PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šta sad ispade, ko je platio stolice, trafiku i cijelo ovo renoviranje? 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ima li dovoljno da se zvrk zeljanice napraviMocMahale444 je napisao/la:Rinuka nemoj sada da kesu slikam, nema da fali torča.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Naravno da ce moci birati.Kada vrate glavnicu,ostaje jos samo 7% kamatedzelllo je napisao/la:Ne razumijem sad,ako su navijaci vracali kamatu, to znaci da su vec stolice bile kupljene a on sebi pare uzimao.Da li ce onda navijaci moci birati ljude u UO,ili ce biti ona:"Dok imas daj,kasnije ko te yebe".
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
A nesto su bile i poskupe stolice 
Radnicka klasa!wobly92 je napisao/la:Šta sad ispade, ko je platio stolice, trafiku i cijelo ovo renoviranje?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kad si ti presvrnuo da se moze s tobom normalno pricat?dzelllo je napisao/la:Ne razumijem sad,ako su navijaci vracali kamatu, to znaci da su vec stolice bile kupljene a on sebi pare uzimao.Da li ce onda navijaci moci birati ljude u UO,ili ce biti ona:"Dok imas daj,kasnije ko te yebe".
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
.......Rinuka je napisao/la:ima li dovoljno da se zvrk zeljanice napraviMocMahale444 je napisao/la:Rinuka nemoj sada da kesu slikam, nema da fali torča.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 25 maj 2016, 03:43, ukupno mijenjano 2 puta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Banujte ovu narkomaniju, ima djece ovdje.
- elamalakia
- Kontakt:
djes uzeo ove kospe
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAMocMahale444 je napisao/la:Svaki dan me neko pita imali zelenilaRinuka je napisao/la:ima li dovoljno da se zvrk zeljanice napraviMocMahale444 je napisao/la:Rinuka nemoj sada da kesu slikam, nema da fali torča.
FK Željezničar.wobly92 je napisao/la:Šta sad ispade, ko je platio stolice, trafiku i cijelo ovo renoviranje?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moglo je vazda RigiRigoletto je napisao/la:kad si ti presvrnuo da se moze s tobom normalno pricat?dzelllo je napisao/la:Ne razumijem sad,ako su navijaci vracali kamatu, to znaci da su vec stolice bile kupljene a on sebi pare uzimao.Da li ce onda navijaci moci birati ljude u UO,ili ce biti ona:"Dok imas daj,kasnije ko te yebe".
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Popusi covjek Fukare i Pitare 
muha bolan, bolan 
joj kad bi te sad aco banovao trajno zbog ovog
joj kad bi te sad aco banovao trajno zbog ovog
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MocMahale444
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Skupili 200.000 a postavili samo par stolica na sjever 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sad je jasno sto je Miske kupovao stolice preko firme Alma Ras.Kompenzacija kad im i gace skine

Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.