HongKong je napisao/la:@braco slazem se, ali mislim da je tesko sad da dovedemo toliko igraca odjednom. Dosta se svakako i mora, ali sve sto je moguce ostaviti onda i treba, pa to vremenom mijenjati. Zato kazem da bi Veseli mogao to krilo igrati, jer nije bas odron kao Zajmovic. Asim Zec je meni vise napadac nego krilo po svim karakteristikama. Izgleda da ce vjerovatno Eric biti novi golman sto je meni odlicno. Ostavio bih Sipovica i Rodina kao stopere jer se koliko toliko poznaju. Ukoliko se moze dovesti Katanec kojeg si naveo odlicno, ali nek se izbori za mjesto i pokaze da je bolji od ove dvojice. Onda bi imali 3 sasvim solidna stopera, a tu uvijek dolazi do rotacija zbog kartona i slicno. Bekovi nam trebaju novi. Mislim da se i na Pavica ne racuna vise, Sinisa izgleda ide. Stanic moze biti za rotaciju jer i tu ima dosta kartona i bekovi se dosta trose. Ne znam ko bi mogao tu doci, ne sumnjam da ce brko iskopati nesto.
Vezni red Dado i Hajdar mogu proci, ali samo ako dodje bas dobar veznjak pa se ova dvojica mijenjaju u zavisnosti od potreba. Mujezinovic takodjer moze to solidno odigrati i posebno u veznom redu unese dosta zivosti.
Ono sto bih ja najvise ulozio jeste desno krilo. To moze biti igrac koji ce biti prevaga na terenu kakva je bio Zakaric. Ne treba stediti na tome i ako se tu ubode otvara se dosta mogucnosti na terenu. Mora biti neko bas opasan. Kada tome dodas Zeca, Ramovica i Veselinovica koji bi bili dosta opasniji ako se paznja mora usmjeriti i na drugu stranu dobijas sasvim dobar napad.
Stila bi bio perverzija iza napadaca.
Pisao sam već kad je neki forumaš pitao na kojoj poziciji bi najviše voljeli da se dovede "kapitalac", da bih to volio da bude krilo. Veselog mogu prihvatit i naredne sezone u prvih 11, mada kažem ako hoćemo baš ozbiljnu ekipu treba nam i tu pojačanje mada shvatam da ne može sve odjednom.
HongKong je napisao/la:Eric-desni bek-Rodin-Sipovic-lijevi bek-Hajdar-Tomic(ako kako moze)-desno krilo-Ramovic-Veseli-E. Zec
To bi bilo da se zadrzi najvise moguce ovih koje imamo. To je 6 igraca, malo vise od pola ekipe. Trebalo bi nam jos 5 igraca samo da popunimo rupe u prvom timu. Mujezinovic, Stanic, Dado, A.Zec mogu za klupe i to je to. Teska vremena dosla

To za Tomića da ćemo ga dovest džaba je greška na transfermarktu ja mislim. Na TM-u piše da mu ugovor ističe sad, a on je prošle godine potpisao novi dvogodišnji ugovor:
https://sportsport.ba/fudbal/tomic-sret ... sao/293512
btw
Ne prestaju odlaziti igrači: Kapiten napustio premijerligaša
Filip Erić, doskorašnji golman tima iz Etno sela Stanišić, odlučio je napustiti klub i potražiti novi izazov u svojoj karijeri.
Kako smo uspjeli saznati, Erić je odlučio da ne ostane u Zvijezdi 09, a očekuje se i zvanična potvrda njegovog odlaska.