FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje su ostavke? Sta cekate?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne trebate se obraćati, SAMO ODLAZITE !
- plavousrcu
- Kontakt:
Ostavki nema i ne treba da ih bude. Odgovornost se treba preuzeti i nastaviti raditi kako bi se klub doveo u normalno stanje nakon nekoliko godina konstantnog urusavanja. Prosla su vremena kada ste vi "navijaci" tjerali i dovodili. Usput im se poserem u usta, kada su tolika ostavljena **** pocistili kako ovo nisu.Azpi je napisao/la:Gdje su ostavke? Sta cekate?
Ja normalnog stanja yebo te Selimović i ustamujic sto ih pokusavas opravdati, ovo je nevidjena bruka a vi ste jos gori, yebe se vama za zelju vama su uprave glavne, yebe se vama za europski utakmicu na Grbavici, fujplavousrcu je napisao/la:Ostavki nema i ne treba da ih bude. Odgovornost se treba preuzeti i nastaviti raditi kako bi se klub doveo u normalno stanje nakon nekoliko godina konstantnog urusavanja. Prosla su vremena kada ste vi "navijaci" tjerali i dovodili. Usput im se poserem u usta, kada su tolika ostavljena **** pocistili kako ovo nisu.Azpi je napisao/la:Gdje su ostavke? Sta cekate?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisi bio aktivan dok je Ublehas od kluba pravio smjehoteku a sad si odjednom izronio. Idi tamo gdje vi "navijaci" slavite sto nismo dobili licencu i pljujete po jednom od najvecih sto je Zeljo ikada dao. Necete dovoditi i tjerati. Ta su hvala Allahu vremena iza nas. Kraj price!
Ovdje niko ne dira Amara. Sta je Zelji dao Selimovic da mu ne smijes nista reci?plavousrcu je napisao/la:Nisi bio aktivan dok je Ublehas od kluba pravio smjehoteku a sad si odjednom izronio. Idi tamo gdje vi "navijaci" slavite sto nismo dobili licencu i pljujete po jednom od najvecih sto je Zeljo ikada dao. Necete dovoditi i tjerati. Ta su hvala Allahu vremena iza nas. Kraj price!
Pa eto, neka se ne mijenja pa sljedece sezone neka se dese slicni propusti pa ih branite opet. Mozda zaborave uplatiti nesto za PL, ali Boze moj i Prva liga je za ljude.
Kukavice obicne, 24 sata skoro nakon odluke niko nije se obratio navijacima. Je li Zeljo samo njihov pa navijaci su nebitni da znaju sta i kako dalje ili ih sve zaboli djon?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ti si mi navijac iz kuce. Uhvati se lobotomije tamo ti je mjesto. Nisi se ranio brinuo za bacanje para na raskide i popusene titule.Azpi je napisao/la:Ja normalnog stanja yebo te Selimović i ustamujic sto ih pokusavas opravdati, ovo je nevidjena bruka a vi ste jos gori, yebe se vama za zelju vama su uprave glavne, yebe se vama za europski utakmicu na Grbavici, fujplavousrcu je napisao/la:Ostavki nema i ne treba da ih bude. Odgovornost se treba preuzeti i nastaviti raditi kako bi se klub doveo u normalno stanje nakon nekoliko godina konstantnog urusavanja. Prosla su vremena kada ste vi "navijaci" tjerali i dovodili. Usput im se poserem u usta, kada su tolika ostavljena **** pocistili kako ovo nisu.Azpi je napisao/la:Gdje su ostavke? Sta cekate?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Je l' se to veliki spasioci još nisu oglasili nakon ove bruke?
Pizdurine, da im nije Amara i da on nije regularno izborio Europu na terenu, letili bi oni iz kluba prije nego što su i došli.
Pizdurine, da im nije Amara i da on nije regularno izborio Europu na terenu, letili bi oni iz kluba prije nego što su i došli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://fkzeljeznicar.ba/selimovic-kako ... eza/37321/Raonffa je napisao/la:Je l' se to veliki spasioci još nisu oglasili nakon ove bruke?
Oni se jos nadaju, cekaj hahahahhahaha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lažeš da su kopirali tekst sa portala i stavili na zvaničnuLjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/selimovic-kako ... eza/37321/Raonffa je napisao/la:Je l' se to veliki spasioci još nisu oglasili nakon ove bruke?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Yebote onaj srpski kurvanjski show Zadruga šta je Željo postaoLjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/selimovic-kako ... eza/37321/Raonffa je napisao/la:Je l' se to veliki spasioci još nisu oglasili nakon ove bruke?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pizdulje, na ljeto im je noga.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ništa bolji ovi nisu od Megamixove prćije, a znali su u šta se upuštaju. Bolan ti u našem fudbalu trebaš biti premazan i presposoban da bi uspio. A ni tjeranja više nisu rješenje. Ne znam, neka nam je Bog na pomoći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
Smijes i govorimo. Strahovit propust i odgovornost se mora preuzeti. Ali, ovi koji slave sto nismo dobili licencu i sto tako mizerno i jadno pljuju i vrijedjaju jednog od najvecih sto je dao Zeljo neka znaju da nece oni tjerati i dovoditi kao u vremenu kada je klub srozavan. Nisu nesto glasni bili kada smo spicili pet miliona i ostali bez Evrope. Nece da moze.LjoZee je napisao/la:Ovdje niko ne dira Amara. Sta je Zelji dao Selimovic da mu ne smijes nista reci?plavousrcu je napisao/la:Nisi bio aktivan dok je Ublehas od kluba pravio smjehoteku a sad si odjednom izronio. Idi tamo gdje vi "navijaci" slavite sto nismo dobili licencu i pljujete po jednom od najvecih sto je Zeljo ikada dao. Necete dovoditi i tjerati. Ta su hvala Allahu vremena iza nas. Kraj price!
Pa eto, neka se ne mijenja pa sljedece sezone neka se dese slicni propusti pa ih branite opet. Mozda zaborave uplatiti nesto za PL, ali Boze moj i Prva liga je za ljude.
Kukavice obicne, 24 sata skoro nakon odluke niko nije se obratio navijacima. Je li Zeljo samo njihov pa navijaci su nebitni da znaju sta i kako dalje ili ih sve zaboli djon?
Ma ja ista taktika, ne znam samo gdje vas nadju, kad nemas sta reci prozivaj
haj da ovo ne prodjemo svaku put pa dobro bi bilo ko da ih vise pise sa jednog profila 
I yebo vas Selimović jos jednom, bruku je nevidjenu napravio, Pi.cka nek da ostavku a ne tekstove sa portala da se objavljuju na zvanicnoj

I yebo vas Selimović jos jednom, bruku je nevidjenu napravio, Pi.cka nek da ostavku a ne tekstove sa portala da se objavljuju na zvanicnoj
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Fino si ti dresiran, al moras malo promijeniti pricu.Azpi je napisao/la:Ma ja ista taktika, ne znam samo gdje vas nadju, kad nemas sta reci prozivajhaj da ovo ne prodjemo svaku put pa dobro bi bilo ko da ih vise pise sa jednog profila
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
U bazu nazdravi sto nismo licencu dobili "navijacu". Necete tjerati i dovoditi i kraj price!!!Azpi je napisao/la:Ma ja ista taktika, ne znam samo gdje vas nadju, kad nemas sta reci prozivajhaj da ovo ne prodjemo svaku put pa dobro bi bilo ko da ih vise pise sa jednog profila
Tjerat i to gonjivom motikom ove ublehe u upravi, lazu nas da je sve uredu a nije, **** pokvarena!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
@bezideja @plavousrcu
Otkud vam uopšte da iko napada Amara majke vam? Gdje ste vi to pročitali? Amar ima veze sa ovim propustima ovih idiota isto kao i ja.
Otkud vam uopšte da iko napada Amara majke vam? Gdje ste vi to pročitali? Amar ima veze sa ovim propustima ovih idiota isto kao i ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.