Kritikovao sam ga protiv Pise, sada je iskoristio svoje minute.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bravo Ricci momčino 

Rici ga spici 
Dobro je što se postigao pogodak, ostalo je jalovo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zabi ga Lookman, mada je trebao na hladjene prije toga.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
J3bo ga hljeb vise i Fofana i njegov sut izvan 16m, umjesto da vodimo 2:0, ljudi u istom napadu izjednace
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je Modricev go, njegov pogresan pas na sredini i dobismo go
Očekivano primili go, mora se desiti kada se povučeš golmanu u krilo
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ništa neočekivano nas u 16tercu nema nikako, Gimenez ne odrađuje ono sto treba da puni mrežu i da je stalno na pravom mjestu tu, iako je meni drag zbog prosinga i načina igre to mora popravit.
Osim slucajnog gola nista nismo pruzili. Tuga, jad i cemer.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Imaš dva napadača od kojih jedan trči otvara se, pravi presing, uzima loptu ali ne daje golove, drugi je živa qurtzobolja, više stoji nego što trči na terenu, ali daje golove......
Ricci je kao nekad Montolivo prvom do sebe, nazad ka odbrani ili golmanu. Fofana koje gluposti radi na terenu....
Ricci je kao nekad Montolivo prvom do sebe, nazad ka odbrani ili golmanu. Fofana koje gluposti radi na terenu....
Zadnja izmjena: meecko, dana/u 28 okt 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
E yebo ga više i odbrana pa možete li bar jednom sačuvati prednost?
Ova formacija nije održiva nikako, vrijeme će pokazati da 3-5-2 nije formacija za ovaj roster. Ljudi bi se branili protiv Stupčanice 
Jesmo losi cudo jedno, ubili nas ljudi sakama
.
Modriceva greska nas kosta gola. Previse nam znaci Rabiot i Pulisic, Leao je jednostavno neupotrebljiv na ovoj poziciji, a samim tim ovaj Gimenez jos gore djeluje nego kad je Pulisic tu bio, sa njim je ulazio u sanse, sa Rafom to uzasno djeluje.
Modriceva greska nas kosta gola. Previse nam znaci Rabiot i Pulisic, Leao je jednostavno neupotrebljiv na ovoj poziciji, a samim tim ovaj Gimenez jos gore djeluje nego kad je Pulisic tu bio, sa njim je ulazio u sanse, sa Rafom to uzasno djeluje.
Očajno kao i protiv Pise. Od kad nema Rabiot mi na sredini ne mozemo meda. Zabi nam igrač koji je prije toga trebao dobiti crveni. VAR naravno ne reaguje, navikli smo.
Il Club più titolato al mondo!
nevjerovatno kako smo se povukli u 30.min pa dadose nam gol kad da smo treceligas. Ricci i Fofana ne mogu izgraditi napad ni do centra da ne pricamo i zadnjoj trecimi. Leao kurcobolja, Gimenez **** **** ih holandska liga i kad ga dovedose.
Mislim bez Pulisica, Rabiota nemamo mnogo sta traziti u ovih par utakmica dok se ne vrate
Mislim bez Pulisica, Rabiota nemamo mnogo sta traziti u ovih par utakmica dok se ne vrate
Ja bi uveo Nkunku i RLC odmah na poluvremu, Fofana i Gimenez out.
- Beduin
- Kontakt:
Losa sredina skroz, dosta prostora izmedju veze i napada, nema tog ofanzivnijeg veznjaka.
Ne znam za vas, ali mene uzasno nerviraju ona zabijanja u protivnika i izleti Pavlovica s loptom naprije. Svaka mu cast za pozetvovanost i odbranu, ali oni izleti naprijed i petljanje s loptom bezvezno, ali i tu je problem kad je velik prazan prostor izmedju veze i napada.
Ne znam za vas, ali mene uzasno nerviraju ona zabijanja u protivnika i izleti Pavlovica s loptom naprije. Svaka mu cast za pozetvovanost i odbranu, ali oni izleti naprijed i petljanje s loptom bezvezno, ali i tu je problem kad je velik prazan prostor izmedju veze i napada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izvadi covjek Rafu, pa ko ce dati gol crni Max......
Sad je pravo vrijeme da Nkunku pokaže šta zna ali... kako da lopta dođe do njega? 
Mistera zgaravicu ubise svi treneri takticki, pa i ovaj duduk Juric. Njegov fudbal je teror za gledanje .
Jedina dobra stvar sto postavlja klackalicu Leao-a na mjesto.
Jedina dobra stvar sto postavlja klackalicu Leao-a na mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.