Krenuli su oni u pregovore ,sad kako ce to na kraju izaci vidjet cemo. S obzirom kako igraju sad mislim da im nece biti problem biti izganjati neki klub vani.Vidjet cemo.Hajd ih skloni sto neko kaze,istrpit ce ti rezultat.Dali je ikome u interesu nije,dali imas zamjenu kvalitetnu za njih u slucaju da su na tribinama i to nemas.Nadati se najboljem pa vidjet cemo dali ce pristati na nove ugovore.Tesko je bilo koga ostaviti ovdje a da ima promil sanse da se ispali.Inijesta je napisao/la:Mozda ne zele sad da remete mir i atmosferu u ekipi, pretpostavljam da se ceka pauza pa da krenu pregovori, ja licno bi obojici ponudio duplo vecu platu i klauzulu u dog s njima da mogu ici u slucaju adekvatne ponude ( ne bi ih pustio ispod 500 k €)mirzatele je napisao/la:ocigledno se nece produziti ugovor sa Adukorom i Rahmanovicem i oni nam odose besplatno na kraju sezone.. Bravo uprava
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
Kad su mogli onaj hasisarcic duljevic i onaj chifut saric mogu i oniZukanovic je napisao/la:Ne moze uprava nista ako igrac nece. svako voli da ode sto prije iz BiH. zato treba prije pocetak nove sezone viditi ko ima jos ugovora 1 godinu. hoces novi ugovor ili idi sada. da ne moze igraca kraj sezone otici free.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ako nismo na tribine slali Duljevića i Sarića, ne trebamo ni njih dvojicu. Nek nam donesu trofeje i nek idu onda, neću im ni A reći. Rahmanović možda i potpiše, al Adukor vala i nije za ove lige. Zalut'o je ovdje realno, lik je prekucava, sa svojom fizikom i tehnikom može glat u drugu francusku ligu, il neku od prvih slabijih liga, tipa Belgija, Poljska itd. Njega ništa ne veže za Sarajevo i Bosnu, nit zna jezik nit ima prijatelja iz svoje države, njemu pola riječi ne mogu reći ako ode.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Neki dan ga viđoh na Bjelavama sa ruksakom, isto bijeda neka, kad Adukor hahahah, prileti mu, uslikah se. Ko štangla neka majke mi, ali je igračina samo takva 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Najvise kod ljudi mrzim lazno moralisanje. Nema tog igraca iz nase lige, a da ne bi otisao negdje, gdje su sto puta bolji uslovi od onog jada kojeg kao fudbaleri imaju u nasoj ligi. Za nasu ligu su regionalne lige drugi svijet, a kamo li neka liga sa zapada.
Eto kao vi bi iz ljubavi prema klubu ostali, a propustili priliku da rijesite svoju egzistenciju za sva vremena.
Manite se ba toga i takvih prica. Danas zivi prosjek mlati po svijetu milione, a vi bi pustili nase igrace da igraju za 10-15 hiljada , a i to je kao neka veca cifra u nasoj ligi.
De bar budite malo realni po ovom pitanju i krenite od sebe, sta bi vi i kako bi.
Rahmanovic i Adukor su daleko prekucali nasu ligu, a greska je ta sto im se nisu dali duzi ugovori, da bi nesto od transfera mogli uzeti. I usput, ne desava se nama samo da igrac ode dzaba, hiljadu primjera.
Igraci su nam potrebni do poslijednje utakmice, i ne pravite sranje i nemir u vremenu kad nam je najmanje potrebno.
Ne sputavajte nam ekipu na pohodu ka titulu, kad srusis atmosferu izgubio si i titulu.
Ne dirajte igrace!
Eto kao vi bi iz ljubavi prema klubu ostali, a propustili priliku da rijesite svoju egzistenciju za sva vremena.
Manite se ba toga i takvih prica. Danas zivi prosjek mlati po svijetu milione, a vi bi pustili nase igrace da igraju za 10-15 hiljada , a i to je kao neka veca cifra u nasoj ligi.
De bar budite malo realni po ovom pitanju i krenite od sebe, sta bi vi i kako bi.
Rahmanovic i Adukor su daleko prekucali nasu ligu, a greska je ta sto im se nisu dali duzi ugovori, da bi nesto od transfera mogli uzeti. I usput, ne desava se nama samo da igrac ode dzaba, hiljadu primjera.
Igraci su nam potrebni do poslijednje utakmice, i ne pravite sranje i nemir u vremenu kad nam je najmanje potrebno.
Ne sputavajte nam ekipu na pohodu ka titulu, kad srusis atmosferu izgubio si i titulu.
Ne dirajte igrace!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jesi primjetio kako mu bude drago kad mu pridjes da se slikasBenkara21 je napisao/la:Neki dan ga viđoh na Bjelavama sa ruksakom, isto bijeda neka, kad Adukor hahahah, prileti mu, uslikah se. Ko štangla neka majke mi, ali je igračina samo takva

1946~
Pisalo se o tome dosta, da igrači jednostavno neće da ostanu ovdje. I to s pravom. Kakva je odron liga, ne treba da čudi nikoga. Iskreno da uzmemo titulu pa i kup, usput, nek idu đaba. Otplatili se sebe sa zaradom iz LP recimo. Treba da ostave fin utisak a i mi, a ne da se guzicama zatvore vrata. Ovakvi igrači kad vidiš kako se bore na terenu i ne bude žao da odu, kad znaš da su dali svoj maksimum. Svako hoće u bolje i da napreduje. Ne treba tražiti hljeba preko pogače. Ako produže još bolje za nas.
Stroj1946 je napisao/la:Pisalo se o tome dosta, da igrači jednostavno neće da ostanu ovdje. I to s pravom. Kakva je odron liga, ne treba da čudi nikoga. Iskreno da uzmemo titulu pa i kup, usput, nek idu đaba. Otplatili se sebe sa zaradom iz LP recimo. Treba da ostave fin utisak a i mi, a ne da se guzicama zatvore vrata. Ovakvi igrači kad vidiš kako se bore na terenu i ne bude žao da odu, kad znaš da su dali svoj maksimum. Svako hoće u bolje i da napreduje. Ne treba tražiti hljeba preko pogače. Ako produže još bolje za nas.

BERGEROV SISTEM ZA ZAVRŠNICU PRVENSTVA NAKON 22. KOLA (3. KRUG.)ado-hz je napisao/la:Nije dobro da Zeljana pobijedi u Mostaru, pisao sam o tome vec. Najbolje po nas je X, jer ako zavrsi Zeljana na drugom mjestu onda u onih 11.kola oni bi dolazili nama jer igra prvi protiv drugog kuci. To znaci da bi igrali kuci 6, a na strani 5 utakmica. Ako zavrse treci onda mi idemo njima, sto znaci da igramo 7 utakmica u Sarajevu a samo 4 gostujemo. Jbg zar to nije bolja varijanta...
----------------------------------------------------------------
Kolo
1. 1:12 - 2:11 - 3:10 - 4:9 - 5:8 - 6:7
------------------------------------------------------------------
2. 12:7 - 8:6 - 9:5 -10:4 -11:3 -1:2
-------------------------------------------------------------------
3. 2:12 - 3:1 - 4:11 - 5:10 - 6:9 - 7:8
--------------------------------------------------------------------
4. 12:8 - 9:7 - 10:6 - 11:5 - 1:4 - 2:3
5. 3:12 - 4:2 - 5:1 - 6:11 -7:10 - 8:9
6. 12:9 - 10:8 -11:7 -1:6 - 2:5 - 3:4
7. 4:12 - 5:3 - 6:2 -7:1 - 8:11 - 9:10
8. 12:10 - 11:9 - 1:8 - 2:7 - 3:6 - 4:5
9. 5:12 - 6:4 -7:3 - 8:2 - 9:1 - 10:11
10. 12:11 - 1:10 - 2:9 - 3:8 - 4:7 - 5:6
11. 6:12 - 7:5 - 8:4 - 9:3 -10:2 -11:1
-----------------------------------------------------------------
NAPOMENA:
BROJ 1 OZNAČAVA EKIPU KOJA JE PRVO MJESTO
BROJ 2 OZNAČAVA EKIPU KOJA JE DRUGO MJESTO
BROJ 3 OZNAČAVA EKIPU KOJA JE TREĆE MJESTO
I TAKO DALJE REDOM PO PLASMANU NAKON 22. KOLA.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Igrači tipa Adukor i Rahmanović itekako mogu biti zadovoljni i u našem klubu i ne bježati od ove lige glavom bez obzira. Obojica su bili u inostranstvu, Adukor je skoro izjavio da je imao u Grčkoj finansijskih problema. Rahman dođe iz Slovenske lige.
Svojom igrom u dosadašnjem dijelu sezone su pokazali kvalitet i među boljim su igračima lige a da su prekucali ligu, još nisu, kad nam donesu trofej(e), onda ćemo reć da su istu prekucali, a na dobrom su putu da je "prekucaju".
Ako oni produže ugovor sa nama to ne znači da će sebe zakovati do kraja ugovora za naš klub i ovu ligu. Ako oni nastave ovako igrati, evropskim klubovima nije problem platiti par stotina hiljada eura za njihov otkup ugovora.
Sve je stvar dogovora. Ja bi njima dao dosta bolju platu da produže ugovor. Napravio bi klauzule da svi budu zadovoljni. Ako nastave ovako i ako doprinesu svojom igrom rezultatima (da se osvoji liga), na kraju sezone, klub im nece praviti probleme oko transfera i nece traziti veliko obestecenje, lupam, mozes ici i za simbolicnu cifru, samo da nije dzaba. Ako doprinesu igrama da se osvoji kup, mogu ici ali obestevenje ne smije biti manje od 200 hiljada eura, lupam. Ako se ne osvoji ništa, klub moze odbiti ponudu i ako ona bude milion eura ako je to u interesu kluba. Stvar je dogovora. Svi na kraju mogu biti zadovoljni.
Necu imat nista protiv ako osvojimo ligu a da obojica odu dzaba.
Svojom igrom u dosadašnjem dijelu sezone su pokazali kvalitet i među boljim su igračima lige a da su prekucali ligu, još nisu, kad nam donesu trofej(e), onda ćemo reć da su istu prekucali, a na dobrom su putu da je "prekucaju".
Ako oni produže ugovor sa nama to ne znači da će sebe zakovati do kraja ugovora za naš klub i ovu ligu. Ako oni nastave ovako igrati, evropskim klubovima nije problem platiti par stotina hiljada eura za njihov otkup ugovora.
Sve je stvar dogovora. Ja bi njima dao dosta bolju platu da produže ugovor. Napravio bi klauzule da svi budu zadovoljni. Ako nastave ovako i ako doprinesu svojom igrom rezultatima (da se osvoji liga), na kraju sezone, klub im nece praviti probleme oko transfera i nece traziti veliko obestecenje, lupam, mozes ici i za simbolicnu cifru, samo da nije dzaba. Ako doprinesu igrama da se osvoji kup, mogu ici ali obestevenje ne smije biti manje od 200 hiljada eura, lupam. Ako se ne osvoji ništa, klub moze odbiti ponudu i ako ona bude milion eura ako je to u interesu kluba. Stvar je dogovora. Svi na kraju mogu biti zadovoljni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:Igrači tipa Adukor i Rahmanović itekako mogu biti zadovoljni i u našem klubu i ne bježati od ove lige glavom bez obzira. Obojica su bili u inostranstvu, Adukor je skoro izjavio da je imao u Grčkoj finansijskih problema. Rahman dođe iz Slovenske lige.
mislim da je Rahman voljan produziti ugovor i mislim da ce ostat jer je na svom, dok Aduku u londonu ceka zena,mislim da su male sanse da on ostane(jedino iz tog razloga),mislim jedino ako ima sposobnog menadzera da ga sad na zimu negdje proda tipa njemacka, holandija, svedska,danska, da bi mogao bit sa zenom i dijecom... sasvim uredno kad je on u pitanju imamo crepulju tu mislim da ce i nasi sad vrhunski prelazni rok odradit u to sam ubijedjen da ce doci stoper krilo, napadAC i centralni vezni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma samo da je ligu osvojit, ili naprimjer duplu, ne bi imao ništa protiv da pored Mujakića, Pidre, Šabana, Kovačevića u prvih 11 sljedeće sezone gledamo i Mustafića, Salčina i još par najboljih akademaca.
FK Sarajevo
Pa mi smo upravo trebali dobiti sa Tanom to da evo igracima kao sto su Adukor i Rahmanovic koji igraju odlicno i odradit ce odlicno taj prvi ugovor, utrostrucimo npr. platu i tako ih ostavimo u klubu. Dakle, ni slucajno ne krivim igrace, normalno da svaki igra za pare, da mu je to najvaznije i da ce ici tamo gdje ce vise zaraditi, ali mi je krivo sto mi sa "bogatim vlasnikom" ne mozemo igracu koji korektno odradi prvi ugovor, napraviti novi, 3,4x jaci i zadrzati ga kod nas.
Ma najgore je sto daju ugovore na 2 godine. Razumijem ja da tu ima rizika kada se da na 4-5 godina, ali moras nekada i takve davati. Recimo Adukor i Rahmanovic su jako mladi igraci 23-24 godine. Da su im dali ugovore recimo na 4 godine, danas bi mogli pricati i o nekim dobrim transferima, mozda i vecim od Cimirota.mirzatele je napisao/la:Pa mi smo upravo trebali dobiti sa Tanom to da evo igracima kao sto su Adukor i Rahmanovic koji igraju odlicno i odradit ce odlicno taj prvi ugovor, utrostrucimo npr. platu i tako ih ostavimo u klubu. Dakle, ni slucajno ne krivim igrace, normalno da svaki igra za pare, da mu je to najvaznije i da ce ici tamo gdje ce vise zaraditi, ali mi je krivo sto mi sa "bogatim vlasnikom" ne mozemo igracu koji korektno odradi prvi ugovor, napraviti novi, 3,4x jaci i zadrzati ga kod nas.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sasvim nebitna tema se otvorila u ovom trenutku.
Pricajmo malo o buducim utakmicama, kako vratiti raju na stadion itd.
U danasnjem svijetu fudbala malo ko, da nekoga dobije 6 razlike, za to skidam kapu svima. Konacno mislim, da imamo ekipu sa glavom i repom, svako zna sta mu je posao na terenu i sto je najvaznije prava su klapa.
Kad gledas utakmicu ili samo pratis tekstualni i uporedis igru od prije recimo godinu dana kad je bilo "igraci Sarajeva djeluju tromo na terenu i nisu stvorili niti jednu priliku", sa sadasnjom igrom "igraci Sarajeva kontrolisu susret i imali su vec par lijepih prilika".
Ako dodje kriza (a sigurno ce doci), nase je da podrzimo momke i da smo jim dodatna snaga tad, da se vrate na pobjednicki put, a ne da jim odmah yebemo sve i trazimo njihov odlazak. I kad dodje ta kriza tu, ce se i odluciti prvenstvo, ako je budemo znali zajedno prebroditi i sto prije se vratiti nazad titula je nasa, ovi momci imaju ono nesto u sebi to je sad vec jasno.
Pricajmo malo o buducim utakmicama, kako vratiti raju na stadion itd.
U danasnjem svijetu fudbala malo ko, da nekoga dobije 6 razlike, za to skidam kapu svima. Konacno mislim, da imamo ekipu sa glavom i repom, svako zna sta mu je posao na terenu i sto je najvaznije prava su klapa.
Kad gledas utakmicu ili samo pratis tekstualni i uporedis igru od prije recimo godinu dana kad je bilo "igraci Sarajeva djeluju tromo na terenu i nisu stvorili niti jednu priliku", sa sadasnjom igrom "igraci Sarajeva kontrolisu susret i imali su vec par lijepih prilika".
Ako dodje kriza (a sigurno ce doci), nase je da podrzimo momke i da smo jim dodatna snaga tad, da se vrate na pobjednicki put, a ne da jim odmah yebemo sve i trazimo njihov odlazak. I kad dodje ta kriza tu, ce se i odluciti prvenstvo, ako je budemo znali zajedno prebroditi i sto prije se vratiti nazad titula je nasa, ovi momci imaju ono nesto u sebi to je sad vec jasno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 Ma mi smo Pitari takvi.
Kad podje,krenu rezultati,uvjek nam je malo trebalo kosku baciti.
Kad podje,krenu rezultati,uvjek nam je malo trebalo kosku baciti.
Ma,Akademija je primarni cilj i konstantno treba ulagati u nju...
Vec se primjeti razlika u odnosu na sve omladinske škole u BiH,ali i dalje treba nastaviti sa formiranjem kampova gdje bi se najbolji i najtalentovaniji djecaci iz cijele zemlje direktno usmjeravala u Akademiju...
Buducnost Fk Sarajevo treba da bude upravo skola mladih igraca koji su pokazali vec u ovom prvenstvu kako se bori i "gine" za sveti dres...
Svima nama,koji živimo za bordo boju,treba da je ponos kada majicu voljenog kluba obuce sto vise nasih djecaka i politika kluba treba da bude da u prvih jedanaest imamo nasih 7-8 talenata,dok se za ostatak od 3-4 igraca trebaju izdvojiti sredstva da to budu kvalitetni fudbaleri kako bi se ova mladost jos vise iskristalisala i napredovala.

Vec se primjeti razlika u odnosu na sve omladinske škole u BiH,ali i dalje treba nastaviti sa formiranjem kampova gdje bi se najbolji i najtalentovaniji djecaci iz cijele zemlje direktno usmjeravala u Akademiju...
Buducnost Fk Sarajevo treba da bude upravo skola mladih igraca koji su pokazali vec u ovom prvenstvu kako se bori i "gine" za sveti dres...
Svima nama,koji živimo za bordo boju,treba da je ponos kada majicu voljenog kluba obuce sto vise nasih djecaka i politika kluba treba da bude da u prvih jedanaest imamo nasih 7-8 talenata,dok se za ostatak od 3-4 igraca trebaju izdvojiti sredstva da to budu kvalitetni fudbaleri kako bi se ova mladost jos vise iskristalisala i napredovala.

Ja se ne bih bas slozio da su prekucali ligu i da ih ne treba kriviti ako ne budu zeljeli ugovore produziti
Evo pogledas realno Adukor hodo po probama cak i u zrinjskom( koliko se sjecam) nije zadovoljio, nasi mu dali priliku , igra sa dobrim saigracima sto i njeg cini boljim igracem i sad imamo kvalitetnog igraca, dok npr da je otiso u neki slabiji klub upitnik je veliki sta bi od njeg bilo
Rahmanovic trebao u slobodu i zar fakat misli neko da bi igrao u slobodi ovako ko kod nas, po meni ne bi bio ni upola ovakav igrac a i pitanje gdje bi se prodo iz slobode
Obojicu je u jednoj mjeri FKS napravio ovakvim igracima i dao im priliku da se dokazu, sad pokusat ponaci zajednicki jezik s njima , naravno uz znacajno bolje uslove i neku klauzulu da za odredjenu odstetu mogu ici, nek idu u englesku premier ligu **** mi se sta ce biti s njih kad odu iz kluba
Evo pogledas realno Adukor hodo po probama cak i u zrinjskom( koliko se sjecam) nije zadovoljio, nasi mu dali priliku , igra sa dobrim saigracima sto i njeg cini boljim igracem i sad imamo kvalitetnog igraca, dok npr da je otiso u neki slabiji klub upitnik je veliki sta bi od njeg bilo
Rahmanovic trebao u slobodu i zar fakat misli neko da bi igrao u slobodi ovako ko kod nas, po meni ne bi bio ni upola ovakav igrac a i pitanje gdje bi se prodo iz slobode
Obojicu je u jednoj mjeri FKS napravio ovakvim igracima i dao im priliku da se dokazu, sad pokusat ponaci zajednicki jezik s njima , naravno uz znacajno bolje uslove i neku klauzulu da za odredjenu odstetu mogu ici, nek idu u englesku premier ligu **** mi se sta ce biti s njih kad odu iz kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mi ni u ludilu nesmijemo razmisljat na nacin ovo sranje liga ljudi hoce da odu svak zeli da obezbjedi financisku buducnost. Sve to stoji al i FK SARAJEVO treba da dobije sto zasluzuje.
Duljevic, sigurno nije dosao u FK SARAJEVO jer mu je Sarajevo nudilo slabije uslove od zelje zrinjskog ili nekog 4 kluba iz evrope. Znaci dosao je jer smo mu mi ponudili najbolji ugovor uslove i td.
Saric isto igro kod sisonje covjek digo ruke kasa prazna mi ponudili najvise i on doso, ista stvar je sa Rahmanovicemmi Adukorom da su njihove igre i kvalitet bio na nivou ovoga sad oni nebi dosli kod nas (posebno ova troica saric adukor rahman) realno su stari dosli kod nas. Sad oni koriste SARAJEVO da bi dobili vecu platu. Znaci 0km ostet 10km veca plata njima.
Bez obzira sto je tan vlasnik i sto ima pare igrac kao adukor i rahmanovi i saric zanjih se treba dobit osteta bar tolika koliko je SARAJEVO dalo njima za plate za vrijeme boravka u nasem klubu. Posto sta bi falilo da je duljevic imo u ugovoru da vrati sve plate koje dobio u SARAJEVU TO JE NEKI 120K € a platu ima u dresdenu 300-400k€.
Tako isto za Rahmanovica i Adukora. Rodo vrati ono sto si uzo jer mi nismo dobili ostetu od kluba jer ti nisi htio ugovor a mi smo te ozivili i podigli iz mrtvi i dali ti mogucnost.
Posebno ako ti igraci nista ne osvoje. Znaci nista nisi osvoi iskoristijo platformu koju ti je dalo SARAJEVO i onda treba pustit da ides bas bez ista.
Realno i SARIC I RAHMANOVIC I ADUKOR su bili 50-60% slabi igraci nego sad. SARAJEVO IM JE PODIGLO KVALITET I FORMU
Duljevic, sigurno nije dosao u FK SARAJEVO jer mu je Sarajevo nudilo slabije uslove od zelje zrinjskog ili nekog 4 kluba iz evrope. Znaci dosao je jer smo mu mi ponudili najbolji ugovor uslove i td.
Saric isto igro kod sisonje covjek digo ruke kasa prazna mi ponudili najvise i on doso, ista stvar je sa Rahmanovicemmi Adukorom da su njihove igre i kvalitet bio na nivou ovoga sad oni nebi dosli kod nas (posebno ova troica saric adukor rahman) realno su stari dosli kod nas. Sad oni koriste SARAJEVO da bi dobili vecu platu. Znaci 0km ostet 10km veca plata njima.
Bez obzira sto je tan vlasnik i sto ima pare igrac kao adukor i rahmanovi i saric zanjih se treba dobit osteta bar tolika koliko je SARAJEVO dalo njima za plate za vrijeme boravka u nasem klubu. Posto sta bi falilo da je duljevic imo u ugovoru da vrati sve plate koje dobio u SARAJEVU TO JE NEKI 120K € a platu ima u dresdenu 300-400k€.
Tako isto za Rahmanovica i Adukora. Rodo vrati ono sto si uzo jer mi nismo dobili ostetu od kluba jer ti nisi htio ugovor a mi smo te ozivili i podigli iz mrtvi i dali ti mogucnost.
Posebno ako ti igraci nista ne osvoje. Znaci nista nisi osvoi iskoristijo platformu koju ti je dalo SARAJEVO i onda treba pustit da ides bas bez ista.
Realno i SARIC I RAHMANOVIC I ADUKOR su bili 50-60% slabi igraci nego sad. SARAJEVO IM JE PODIGLO KVALITET I FORMU
-
- Kontakt:
Znam da je lapsus , utakmicu protiv Laznih igramo na stadionu Veleza ,tj. pod Bijelim Brijegom u Mostaru.Ako hoces da naljutis Rodjene onda spomenes geografske pojmove koji ne postoje.Sjecam se negdje iza agresije igramo s Velezom i da ih odobrovoljimo mi sa Istoka poceli skandirati(svi na nogama) Ist.Mo.,kako smo ih naljutili ,sve dobro ode u vodu.skoroalen je napisao/la:Da hoće naredno kolo Željana odnijet puni plijen iz Zapadnog Mostara. Mi silujemo Slobodanku, i odlijepimo se 5 bodova od obje pratilje.

Ko dijete ja sam s tobom osjetio bol , svu srecu ovog svijeta i dobro ,a i zlo .Danas opet tu sam , zivim ko i tad za bordobijele boje i Sarajevo grad.
Znam @skoroalen da si ovo narucio za mene , od 58 do 63 minute , isla ova moja.HVALA.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ajdohordas, Armija1987, avalPacidoroP, badboy, bordospartanac, Bosniacum Lilium, bvsic, delko, Djulboni, Fudo, greenwood, Haksss, HyperOS, inzomni, James1987, KarlMarx, Lavcina, Maroon1946, MaroonWhite1946, MikiPirs, MSOZ101, NazorUso, Pitar6785, r3m1, ristagrad, SHZ82, svihsedamsamuraja i 322 gosta.