FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba Husrefa, Velkoskog i upravu otjerati, ovu prvu dvojicu pod hitno
Priče kona o kupovini za 3...2...1... 
Odlična tekma, odlično navijanje, Crepulja je naš Pirlo, kakve lopte samo šalje.
Hajmo se bojat i Slobode i bit zadovoljni bodom, kad se mi user.emo igrači pune do vrha.
Još Kurdić nije zaigrao, sjajno. A bio sam u drugom poluvremenu dole u ćošak sišao da mu zviždim ako bude na zagrijavanju.

Odlična tekma, odlično navijanje, Crepulja je naš Pirlo, kakve lopte samo šalje.

Hajmo se bojat i Slobode i bit zadovoljni bodom, kad se mi user.emo igrači pune do vrha.
Još Kurdić nije zaigrao, sjajno. A bio sam u drugom poluvremenu dole u ćošak sišao da mu zviždim ako bude na zagrijavanju.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve za Sarajevorasavoje je napisao/la:Dosta ti je. Udebljat ces se.ElCartel11 je napisao/la: Napravi mi jedan desert za 0:6

Spremaj mi hranu za Tuzlake

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Svakog ko zivi Sarajevo treba otjeratironaldo99 je napisao/la:Treba Husrefa, Velkoskog i upravu otjerati, ovu prvu dvojicu pod hitno
@skoro sta je s kurdicem nisam upratio pricu
Kakav potez tatara kod treceg gola izbaci lik cijelu odbranu.
You are someone else I am still right here
vidim pripreme vec poceleElCartel11 je napisao/la:Sve za Sarajevorasavoje je napisao/la:Dosta ti je. Udebljat ces se.ElCartel11 je napisao/la: Napravi mi jedan desert za 0:6
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Moju trebu napad'o, pa se ne gotivimo baš.fera je napisao/la:@skoro sta je s kurdicem nisam upratio pricu

danas necu sovati..evo ti havatarzagor1987 je napisao/la:Daj izvrijedjaj Husrefa nisi dugo,pocasti ga najogavnijim rijecima kako samo ti znasbihuzur je napisao/la:Tako se igra protiv sela!!! Sta je ono Onaj njihov trener pominjao neku krv na koljenima?

Trideseti rođendan Hordi - 5:0
Trideset prvi rođendan - 6:0
Koga Gladbahiziramo naredne godine?
Trideset prvi rođendan - 6:0
Koga Gladbahiziramo naredne godine?
- ElCartel11
- Kontakt:
Od @rasavoje odvisi nas rezultat protiv TuzlakaBTX je napisao/la:vidim pripreme vec poceleElCartel11 je napisao/la:Sve za Sarajevorasavoje je napisao/la:
Dosta ti je. Udebljat ces se.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
1. SARAJEVO...13...9...3...1...31:9...30
Kako je dobro, vidjeti te opet...
Kako je dobro, vidjeti te opet...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Tatar,cini mi se,7 golova i 6 asistencija 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Handzic na tekmi bio, snima horde, lajvove baca, sav sretan, kad sa druge strane, u po' tekme Hodzic stavlja sliku, negdje sjedi, mazi kera, boli njega qrac i za Sarajevom i za rezultatom i utakmicom, a žali se što ne igra. Takvi nam ne trebaju.
Koliko smo samo napredovali od kad njega i Bekica nema, bezvoljni, qrac ih boli i za tekmom i rezultatom, i ona njihova anemičnost i neemocije predju i na druge igrace i eto ti kataatrofalne volje kod svih, lose atmosfere i losih rezultata. Drzati ih sto dalje od prve ekipe.
Koliko smo samo napredovali od kad njega i Bekica nema, bezvoljni, qrac ih boli i za tekmom i rezultatom, i ona njihova anemičnost i neemocije predju i na druge igrace i eto ti kataatrofalne volje kod svih, lose atmosfere i losih rezultata. Drzati ih sto dalje od prve ekipe.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 06 okt 2018, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nemas kimeta (je l' se tako ka'e?). Mora sudija da svira kraj da bi ti stao.ElCartel11 je napisao/la: Od @rasavoje odvisi nas rezultat protiv Tuzlaka

Ne 'nam ti ja kuhati.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa on i jest za setanje skitnica
Bravo, svaka cast momcima. Samo jako pa dokle traje. 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Tu mu je i mjesto, mada trebao bi maziti ovcu, al' hajd.BordoSarajevo je napisao/la:Handzic na tekmi bio, snima horde, lajvove baca, sav sretan, kad sa druge strane, u po' tekme Hodzic stavlja sliku, negdje sjedi, mazi kera, boli njega qrac i za Sarajevom i za rezultatom i utakmicom, a žali se što ne igra. Takvi nam ne trebaju.
Svakako je on bivši na zimu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo za Bekica i Hodžića sto puta ponovio. Ima ljudi pametnijih od Husrefa koji su davnih dana vidjeli da od ove dvojice invalida nema fajde i da ih treba odstraniti. Husref nas godinu dana patio s njima i tek nakon godinu shvatio kakvi su invalidi. Sad odjednom Husref postao najpametniji, a toliko dugo mu trebalo da shvati.BordoSarajevo je napisao/la:Handzic na tekmi bio, snima horde, lajvove baca, sav sretan, kad sa druge strane, u po' tekme Hodzic stavlja sliku, negdje sjedi, mazi kera, boli njega qrac i za Sarajevom i za rezultatom i utakmicom, a žali se što ne igra. Takvi nam ne trebaju.
Pozdrav za mog ahbaba @Samozdravlje

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.