Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma tetak kad mene trebe ostavljaju ti kupujes golfove neka nekaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
Ma koliko sam skonto u vas u policiji su skoro većinom petice pa se malo šalim da nisi kakvu jeftino kupio. Inače moj komšija je mehaničar u MUP-u u nas u Zenici i kaže da nema petice u našoj policiji, a da se nije pokvarila.OTNYS_YNWA je napisao/la: Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.
[youtube][/youtube] Drama pjesma ...
jarane ne daj se
jarane ne daj se
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- neutralan__
- Kontakt:
Imal ko da se sutra nece napiti,da ce 1. maj proslaviti u krugu porodice uz rostilj i bezalkoholna pica?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemoj biti sekirli zbog zena. Skrasi se covjek jednom, shvatis ako nije to ta onda izlapis. Bacas se na neku drugu, brzo to covjeka prodje. @majestic i @kdn ti mogu reci kako je to kada osjetis da je bas ta zena prava.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma tetak kad mene trebe ostavljaju ti kupujes golfove neka nekaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
Puno srece Jasminu i njegovoj odabranici zelim.
Sada su sestice navalile.Bosco je napisao/la:Ma koliko sam skonto u vas u policiji su skoro većinom petice pa se malo šalim da nisi kakvu jeftino kupio. Inače moj komšija je mehaničar u MUP-u u nas u Zenici i kaže da nema petice u našoj policiji, a da se nije pokvarila.OTNYS_YNWA je napisao/la: Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.Sad ne znam koliko je pouzdano to, ali valjda mi čovjek ne bi lagao.
@neutralan
Ima.
- legenda reala
- Kontakt:
ghdje ste ljudhi ????jestel živhi ??????
NAKLONITE SE KRALJU
milicajac kad dođeš u rodnu grudu na pripreme ,pa me provozaš
NAKLONITE SE KRALJU
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Momci tako treba,i ja cu tako.
A evo kisa od podne pada ne prestaje,mogao bi ovo biti jedan od losijih praznika.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Legendo dao si tri gola, a ne četiri.
Samo da zna ba ubi nas koliko se hvališ. Ja ne volim glasne igrače i zvijezde, pazi ti da ne odeš na transfer listu na kraju sezone. 
Ja ću za Prvi maj biti sa dva najbolja druga, nažalost planirali smo svašta i sa curama i sa svime što ide uz to, ali sve je nažalost propalo.
Ja ću za Prvi maj biti sa dva najbolja druga, nažalost planirali smo svašta i sa curama i sa svime što ide uz to, ali sve je nažalost propalo.
Sto se kise tice mi u Mostaru smo navikli da za 1. Maj bar orosi ako nistaneutralan__ je napisao/la:Momci tako treba,i ja cu tako.A evo kisa od podne pada ne prestaje,mogao bi ovo biti jedan od losijih praznika.
Narode moj odo ja malo krevet da posjetim budite mi veseli,i nemojte si unistavati zivote
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislio sam uskoro doci ali kazu rade neki put i sigurno je da ce ga raditi do kraja ljeta. U Gorazde se moze nekakvim zaobilaznim putem pa cu vjerovatno kasnije u rodni kraj. Svakako je da sam se mnogo uzelio svojeg doma.legenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????jestel živhi ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAKLONITE SE KRALJU![]()
Ove godine za 1.maj uz italijansku i holandsku ligu 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Đesi papčino jedna gorazdanskalegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????jestel živhi ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAKLONITE SE KRALJU![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Sa familijom, rostiljada kod mene kuci...bice nas
navecer u grad aBd sa curom...to je to.
Nekako mi ljepse tako,umori se covjek kad negdje ide..a inace taj 1. maj mi je pravo gotivan...
Vec sljedece sedmice, jedan dobar dernek se sprema
Imal treba kod vas??

navecer u grad aBd sa curom...to je to.
Nekako mi ljepse tako,umori se covjek kad negdje ide..a inace taj 1. maj mi je pravo gotivan...
Vec sljedece sedmice, jedan dobar dernek se sprema
Imal treba kod vas??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Al jesam zapalio večeras logorsku brate mili ,ma gori ko ludo 
a taj uranak ,ma nebi usto u 6 nema tih para ,volim ja odspavati do 12
Bosco
ne pravi se lud ,a Dortmund ,jesi ćorav
NAKLONITE SE KRALJU
molim lijepo
Milutine đe ona pekarka ,jesi je zguzio
(pokaži Šabanu ,onaj klip od sinoć kako je natireš)
da vidi trebe
a taj uranak ,ma nebi usto u 6 nema tih para ,volim ja odspavati do 12
Bosco
NAKLONITE SE KRALJU
molim lijepo
Milutine đe ona pekarka ,jesi je zguzio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ti već rekoh da se bonus par ne broji kao gol osim ako neka utakmica nije odgođena, a ja ne vidjeh da je neka bila odgođena.legenda reala je napisao/la:
Bosco
Najvjerovatnije i ja (sto se tice praznika uz porodicu).neutralan__ je napisao/la:Momci tako treba,i ja cu tako.A evo kisa od podne pada ne prestaje,mogao bi ovo biti jedan od losijih praznika.
A za vrijeme.. pa, prije nekoliko godina, bilo je takoder kisno, i mislim da je kisa bukvalno cijeli dan padala (bio sam tada na Stojcevcu), tako da me, sto se tice toga, nista ne moze iznenaditi. Bicu prezadovoljan ako bude 'samo' oblacno, sa povremenim pljuskovima.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@sarajlija, svaka cast za avatar. Iako sam manijak, za tu akciju i gol legende duboki naklon.
@legendo, kako si me sada podsjetio na djetinjstvo. Uvijek sam ja bio taj koji je palio logorsku, a ona djecica su skupljala materijal. Nema nista bolje. Imali smo najbolju vatru na daleko i na siroko sigurno.
@legendo, kako si me sada podsjetio na djetinjstvo. Uvijek sam ja bio taj koji je palio logorsku, a ona djecica su skupljala materijal. Nema nista bolje. Imali smo najbolju vatru na daleko i na siroko sigurno.
Legendo bonus par se ne broji 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.