Safet Sušić - Pape

mirzatele
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mirzatele » 20 maj 2014, 00:45

Consigliere je napisao/la:Ja sam najveci Papetov kriticar, ALI. sada mjesec dana pred prvenstvo, svaka kritika prema treneru ili igracima se treba smatrati izdajom. Jednostavno, sada nije vrijeme za to, bice vremena poslije Brazila. Treba nam jedinstvo u ovim historijskim danima
:salut:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 00:46

Cigri je napisao/la: Toliko je tvrdoglav da ce nas to fakat kostati jako puno, nismo ni svjesni. Imamo idealnu grupu gdje se moze proci dalje, pa nije Argentina Spanija pa se Cironi nosao sa ispravnom taktikom protiv njih u bitnoj tekmi ali kad imas strucnjaka kamikazu. Ne kazem da mozemo tom taktikom do bobe ili pobjede ali sigurno nas nece razbiti tj. bitna je GOL RAZLIKA (-). Isto tako protiv Nigerije uprezno a ne odma grlom u jagode.. udri imamo suvise vezni of. igraca ali.. kamikaza je tad koji postavlja igrace nase na polju.
Nazalost, to protiv malo jaci rep. tj. one koje znaju lopte naprije a bogami i def. ne pali.. procitano :(
Grupa nije lagana ali nije ni teska. Daleko je to od idealnog. Nigerija je najbolja africka ekipa. A Iran je jako neugodan. Najgore bi bilo da ih podcjenimo. Ako uopste buda ta utakmica odlucivala i o cemu. Jedan od glavnih nasih problema je raspored. Mi imamo najlosiji. Nigerija najbolji. Argentina ce odmarati neke svoje igrace u trecoj utakmici protiv Nigerije. Argentina nije nista losija od Spanije. Ako nije igracki i jaca. Sumnjam da je Susic toliko naivan kao sto ti govoris. On nece napasti Argentinu. Pravo pitanje je sta ce uraditi protiv Nigerije. Dali ce napasti Nigeriju. Ili ce krenuti polako sa jednim napadacem. Nazalost Nigerija ce tada vjerovatno imati vec jednu pobjedu a mi vjerovatno nula bodova. I mi cemo morati njih napasti. Nama je u drugoj utakmici vjerovatno potrebna pobjeda. Nigeriji vjerovatno remi. Argentini odgovara bod protiv Nigerije u trecoj. Kao i Nigeriji. Jako teska situacija. Ali ja ipak mislim da ce Susic vuci prave poteze.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 maj 2014, 00:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 00:49

Consigliere je napisao/la:Ja sam najveci Papetov kriticar, ALI. sada mjesec dana pred prvenstvo, svaka kritika prema treneru ili igracima se treba smatrati izdajom. Jednostavno, sada nije vrijeme za to, bice vremena poslije Brazila. Treba nam jedinstvo u ovim historijskim danima
Gdje ti vidis kod mene kritiku. Vise puta sam pozivao kao i ti. Da ne smije biti pljuvanja. I da sada nije vrjeme za to neposredno prije SP. Ali mislim da se smije diskutovati o taktici ??

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 20 maj 2014, 00:50

:silent: i samo ponavljaj odveo nas Safet u Brazil :clap: :facepalm:

Koja je svrha posle Brazila, glavonja ce ionako puhnuti u Francusku. :? a onda raspali pricu...a vidis sta se desava.
Unistio je atomsferu u rep.BIH jednostavno podjelio ih, sjebao je sebe prije svega i ono malo respekta sto su oni prema njemu imali kao bivsoj nogometnoj legendi..

Ne nego su krivi Spaha, Dzeko, Ibrcic, Rahimic, Misimovic itd.. :? :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2014, 00:55

Dobro je @Cigri,@Zuti Mrav@hogar strasni I jos tvojih 47 nickova.Sta se navio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2014, 00:57

Cigri je napisao/la: :silent: i samo ponavljaj odveo nas Safet u Brazil :clap: :facepalm:
Naravno da jeste medju zasluznima. Ako je trener odgovoaran za neuspjehe, itekako je odgovoran i za uspjehe svog tima, a njemu se biljezi upravo, uspjeh tj. ovaj plasman. Pogubio je konce u zadnjim mjesecima, i ne slazem se sa mnogo stvari, ali to sad po meni vise ne igra ulogu. Pripreme za SP su krenule, Pape zna svoj zadatak, i svako mu treba dati podrsku.

Sta sad treba dodatno pljuvati i narusavati atmosferu pred SP? Prvo nam je Svjetsko Prvenstvo, dozivljaj zivota, i ni u ludilu se ovo ne smije upropastiti.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 20 maj 2014, 00:59

Cigri je napisao/la:
:silent: i samo ponavljaj odveo nas Safet u Brazil :clap: :facepalm:

Koja je svrha posle Brazila, glavonja ce ionako puhnuti u Francusku. :? a onda raspali pricu...a vidis sta se desava.
Unistio je atomsferu u rep.BIH
jednostavno podjelio ih, sjebao je sebe prije svega i ono malo respekta sto su oni prema njemu imali kao bivsoj nogometnoj legendi..

Ne nego su krivi Spaha, Dzeko, Ibrcic, Rahimic, Misimovic itd.. :? :oops:
Haj što je on uništio atmosferu u reprezentaciji, kreten nas još odveo na SP , koji je to retard, sad ljudi moraju svoje pare trošiti da bi išli gledat reprezentaciju tamo negde u brazili.. stidi se PAPE nemaš obraza..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 20 maj 2014, 01:04

harishp je napisao/la:Dobro je @Cigri,@Zuti Mrav@hogar strasni I jos tvojih 47 nickova.Sta se navio.
Kakav hoger, zuti mrav i 47 nikova.
Zavuko si se u supak strucnjaka kamikaze samo ti jos ruke iz njega vire sasvim dovoljno da se javljas i provaljujes kao sto strucnjak kamikaza provaljuje kad god se oglasi preko medija.
Nije ni cudo isti supak koristete.
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 20 maj 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 01:05

Cigri je napisao/la: Unistio je atomsferu u rep.BIH jednostavno podjelio ih, sjebao je sebe prije svega i ono malo respekta sto su oni prema njemu imali kao bivsoj nogometnoj legendi..
Ne slazem se sa tobom da je unistio atmosferu. On je imao krivih poteza. Kod pozivanja par igraca. Ali mislim da je to zaboravljeno. I atmosfera je odlicna. Pitanje je samo kako ce izvuci maksimum iz ovih igraca na SP. Jer situacija je takticki jako zahtjevna. Steta sto necemo imati Papeta igraca na SP a Osima kao trenera. :D :D Imamo tezak raspored nazalost. Tako da skoro moramo igrati na remi protiv Argentine. Sto ce biti jako tesko.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2014, 02:01

Cereka se Pape ,
pa mi reče strogo:
- Od mene bi mogao
naučiti mnogo! :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2014, 06:39

harishp je napisao/la:Dobro je @Cigri,@Zuti Mrav@hogar strasni I jos tvojih 47 nickova.Sta se navio.
Nadam se da će Monolog reagovati, kao prošli put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 20 maj 2014, 08:13

Nije mi jasno kako može neko reći da je Pape isključivo kriv za, navodno, lošu atmosferu?! Znači da je dobra atmosfera kada Seo, Asmir, Mensur, Jasmin, Izet, Itd idu leći u 11 a odredjeni lumpuju do jutarnjih sati? Vi mislite da je tim pravim profesionalcima, od glave do pete, sasvim svejedno kada saznaju da su im kolege bile po gradu do kasnih sati i da se ističu? Ako ista kvari reprezentaciju onda je to! Ako smo skupa onda budimo! Ako se treba biti u sobama do 11 onda budimo! Ako se kolektivno trebamo družiti onda družimo se!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 maj 2014, 10:11

.......................................................Begović....................................................

Mujdža..........................Bičakčić(Vranješ)....................Spahić......................Kolašinac

.....................................Bešić..............................Medunjanin(Salihovic)..................
.........................................................Pjanić......................................................

Misimović(Hajrovic)........................................................................................Lulić

........................................................Džeko.....................................................

Salihovic,Hjrovic,Ibisevic,Zukanovic,Vranjes,Visca,Sunjic,Vrsajevic,T.Susic,Ibricic,Fejzic,Avdukic
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 20 maj 2014, 10:17, ukupno mijenjano 3 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 maj 2014, 10:15

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-in ... ama/131557" onclick="window.open(this.href);return false;

Pape legendo bosanska :bih: :bih: :bow: :bow: :salut: :salut:
1946

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 maj 2014, 10:21

Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-in ... ama/131557

Pape legendo bosanska :bih: :bih: :bow: :bow: :salut: :salut:
Dodaj de i ono "NE ZASLUŽUJEMO TE". Poprilično je popularno zadnjih dana. :mrgreen:

:salut: :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 10:53

bosnas_ je napisao/la:.......................................................Begović....................................................

Mujdža..........................Bičakčić(Vranješ)....................Spahić......................Kolašinac

.....................................Bešić..............................Medunjanin(Salihovic)..................
.........................................................Pjanić......................................................

Misimović(Hajrovic)........................................................................................Lulić

........................................................Džeko.....................................................

Salihovic,Hjrovic,Ibisevic,Zukanovic,Vranjes,Visca,Sunjic,Vrsajevic,T.Susic,Ibricic,Fejzic,Avdukic
Misimovic nikad nije bio i ne moze odigrati krilo. On jedino moze igrati 10-tku iza Dzeke. I to protiv jacih ekipa SAMO ako iza njega igraju dvojica zadnjih veznih koji ce nadoknaditi manjak njegove trke. Ta dvojica igraca bi trebala da budu Besic i jedan od trojca Kolasinac, Salihovic ili Medunjanin. Koji god igrac bude glumio desno krilo Pjanic ili Misimovic biti ce ga pomalo steta. Ali ipak Pjanic zbog svoje brzine i kondicije. Moze lakse odigrati tu poziciju i pomagat u obrani. U napadu ce se ionako izvlaciti u sredinu terena. Hajrovic jeste prirodno desno krilo i igrac je za buducnost. Sa njim bi neke stvari izgledale tecnije i prirodnije. Kad bi on i Lulic napadali svaki po svojoj strani. Ali to se vjerovatno nece desiti, da on zaigra ispred Misimovica. I po meni je to sasvim OK. U svakom slucaju oko 60-70 min ulazi Hajrovic umjesto Misimovica na desno krilo. A Pjanic se tada izvlaci u sredinu terena. Na svoju najbolju poziciju.

Mada sam prije sumnjao u njega. Sve sto vise vrijeme prolazi. Sve vise imam povjerenje u Papeta, da ce vuci prave poteze.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 maj 2014, 11:44

Ajax je napisao/la:
Gdje ti vidis kod mene kritiku. Vise puta sam pozivao kao i ti. Da ne smije biti pljuvanja. I da sada nije vrjeme za to neposredno prije SP. Ali mislim da se smije diskutovati o taktici ??
A gdje ti vidis da sam na tebe mislio? Ovo se vise odnosi na generalno los imidz koji Pape ima zadnjih mjeseci medju vecinom. Temu vise i ne citam jer isti ljudi pisu iste stvari, tako da nema smisla.
Cigri je napisao/la: :silent: i samo ponavljaj odveo nas Safet u Brazil :clap: :facepalm:
Vidis u postu da pise da sam i ja Papetov kriticar. Smatram ga prosjecnim, cak i losim trenerom, i mislim da bi nas i Vlado Jagodic sa ovim igracima i u onoj grupi odveo u Brazila. Ali, 25 dana do prvenstva nema smisla, a cak je pomalo i neukusno kritikovati bilo koga ko ce nase boje braniti pred milijardama ljudi u Brazilu. Bice dana poslije prvenstva da se sve analizira i da se podjele zasluge. I jos cu reci, proklet nek je onaj koji zeli da se obrukamo u Brazilu samo da moze doci na ovu temu da napise 'jesam vam reko'... Eto.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2014, 11:46

Consigliere je napisao/la: Vidis u postu da pise da sam i ja Papetov kriticar. Smatram ga prosjecnim, cak i losim trenerom, i mislim da bi nas i Vlado Jagodic sa ovim igracima i u onoj grupi odveo u Brazila. Ali, 25 dana do prvenstva nema smisla, a cak je pomalo i neukusno kritikovati bilo koga ko ce nase boje braniti pred milijardama ljudi u Brazilu. Bice dana poslije prvenstva da se sve analizira i da se podjele zasluge. I jos cu reci, proklet nek je onaj koji zeli da se obrukamo u Brazilu samo da moze doci na ovu temu da napise 'jesam vam reko'... Eto.
Objasnio. :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 maj 2014, 12:10

Consigliere je napisao/la: Vidis u postu da pise da sam i ja Papetov kriticar. Smatram ga prosjecnim, cak i losim trenerom, i mislim da bi nas i Vlado Jagodic sa ovim igracima i u onoj grupi odveo u Brazila. Ali, 25 dana do prvenstva nema smisla, a cak je pomalo i neukusno kritikovati bilo koga ko ce nase boje braniti pred milijardama ljudi u Brazilu. Bice dana poslije prvenstva da se sve analizira i da se podjele zasluge. I jos cu reci, proklet nek je onaj koji zeli da se obrukamo u Brazilu samo da moze doci na ovu temu da napise 'jesam vam reko'... Eto.
Slazem se. Grupa nije bila teska. Ali svejedno ima i Pape svojih zasluga. ( utakmice protiv Grcke ) Ne slazem se sa pojedincima koji govore da Pape nema zasluga za plasman sto nije istine. Ali to ne znaci da se Papeta ne smije kritikovati u buducnosti i da je bezgresan. Ali za ovih 25 dana se slazem. Da je svaka kritika kontraproduktivna i milo receno nepotrebna.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 maj 2014, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 maj 2014, 12:13

X
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.