FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 28 maj 2019, 22:35

Da li iko zna koji je tacan razlog nedobijanja licence podgoricke Buducnosti? Nakon zalbe su dobili na drugostepenoj. Finansije su bile problem kao i kod nas.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 23:04

Treba vratiti Senada da smisli projekat kako izvuci novac od navijaca da bar pokrijemo ovo prvo pretkolo, a onda njega predstaviti kao spasioca kao da je dao iz svog dzepa.Model da navijaci pomognu klubu, ne tako losa ideja. Treba je predstaviti na skupstini.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 maj 2019, 23:24

Učinak naših igrača na posudbi ove sezone:

- Mirza Šubo (Rudar Kakanj) - 13 nastupa, 3 gola
- Aldin Ćeman (Igman Konjic) - 13 nastupa, 7 primljenih golova
- Eldar Šehić (TOŠK)- 11 nastupa, 3 asistencije
- Semir Dacić (TOŠK) - 12 nastupa, 0 golova i 0 asistencija
- Aldin Šehić (Igman Konjic) - 11 nastupa, 0 golova i 0 asistencija
- Vernes Karavdić (Jedinstvo) - 13 nastupa, 23 primljena gola
- Denis Žerić (Igman Konjic) - 26 nastupa, 1 go i 2 asistencije

Igrači kojim ističe ugovor sljedeće godine:

- Kjosevski
- Osmanković
- Sipović
- Pavić
- Stanić
- Bajić
- Sadiković
- Veselinović
- Ramović
- Zajmović
- Asim Zec
- Krpić

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 23:27

ZaZelju je napisao/la:Da li iko zna koji je tacan razlog nedobijanja licence podgoricke Buducnosti? Nakon zalbe su dobili na drugostepenoj. Finansije su bile problem kao i kod nas.
Ovo je dokaz da smo u pravu 100%,ljudi glat prodjose na drugostepenoj,a UEFIN monitoring isti za sve!
E pa neće moći,do kraja gurati.
Udruga kriminalaca na čelu sa Begicem i potpredsjednikom izvršnog odbora Miloradom Sofrenicem je Želji smjestila.

Valjda je svima jasno odakle vjetar duva.
Nećete razbojnici!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 23:43

Treba tuziti sve redom, nista ne mozemo izgubiti. Ici do UEFE ako treba.
Svaku sljedecu utakmicu pa do kraja sezone izvizdati savez, Begica klosara i ostalu bagru.
Da vam nije bilo Ivice klosari jedni, nigdje vas ne bi bilo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2019, 23:57

Buducnost nije dobila licencu na Prvostepenoj komisiji radi neispunjavanja financijskog kriterija. Isto kao i mi. Na Drugostepenoj prodju bez problema. Sto li? Je li sad "navijacima" i pravednicima iz nasih redova jasnije sta nam radi Savez. Je li im jasno da je ovo udar na instituciju. Je li im jasno da nas Misimovicev haver bandit Begic postavlja u ravan Mladosti, Goska, Krupe. Ima li jos naivnih koji misle da je ovo slucajno? Zabraniti **** dolazak na Grbavicu, reprezentativnim selekcijama katanac. Nosite brojace, nosite i hibrid **** jedna.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 29 maj 2019, 00:01

Slican slucaj Buducnost je imala kao i mi? Ako jesu kako to oni da dobiju a mi ne?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 29 maj 2019, 00:05

Meni nije jasno zasto legende kluba sute. Evo vec spomenuti Ivica koji je svojom inicijativom spasio savez. Pa Mesa, Saban, Skoro, Balja, gdje su? Ja sam ubijedjen da se ovo desilo Sarajevu, da bi njihove legende bar progovorile. Sta je sa bivsim igracima kojima je Zeljo omogucio da postanu uspjesni fudbaleri i zarade ogroman novac. Ja da sam na njihovom mjestu ne bih mogao gledati da se klub gdje sam ponikao ovako ponizava. Mi navijaci smo jedini koji ova situacija boli, a nemamo nikakve finasijske dobiti, vec samo zbog ljubavi prema klubu, bili smo spremni i jos uvijek smo ucestvovati u svim organizovanim akcijama. Nazalost i mi smo se podijelili. Valjda je klub bitan, a ne pojedinci.
Pricama da bi Uefa kaznila savez zbog izdavanja licence nama jednostavno ne vjerujem. Ali najgore je sto smo mi neujedinjeni.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 maj 2019, 00:06

Treba nekog za jaja objesit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 maj 2019, 00:07

Buducnost isto probila rok placanja puno vise para nego mi (spominje se cifra oko 100.000KM), isplaceno poslije roka i dobili licencu!
Sve je jasno ko dan..

Umjesto da smo svi kao jedan i da se skupimo kao najorganizovanija navijacka grupa i odemo pred savez. Mi se koljemo i seremo jedni na druge, bas smo pametni.. Neka nas karaju tako treba.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 maj 2019, 00:10

Mi nismo slucajno neujedinjeni i znamo svi ko nas je s namjerom razjedinio. Da smo kao jedno tijelo kurcinu bi banda iz Saveza se ovako s nama igrala. Kome je u interesu bilo da ne dobijemo licencu? Radniku, ublehasu Misimovicu i njegovim navijacima i Savezu jer Zeljo na zdravim nogama sa Amarom u klubu je prijetnja Begicu i njegovim banditima. Izboru su narednu godinu i tu konacno moramo pokazati snagu, ali i pamet.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 maj 2019, 00:10

Da je Celik npr.ili neki drugi bosnjacki klub pa i hrvatski bio mjesto radnika mi bi dobili licencu,al tako nam grah pai.Tuzba je jedina opcija
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 29 maj 2019, 00:14

Zato se cekalo posljednje kolo da zavrsi. Da ostade 0:0 u Bijeljini, mozda bismo dobili licencu. Buducnost je dobila, a bila duzna mnogo vise nego mi.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 maj 2019, 00:17

Na stadionu osim Begica spominjati i Ivicu Djogica,predsjednika drugostepene komisije i covjek ciji je glas presudio
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 maj 2019, 00:22

plavousrcu je napisao/la:Mi nismo slucajno neujedinjeni i znamo svi ko nas je s namjerom razjedinio. Da smo kao jedno tijelo kurcinu bi banda iz Saveza se ovako s nama igrala. Kome je u interesu bilo da ne dobijemo licencu? Radniku, ublehasu Misimovicu i njegovim navijacima i Savezu jer Zeljo na zdravim nogama sa Amarom u klubu je prijetnja Begicu i njegovim banditima. Izboru su narednu godinu i tu konacno moramo pokazati snagu, ali i pamet.
Kad smo budale! Koljimo se dalje, dijelimo se.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 maj 2019, 00:24

BosniaBoston je napisao/la:Na stadionu osim Begica spominjati i Ivicu Djogica,predsjednika drugostepene komisije i covjek ciji je glas presudio
5 za i 1 suzdrzan (maid delic)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 maj 2019, 01:44

Jel moguce da je kod Buducnosti jos gora situacija bila i oni dobili licencu....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 29 maj 2019, 01:49

Ocekujem neke nove igrace kako bi se zaboravila situacija oko licence

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2019, 02:36

Realno donekle ste upravu, ali realno i niste. Da smo mi na vrijeme platili nema tog nacionalnog kljuca i saveza koji bi nam uzeo licencu...

Kae zrinski nastimo titulu svirali im penal. a to sto smo mi bili nesposobni uzet 2 boda u dva kola to niko nista....
=\_1921_/=

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 maj 2019, 02:41

invincible1921 je napisao/la:Realno donekle ste upravu, ali realno i niste. Da smo mi na vrijeme platili nema tog nacionalnog kljuca i saveza koji bi nam uzeo licencu...

Kae zrinski nastimo titulu svirali im penal. a to sto smo mi bili nesposobni uzet 2 boda u dva kola to niko nista....
Ovim kokosarima sad smeta kad se pisu da su drugi krivi, al su pisali kad smo izgubili dvije titule da je kriv savez, sudije, mafija, amar. Zato ove kokosare, koske, treba je.bat gdje se stigne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa i 51 gost.