FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

REGISTROVANI
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la REGISTROVANI » 27 maj 2019, 19:44

Savez danas posalje postom odluku a istovremeno mailom obavjesti Radnik da ce igrati Evropu , pa sta prije stigne :lol: :bow:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 19:44

Osim13 je napisao/la:IDE SAD BAJRAMSKI TURNIR VALJDA SU IZGANJALI LICENCU KOD BRACE
Zakasnio Siljak, ybg
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 19:44

REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Ja sve mislio da je zato sto nismo na vrijeme uplatili debelom :eh:
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 19:48

Slabo pamtim veći šamar, eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 19:50

:plac:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 19:50

I sta kaze cijenjena Uprava? Je li im skocio pritisak ili ipak u opustenoj atmosferi caskaju?

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 27 maj 2019, 19:51

Osim13 je napisao/la:Slabo pamtim veći šamar, eto.
Jbg kad slabo pamtiš :lol:

slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2019, 19:51

REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.

Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2019, 19:53

Raonffa je napisao/la:
Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.

Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.
A što pišeš o ta 4 mjeseca :damn:
Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 maj 2019, 19:54

Sve ce se rjesit preko foruma samo opletite.Halo mi igramo prijateljske za uigravanje sa Sutjeskom iz Foce.Svaka cast Sutjesci ali ako cemo se protiv njih uigravat za dalje kuku nama.Najgora 2 igraca u istoriji kluba su igrala ove sezone.Nije vise bitno kako igras fodbal nego kolko mozes popusit sisa,ko ima vise raje na instagramu.Nemamo mi nista fudbalsko u sebi vise.Najobicniji sminkeraj.Licenca koji ce nam **** da nas neko razvali.Dzeko ce se prodat i eto tih para sto bi dobili od evrope.Ovo su talovi savez,tribina klub.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 maj 2019, 19:56

Pa **** mater toj prosloj upravi i **** cemo dok smo zivi i sve to jer su idioti. Dosla je nova uprava da nam bude valjda, a ne da zaborave uplatiti pare
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 19:56

Pa mi ako ćemo se finansirati čitav život od Džekinih transfera onda nas pusti niz vodu.

I pusti Alpa tu priču "razbili bi nas", nek nas filuju po 15:0 al za nas je svaka marka ZLATNA u ovom momentu upravo zbog tog krša koji se nakupio u funkciji uloge "fudbalera".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 maj 2019, 19:58

let3 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.
Pa prethodnu upravu su i otjerali jer nije radila kako treba, došli su novi da nam svima bude bolje, e svaka im čast šta uradiše, ovo će ostati upisano u historiju Želje kao najgori potez neke uprave u ovih stotinu godina koliko klub postoji, nemam riječi za ovaj amaterizam.

Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 maj 2019, 19:58

Od A do Ž i bivšoj i sadašnjoj upravi...Po meni su i jedni i drugi krivi.

Nažalost ovo je izmaklo kontroli i u klubu postoje dvije struje koje gledaju svoj interes, a zbog toga Željo ispašta...

Ja kao jedino riješenje vidim da uprava podnese ostavku i da dođu novi ljudi, ukoliko uspiju članove skupštine uvjeriti u svoj plan i program.

PS: Ti novi ljudi tj. ta nova uprava isključuje povratak Žuje, Misimovića i kompanije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 19:59

**** vam torove i bivše i sadašnje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2019, 20:01

Ma odvratni i jedni i drugi fuj

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2019, 20:02

Raonffa je napisao/la:
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?
Ma nemoj mi reci :crazy: pa što nije završila onda ;) godinu i pol dana su bili u klubu nakon što su nogirali Slavku. Godinu i pol ! malo li je kume.
Ne jaro, marke nisu ulatili Petroviću, a dugove prema njemu ostavili iza sebe :puke: ko biva, neka se sa njima yebe neko drugi.
I sad se sve gov.na svaljuju na ove nove debile.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 27 maj 2019, 20:03

let3 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Nisu ga debili isplatili, ali to ne opravdava ove, tu si 4 mjeseca na skupštini se Odma znalo za taj dug i daj nemoj nemoj toliko nesposobni da nisu platili a daj pa veci debila nije bilo halo ba za bar milion nas zayebali bar milion radi debila, cuj ne dobijes licencu ma ja ne znam ne znam stvarno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 maj 2019, 20:04

Treba se ubit

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 27 maj 2019, 20:05

let3 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ma nemoj mi reci :crazy: pa što nije završila onda ;) godinu i pol dana su bili u klubu nakon što su nogirali Slavku. Godinu i pol ! malo li je kume.
Ne jaro, marke nisu ulatili Petroviću, a dugove prema njemu ostavili iza sebe :puke: ko biva, neka se sa njima yebe neko drugi.
I sad se sve gov.na svaljuju na ove nove debile.
Pa presudu dobio znaci crkali debili nadali se da dobit sudski spor, kreteni, ali nemob me zajebavat cuj zaboravili uplatit, zaboravi li ti uplatit racun neki? Fax?

Ovo je nezapamcebo, bukvalno dijete od 10 godina vi uplatilo pare do roka da mu kazes do kada ima fore, ne mogu da vjerujem ovo je nevjerovatno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta i 30 gostiju.