Bosna Visoko - Leotar 0-9 ( 2002)bordopoeta je napisao/la:Da li je ovo najveća gostujuća pobjeda u historiji ove lige?
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... d_von/2002
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosna Visoko - Leotar 0-9 ( 2002)bordopoeta je napisao/la:Da li je ovo najveća gostujuća pobjeda u historiji ove lige?
samo nek si dobar. zdravlje je najvaznije. ma nema tu nekih provokacija, vecina ovih momaka su mladi, neki su i zlopamtila ali sve je to za ljude.. vazno je da se svi skupa radujemo pobjedama naseg SARAJEVA, sve ostalo je manje vaznoSamozdravlje je napisao/la:Malo se povukao , rekoh samo bih se ponavljao .Uzivam citajuci , ponosan sam na sve Pitare i Hordase .Ono sto ne volim je medjusobne provokacije . Ko je kad nesto rekao , nikoga ne treba podsjecati , mozda je bas taj najveci medju nama.bihuzur je napisao/la:Pozdrav za mog ahbaba @Samozdravlje![]()
Pozdravljam i ja tebe i svu raju sa foruma. Gledat cu 6x snimak.![]()
![]()
![]()
Bravo.miky_hz je napisao/la:Kljucno je sto Crepulja igra ,vec sam pisao to,mi ako zelimo da kontrolisemo igru a zelimo protiv ovih protivika koji su ispod 4-tog mjesta,apsolutno je nepotrebno igrati sa Adukorom-Stanojevicem zajedno.Defininitivno olaksava svima kad igra,Krste nemora dolaziti nazad da iznosi loptu,oslobodi Rahmana iste stvari,jednostavno nova dimenzija veznog reda.Apsolutno je bitno da igra u ovakvim utakmicama(dasadan sam pisao sam ovo vec) .
Sta da pisem ,svaka cast svima,prelijepo je danas bilo sve u Kaknju.Od navijaca,igraca,pa do samog tog rezultata.Gledati kako Kovacevic u toku utakmice skakuce ispred gola i pjeva sa navijacima![]()
Nazalost pauza nam dolazi u lose vrijeme,pogotovo ako gledamo tog iduceg protivnika Slobodu.Ocigledno su preforsirali taj stil igre i slomljeni su skroz i ova ce im pauza taman doci malo da dodju do daha.
Ali o tom po tom,pricacemo o njima kada dodje vrijeme,treba da uzivamo u ovim trenutcima,zasluzili smo ovo.Bravo svima ovo je Sarajevo!
90% utakmica sa sjevera na Koševu i na gostovanjima pola stvari ne vidiš. Zato kad kući dodješ čekaš snimak. Volim te Saraj'vo!skoroalen je napisao/la:Jedva čekam kakav izvještaj, pola golova sam jedva vidio, drugi nikako. Ja se sageo ispod parole, ustajem, govori raja da je 0:2. Semafor kasni, ništa mi nije jasno.
Baš. Kad se sjetim Borussije, pet golova na tekmi a ja vidio samo ona Hrgotin za 2:3.zlo87 je napisao/la:90% utakmica sa sjevera na Koševu i na gostovanjima pola stvari ne vidiš. Zato kad kući dodješ čekaš snimak. Volim te Saraj'vo!skoroalen je napisao/la:Jedva čekam kakav izvještaj, pola golova sam jedva vidio, drugi nikako. Ja se sageo ispod parole, ustajem, govori raja da je 0:2. Semafor kasni, ništa mi nije jasno.
Djecija posla.skoroalen je napisao/la:Baš. Kad se sjetim Borussije, pet golova na tekmi a ja vidio samo ona Hrgotin za 2:3.zlo87 je napisao/la:90% utakmica sa sjevera na Koševu i na gostovanjima pola stvari ne vidiš. Zato kad kući dodješ čekaš snimak. Volim te Saraj'vo!skoroalen je napisao/la:Jedva čekam kakav izvještaj, pola golova sam jedva vidio, drugi nikako. Ja se sageo ispod parole, ustajem, govori raja da je 0:2. Semafor kasni, ništa mi nije jasno.
Nek se "zahvali"Sabanu sto je dao gol.Cijelo vrijeme isla akcija sa lijeve na desnu standardno nase kad se pravi visak na strani,i trebalo je sad logicno bek da udje na stranu i da mu ovaj odigra jel je prazna strana bila jel je bek Mladosti usao na Benju.Primi Tatar loptu i pogleda desno jel mu uletio Sabanovic da mu ovaj odigra,i ceka malo ceka vidi ovog nigdje i sta ce pljunu je na kraju i ispade golcinaskoroalen je napisao/la:Al kakav njoBe šut ima. Ovaj njegov gol, kako lijepo punim povuče, savršenstvo.