Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zakasnio Siljak, ybgOsim13 je napisao/la:IDE SAD BAJRAMSKI TURNIR VALJDA SU IZGANJALI LICENCU KOD BRACE
Ja sve mislio da je zato sto nismo na vrijeme uplatili debelomREGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Jbg kad slabo pamtišOsim13 je napisao/la:Slabo pamtim veći šamar, eto.
Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.
Pa prethodnu upravu su i otjerali jer nije radila kako treba, došli su novi da nam svima bude bolje, e svaka im čast šta uradiše, ovo će ostati upisano u historiju Želje kao najgori potez neke uprave u ovih stotinu godina koliko klub postoji, nemam riječi za ovaj amaterizam.let3 je napisao/la:A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.![]()
Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.
Ma nemoj mi reciRaonffa je napisao/la:
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?
Nisu ga debili isplatili, ali to ne opravdava ove, tu si 4 mjeseca na skupštini se Odma znalo za taj dug i daj nemoj nemoj toliko nesposobni da nisu platili a daj pa veci debila nije bilo halo ba za bar milion nas zayebali bar milion radi debila, cuj ne dobijes licencu ma ja ne znam ne znam stvarnolet3 je napisao/la:A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.![]()
Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.
Pa presudu dobio znaci crkali debili nadali se da dobit sudski spor, kreteni, ali nemob me zajebavat cuj zaboravili uplatit, zaboravi li ti uplatit racun neki? Fax?let3 je napisao/la:Ma nemoj mi reciRaonffa je napisao/la:
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?pa što nije završila onda
godinu i pol dana su bili u klubu nakon što su nogirali Slavku. Godinu i pol ! malo li je kume.
Ne jaro, marke nisu ulatili Petroviću, a dugove prema njemu ostavili iza sebeko biva, neka se sa njima yebe neko drugi.
I sad se sve gov.na svaljuju na ove nove debile.