Totalno si nezanimljiv, al dobro je da si ti siguran da si zanimljiv

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
u najgorem slucajumanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
i super bi bilo kad bi imali makar 2:0 poluvrijeme i u drugom poluvremenu izvaditi cocu ubaciti malog kobasevica izvaditi mekića ubaciti beću izvaditi hodzica ubaciti krizevca..
pokusati citavu tekmu bez santosa i stile jer su nam nenormalno potrebni za derbi i bolje je ne rizikovati neki glupi zuti svakako ce teren biti los i uvijek se moze omaknuti..
ma znam sve al eto nada zadnja umire da ulete 2 frljoke u prvomKANA je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:22u najgorem slucajumanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
i super bi bilo kad bi imali makar 2:0 poluvrijeme i u drugom poluvremenu izvaditi cocu ubaciti malog kobasevica izvaditi mekića ubaciti beću izvaditi hodzica ubaciti krizevca..
pokusati citavu tekmu bez santosa i stile jer su nam nenormalno potrebni za derbi i bolje je ne rizikovati neki glupi zuti svakako ce teren biti los i uvijek se moze omaknuti..buraz jedva Leotar dobili sa dva igraca vise,**** Zvijezdu jedan razlike,3gola nam zadnji Igman zabio
sad igramo protiv ekipe koju nismo dobili na Grbavcic boga pitaj kad zadnji put i koja nam je uvijek bila neugodna .Bilo kakva pobjeda nam je premija -
a frljoke mogu samo nama uletitimanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:23ma znam sve al eto nada zadnja umire da ulete 2 frljoke u prvomKANA je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:22u najgorem slucajumanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
pokusati citavu tekmu bez santosa i stile jer su nam nenormalno potrebni za derbi i bolje je ne rizikovati neki glupi zuti svakako ce teren biti los i uvijek se moze omaknuti..buraz jedva Leotar dobili sa dva igraca vise,**** Zvijezdu jedan razlike,3gola nam zadnji Igman zabio
sad igramo protiv ekipe koju nismo dobili na Grbavcic boga pitaj kad zadnji put i koja nam je uvijek bila neugodna .Bilo kakva pobjeda nam je premija -
![]()
![]()
+1manijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
pokusati citavu tekmu bez santosa i stile jer su nam nenormalno potrebni za derbi i bolje je ne rizikovati neki glupi zuti svakako ce teren biti los i uvijek se moze omaknuti..
Vidi se Kana da je brat Konjic mlad, zelen, ima entuzijazma u njemu. Polako nadoći će, i mi smo u njegovim godinama isti biliKANA je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:22u najgorem slucajumanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
mislim da je tu za derbigodrina je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:15+1manijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:17Bender
Šehić Drina Coca Jašar
Hajdar Mekić
Beganović
Drljo Hodžić Amoah
Do kad nema hodzica mladjeg ?
ma kakvi mlad zelen cini ti se samo mi je problem sto ne znam drugacije nego optimisticno kad Željo igra a u 90% slucajeva popišan na kraju utakmice
dodješ zato na utakmicu ko Kana i ja, spremni na pušionu pa nas onda i pobjeda protiv Zvijezde 2-1 obradujemanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:00ma kakvi mlad zelen cini ti se samo mi je problem sto ne znam drugacije nego optimisticno kad Željo igra a u 90% slucajeva popišan na kraju utakmice![]()
![]()
100%Dejan1921 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:04dodješ zato na utakmicu ko Kana i ja, spremni na pušionu pa nas onda i pobjeda protiv Zvijezde 2-1 obradujemanijacikonjic87 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:00ma kakvi mlad zelen cini ti se samo mi je problem sto ne znam drugacije nego optimisticno kad Željo igra a u 90% slucajeva popišan na kraju utakmice![]()
![]()
![]()
Ti ces nesto zasluziti kad krenes na utakmice i prestanes srati na forumu, a do tad zasluzujes samo tuki zajedno sa tebi slicnima.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:39Sta mislio rodjak aBd treba i plate njihove da pocnemo primat
Realno vise ih zasluzujemo
Medo bolan u sumu niko te nista nije pito cim tim se ne slusa podrzavas unistavanje terenaMrkiMedo je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:21Ti ces nesto zasluziti kad krenes na utakmice i prestanes srati na forumu, a do tad zasluzujes samo tuki zajedno sa tebi slicnima.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:39Sta mislio rodjak aBd treba i plate njihove da pocnemo primat
Uprava je nesposobna strasno, ali nema potrebe da toliko peres i samo trujes temu sa svojim glupostima. Svi smo vidjeli kakav je teren, ljudi su im ukazivali sta ce biti ako se ne krene na vrijeme cistiti, ali dzaba.
Cim je teren uradjen, govorilo se ljudima u klubu da se razmislja o snijegu i zimi i da se nadje nacin da se zastiti, al dzaba. Svi mi to sve znamo, al nemas nista od toga da pred svaku utakmicu moram citati tvoje nebuloze o terenu. Smanji dozivljaj
ne znam bit spreman na pusionu uvijek se nadam pobjedi al ima 5 sezona bez 2 kutije cigara ne prilazim stadionu
Ja se nadam da ce Dzenis igrati sutra. Poztivno me je iznenadio protiv Zvijezde, a i puno vise mu odgovara ona pozicija u vezi od onog na jesen. Pogotovo sad kad nema Hodzica. Bar nije losiji od Bece.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:30Bez stile pocet tekmu je isto ko da u prvoj minuti zabijemo autogo
Begic je jos zelen to sto je dao dva gola u kupu protiv nizeligasa Buducnosti i Zvijezde ne znaci nista
Kad meda nije mogo u ligi
Mada treba rotirat al stila treba prvu da igra
Druze moram napisati "pred utakmicu" zato sto pred utakmicu i objave kako je juzna tribina zatvorena radi snijega. Nije ovo nikakvo trovanje teme,barem ocistiti tribinu nije neka filozofija,platis 5 dnevnica i ljudi ociste.MrkiMedo je napisao/la: ↑03 mar 2023, 13:21Ti ces nesto zasluziti kad krenes na utakmice i prestanes srati na forumu, a do tad zasluzujes samo tuki zajedno sa tebi slicnima.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:39Sta mislio rodjak aBd treba i plate njihove da pocnemo primat
Uprava je nesposobna strasno, ali nema potrebe da toliko peres i samo trujes temu sa svojim glupostima. Svi smo vidjeli kakav je teren, ljudi su im ukazivali sta ce biti ako se ne krene na vrijeme cistiti, ali dzaba.
Cim je teren uradjen, govorilo se ljudima u klubu da se razmislja o snijegu i zimi i da se nadje nacin da se zastiti, al dzaba. Svi mi to sve znamo, al nemas nista od toga da pred svaku utakmicu moram citati tvoje nebuloze o terenu. Smanji dozivljaj