Pa kad jest.zizu1991 je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.nemampojma je napisao/la:
kako ćeš tako

Jedini post za koji se može reći da nije classic trolling.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa kad jest.zizu1991 je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.nemampojma je napisao/la:
kako ćeš tako
Znam ja, ima debile za suigrace koji mu ne znaju stvoriti sansu nego se on izvlaci vanka io stvara sansu svojim veznjacimaM4kaveli je napisao/la:Benzema je los bio u obe utakmice i nije napravio nista osim te 2 asistencije od kojih je jedna na srecu zavrsila golom ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
Benzema je veznjak.On treba da igra iza napadača kao što igra u Madridu iza Ronalda.Spartak je napisao/la:Znam ja, ima debile za suigrace koji mu ne znaju stvoriti sansu nego se on izvlaci vanka io stvara sansu svojim veznjacimaM4kaveli je napisao/la:Benzema je los bio u obe utakmice i nije napravio nista osim te 2 asistencije od kojih je jedna na srecu zavrsila golom ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
U drugom je dijelu foruma.xaviesta je napisao/la:Šta je s' košarkom?
ostajem pri tvrdnji da si ti obična trolovska pichkicanemampojma je napisao/la:Ne znam zašto svi misle da ja trolam ako ovdje podijelim svoje mišljenje. Meni u prilog ide i ovaj podatak, i ja Arbelou smatram najboljim a Ronalda prosječnim, i odmah ako ne dijelim isto mišljenje kao i većina vas, ja sam trol. Ko kaže da sam ja protiv Madrida? To je drugi najbolji klub svijeta u ovom trenutku i najveći svih vremena.
Inače, idealni tim dosadašnjeg dijela Eura izgleda ovako: Formacija 4-4-2: Joe Hart (Engleska), Alvaro Arbeloa (Španija), Mats Hummels (Njemačka), Pepe (Portugal), Yuri Žirkov (Rusija), Alan Džagoev (Rusija), Xavi (Španija), Wesley Sneijder (Holandija), Andrej Aršavin (Rusija), Mario Mandžukić (Hrvatska), Mario Gomez (Njemačka).
Zanimljiva konstatacija. Znam da su neki imali obicaj i ovdje sarati, pa zato pitam.Spartak je napisao/la: U drugom je dijelu foruma.
šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.xaviesta je napisao/la:Zanimljiva konstatacija. Znam da su neki imali obicaj i ovdje sarati, pa zato pitam.Spartak je napisao/la: U drugom je dijelu foruma.
Ma nije to bitno. Nego ima ovih sto im je to bitno samo kad su bolji, na obje strane naravnomadridist je napisao/la: šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.
pa da,evo ja cu nesto napisati,meni se cini da je presudilo iskustvo Barce.Real ima strasnu ekipu ove sezone i mislim da je trenutno kvalitet tih ekipa apsolutno podjednak,ali u ovakvim mecevima kada imas jednog Lorbeka ili Navara to puno znaci i moze da prevagne na kraju krajeva.Real ce sljedece sezone biti jos jaci s obzirom da se Fernandez vraca u evropu odnosno u Real,vidjecemo sta ce se desiti sl sezone,ali vjerujem da ce biti podjednako zanimljiva kao i ovaxaviesta je napisao/la:Ma nije to bitno. Nego ima ovih sto im je to bitno samo kad su bolji, na obje strane naravnomadridist je napisao/la: šta sad ne valja,prvaci Španjolske znači najbolji od svih u toj zemlji u košarci i kraj priče,Madrid kralj fudbala Barcelona košarke i rukometa i to je to ,čestitke još jednom.
Ovo je razgovor sa nekim Španskim novinarom.nemampojma je napisao/la:Je li to --- SPAM ---?
Haha, pa o njihovom znanju dovoljno govori činjenica da je Arbeloa dosad najbolje ocijenjeni Španjolac u prve dvije utakmice EURA i da je u najbljem timu nakon dvije odigrane utakmice.
Pa Arbeloa će da pojede te njihove kvaziigrače.
Arbeloa? E to je zaista prava prilika Hrvatske. Kao prvo Arbeloa je jedan od najumornijih španjolskih igrača, a kao drugo nema potrebnu kvalitetu da bi odigrao ono što Del Bosque od njega očekuje. Izbornik od njega traži da stalno ide prema naprijed, a zbog silnog umora ovaj se ne osjeća dovoljno moćnim da ide previše naprijed i napada. Njegova alternativa je Juanfran, međutim Del Bosque mu ne vjeruje jer je do sada odigrao tek nekoliko prijateljskih utakmica. U susretu s Italijom Giaccherini ga je ubio, a izbornik mu je objasnio da je to jer nije išao dovoljno prema naprijed. Protiv Irske je bio puno bolji, jer realno Irci nemaju pretjerano kvalitetnu momčadi, a posjed lopte je bio ekstremno visok u korist Španjolske. Da, pitanje je kako će ovaj reagirati protiv Hrvatske, ali ne vjerujem da će briljirati."
Xabi Alonso je vidljivo premoren i to je zapravo najveći problem Vincentea Del Bosquea. Za njega Xabi je nezamjenjivi dio momčadi, a ovaj jedva da može izdržati 90 minuta, pogotovo utakmice gdje će se jedna ekipa ozbiljnije suprotstaviti Furiji i oduzeti joj dio posjeda lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.