FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Kompromis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kompromis » 28 maj 2019, 00:58

Evo sad mi javlja delegat, nista se ne brinite licenca je tu, sve je kako treba...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 01:26

Takvi klosari guraju bajraktarevica u Želju. Otac mu taksista gradsko dijete s carsije, mali pitar jedan kroz jedan i odmah mozes povezati dva i dva..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 02:18

Kakav li će budžet biti sad :ljepota:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 maj 2019, 02:22

Evo iz statuta da se zna šta je čiji zadatak u ovom klubu

Direktor kluba:

slika
slika
slika

Upravni odbor:

slika
slika

Nadzorni odbor:

slika

Odgovornost za rad funkcionera u klubu i odgovornosti kolektivnih organa:

slika

Samo da dodam da mi je jedino u svemu ovome žao mene kao navijača. Ja ne znam odakle mi živci za sve ovo posljednjih 6 godina što se desilo. Mi navijači smo nakon posljednjih 6 godina pukli svi kolektivno, a i đe nećemo pući. Ne znam odakle mi volja da pišem po forumu neke analize igrača ili taktika, odlaske/dolaske igrača. Yebo mi je Željo sve po spisku...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 maj 2019, 02:22

Evo iz statuta da se zna šta je čiji zadatak u ovom klubu

Direktor kluba:

slika
slika
slika

Upravni odbor:

slika
slika

Nadzorni odbor:

slika

Odgovornost za rad funkcionera u klubu i odgovornosti kolektivnih organa:

slika

Samo da dodam da mi je jedino u svemu ovome žao mene kao navijača. Ja ne znam odakle mi živci za sve ovo posljednjih 6 godina što se desilo. Mi navijači smo nakon posljednjih 6 godina pukli svi kolektivno, a i đe nećemo pući. Ne znam odakle mi volja da pišem po forumu neke analize igrača ili taktika, odlaske/dolaske igrača. Yebo mi je Željo sve po spisku...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 02:24

Svima nam je braco, svima.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 02:29

Za razliku od drugih koji se predstavljaju kao veliki zeljovci, ja cu opet ici na trening kad imam vremena, opet cu platiti clanarinu, desetogodisnju imam al ne idem jer ne mogu da slusam debile kojima je cilj doci na utakmicu psovati Stanicu, ili koje IN u tom trenutku. Platit cu opet kartu i gledati kakvi god da budemo.

Samo ne mogu presutiti kad se pisu lazi, namjerno se manipulise ljudima, poturaju se price, oni koji nisu navijaci pisu u ime navijaca itd.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 07:52

Da vidimo hoce li dobiti hrabrost danas da se oglase
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 28 maj 2019, 08:03

Vraćanje na fabričke postavke mati mila.
Navijači nisu ništa krivi a daju i krv i znoj i finansije za najdraži dres.

Zaslužili su kao u srednjem vijeku ljudi u administraciji koji su ukenjali sa uplatom k'o što su tzv. vješticama radili, javno linčovanje ili spaljivanje na lomači ispod sjevera.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 28 maj 2019, 08:13

Nevjerovatno da Radnik na sva zvona objavljuje da ide u Evropu, a ovi šute ko zaliveni

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 maj 2019, 08:29

Bezideja je napisao/la:Za razliku od drugih koji se predstavljaju kao veliki zeljovci, ja cu opet ici na trening kad imam vremena, opet cu platiti clanarinu, desetogodisnju imam al ne idem jer ne mogu da slusam debile kojima je cilj doci na utakmicu psovati Stanicu, ili koje IN u tom trenutku. Platit cu opet kartu i gledati kakvi god da budemo.

Samo ne mogu presutiti kad se pisu lazi, namjerno se manipulise ljudima, poturaju se price, oni koji nisu navijaci pisu u ime navijaca itd.
To nisam nikad ni prestao raditi, i kada smo bili i u gorim situacijama.. :bih:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 maj 2019, 08:47

Tesko jeste, ali ja cu opet u subotu ujutro u 10 biti prvi u redu za kartu. Dres ide uredno odmah, clanarina najnormalnije i koji suvenih iz shopa “radi uroka.” Tesko jeste ali dalje se mora. Babuka vjerujemo u tebe, sa ili bez evrope, ista meta isto odstojanje.

Lijepo vrijeme prije foruma, kako smo to zdravo za gotovo uzimali. Niti brige oko licence niti brige oko sekretara, administracije, ko je sta rekao i ko ce koga dovesti. Na jednu pametnu procitam 537383 gluposti. To vam je internet i to vam je danasnje moderno vrijeme -
Svaka moralna spodoba ima pravo napraviti account i lajati po svemu i svacemu. Ko vas **** sviraci, ja cu opet biti prvi u redu za karte i pustati suzu kada svi pjevamo Grbavicu. A vi se glupirajte po forumima - **** te prvo pretkolo, napuni Grbavicu 5 domacih tekmi i eto ti 500.000km. Da vas vidimo navijaci?!?!?!?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 08:53

Ja sam i dalje ubjeđen da smo mi uplatili na vakat,i da ovaj cirkus nisu čista posla i da ima sa raznih strana nekog podmetanja,ali za Boga milog,zašto se čekao taj famozni 28.3. a dotad si izmirio blizu pola miliona obaveza!?
Đe ćeš tako krucijalnu stvar za klub ostaviti na milost i nemilost pjancu koji sjedi na 6 stolica a da ga niko nenadgleda.

,stvarno ne vidim kako drugačije može biti nego namjerno,takav debil i nesposobnjaković ne može biti niko,to tvrdim.

Tako da očekujem razrješenje direktora,predsjednika i svih koji su bili u dodiru sa ovim.

Ne želim da se ponovi 2016,kada smo u ekipu u zimskom prelaznom roku uložili preko milion i pol i bili peti i tu popusili taj famozni milion a niko ODGOVARAO nije!
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 10:08

Jel to ipak nije bio samo san

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 28 maj 2019, 10:21

Osim13 je napisao/la:Jel to ipak nije bio samo san
Ma jeste,cini ti se.Sad izasla vijest da se Zaim oporavio,bit ce spreman za finale LŠ
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 maj 2019, 11:25

Politicki donesena odluka. Slozili nam igranku, a mi bili dovoljno naivni i glupi da im damo sve sto im treba da nas gaze: ovisis za stadion, los igracki kadar, greske u administraciji...

Nfs bih je jedna od najvecih kriminalnih organizacija u BiH. Tu ima materijala da se izda 15 dozivotnih. Kome ces ti njih, na kraju krajeva, i prijaviti? I FIFA I UEFA su protkane korupcijskim slucsjevima. Budi jak na terenu, uvali svoje ljude na pozicije i uzivaj u svemu sto ti se ovdje pruza. Nema druge.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 11:28

UBIPITAR je napisao/la:Ja sam i dalje ubjeđen da smo mi uplatili na vakat,i da ovaj cirkus nisu čista posla i da ima sa raznih strana nekog podmetanja,ali za Boga milog,zašto se čekao taj famozni 28.3. a dotad si izmirio blizu pola miliona obaveza!?
Đe ćeš tako krucijalnu stvar za klub ostaviti na milost i nemilost pjancu koji sjedi na 6 stolica a da ga niko nenadgleda.

,stvarno ne vidim kako drugačije može biti nego namjerno,takav debil i nesposobnjaković ne može biti niko,to tvrdim.

Tako da očekujem razrješenje direktora,predsjednika i svih koji su bili u dodiru sa ovim.

Ne želim da se ponovi 2016,kada smo u ekipu u zimskom prelaznom roku uložili preko milion i pol i bili peti i tu popusili taj famozni milion a niko ODGOVARAO nije!
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Popusili smo ga mi da valja. Nije vise bitan milion, popusili su ovi 5 miliona al su pricali sarene laze pa su dobili glupave fanove. Ovdje je problem sto sad iako smo u teskoj situaciji jer su nam ovi prethodni je.bali sve, nema para, jako ce losa atmosfera da bude i u takvom okruzenju ne mozes praviti rezultat. To su cinjenice a sami smo svi krivi.

Pa ovi prosli da su sta valjali ne bi im Siljak bio uz nogu, ista je to bagra. A od starih ostao direktor, jos par pravnika i administracija.Umjesto sve rastjerat ti ih ostavis, oni ti ga sloze i izvoli..

Kako se izvuci iz ovog svega, jako tesko ce biti..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 11:40

BosniaBoston je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Jel to ipak nije bio samo san
Ma jeste,cini ti se.Sad izasla vijest da se Zaim oporavio,bit ce spreman za finale LŠ
Oćel Štila igrat :lol:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 maj 2019, 11:51

:plac:
Cuva Bog Zelju svog!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2019, 11:59

Bezideja je napisao/la:Nije vise bitan milion, popusili su ovi 5 miliona al su pricali sarene laze pa su dobili glupave fanove. Ovdje je problem sto sad iako smo u teskoj situaciji jer su nam ovi prethodni je.bali sve, nema para, jako ce losa atmosfera da bude i u takvom okruzenju ne mozes praviti rezultat. To su cinjenice a sami smo svi krivi.

Pa ovi prosli da su sta valjali ne bi im Siljak bio uz nogu, ista je to bagra. A od starih ostao direktor, jos par pravnika i administracija.Umjesto sve rastjerat ti ih ostavis, oni ti ga sloze i izvoli..

Kako se izvuci iz ovog svega, jako tesko ce biti..
Ovo je bit svega, pricali sarene laze, stvorili privid da si jak, a ti si u stvari balon kojeg oni odrzavaju pusuci u njega malo malo.
Na kraju je taj balon puko i tesko da ce ga iko sastaviti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Sommersby i 54 gosta.