicu,Subicu,Kvesicu,Bojan Letic....isticu i njima
Vidit cemo na utakmicama jesmo li uboli.Neki igraci su bolji bili u drugim klubovima,ili nakon sto oduAlipasino je napisao/la:Prvo pojacanje i odma uboli,tako se to radi idemo dalje bez zurbe.Mi navijaci smo potrebni klubu i bez ikakvih djeljenja na ove i one.Meni su svi braca jal na zapadu istoku jugu ili sjeveru,Volim ih isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.