FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad dovodis igraca ili trenera od velike vaznosti je imati informacije o kakvom se covjeku radi. Za Petrovica ovi koji ga dovedose nisu nista znali, na kraju su mu ostali duzni i otjerali ga. Dobio je sve novce da li dan prije ili nakon isteka roka da je covjek sve bi se rijesilo bez problema. Ovi sto su dosli u klub tj odgovorni za licenciranje trebali su i morali znati koliko smo mu duzni i isplatiti mu sve 20 dana prije isteka roka da ne bi doslo do ovog. Savez je jos jefdnom pokazao da je sluga politike, Begicu i lopovima zabraniti dolazak na Grbavicu Zakljucak: Petrovicu **** li ti sve, vama koji ste ga doveli pa otjerali i niste isplatili takodje i vama koji niste platili na vrijeme takodje.
Gdje ovo ima da se glasa, kakve su to ublehe?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo sa se uhljebima iz uprave i saveza sjetim najmilijih.Izgleda da smo dobili tretman hajduka/partizana,Kitari i Svinjski ce osvajati titule(pa vjerovatno i Borac ce se tu ukljuciti zbog nacionalnog kljuca) kao nacionalni klubovi,a mi cemo izvisit.Fuj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Ne branim nikog dijelim misljenje vecine tj je.bem od do svima ...samk jedno pitanje posto znam da ce sad ic prica e da nam je miske....
Kako to da senadova "poslujemo transparentno" uprava nije znala i objavila ili platila ovo olo petrovica?
Kako to da senadova "poslujemo transparentno" uprava nije znala i objavila ili platila ovo olo petrovica?
=\_1921_/=
Kakve veze ima nacionalni kljuc sto mi nismo platili dug na vrijeme. Boze sacuvaj s nama uvijek neke teorije zavjere a smijesne teorije do Boga.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doduse prije 10-ak godina mi nismo ni na terenu izborili europu pa je odmah poslije dosao period dominacije.Mozda je i bolje ovako da se probudimo
#Punoljetstvo
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisi transparentni platili nista, ali ove to ne amnestira. Nek se gone u tri pm. Iskrvaris na terenu sa duplo jeftinijom ekipom i na kraju djaba.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad ce zvanicno obavjestenje
#Punoljetstvo
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno da ne, kazem svima od do...nego ko da glrfam sad ce se pocet provlacit prica..plavousrcu je napisao/la:Nisi transparentni platili nista, ali ove to ne amnestira. Nek se gone u tri pm. Iskrvaris na terenu sa duplo jeftinijom ekipom i na kraju djaba.
=\_1921_/=
Senadova "poslujemo transparentno" uprava - je imala godinu i pol dana vremena da izmiri i zatvori sve dugove prema Slavki, nakon što ga je nogirala (kojeg je prethodno i dovela i dala mu ugovor, jel).invincible1921 je napisao/la:Ne branim nikog dijelim misljenje vecine tj je.bem od do svima ...samk jedno pitanje posto znam da ce sad ic prica e da nam je miske....
Malo je bezobrazno kriviti druge pored glavnih krivaca.
Kriva je i prosla i ova uprava u konkretnom slucaju.Prosla imala puno vremena uplatiti ova manjw al imala i ona vremena.Jok cekaj 5 do 12 nesto.Ovaj sistem me objelio kuci kod djece da se sve radi u zadnjoj minuti.
Sve je ovdje naopako od perioda kad je Amar otisao na odmor.Od tada nama sve ide naopako.Nema sistema ni vizije.Ovi prosli su mi bili porasli u ocima.A onda .....paf.I kome sada ja da vjerujem.Ipak cu vjerovati svojim ocima.Vidim igru na terenu 0 bodova a sad i Evropa 0 bodova.
Boli brate boli.Pofjelili nas i sad vladaju.Boli ih neka stvar Mogu sta hoce a na zalost i dokle hoce.Jer mi navijace nemamo kapacitet da se sta promjeni.Na zalost.
Sve je ovdje naopako od perioda kad je Amar otisao na odmor.Od tada nama sve ide naopako.Nema sistema ni vizije.Ovi prosli su mi bili porasli u ocima.A onda .....paf.I kome sada ja da vjerujem.Ipak cu vjerovati svojim ocima.Vidim igru na terenu 0 bodova a sad i Evropa 0 bodova.
Boli brate boli.Pofjelili nas i sad vladaju.Boli ih neka stvar Mogu sta hoce a na zalost i dokle hoce.Jer mi navijace nemamo kapacitet da se sta promjeni.Na zalost.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Amar Osim i njegovi ljudi grobari Zelje
Nastavak patnje i za iduću sezonu, odma nagovješteno. Nema nama pomoći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Klasican primjer usmrdjelog pitara.Pilindalo je napisao/la:Amar Osim i njegovi ljudi grobari Zelje
Nikad pitar. Uvijek na jugu...Bezideja je napisao/la:Klasican primjer usmrdjelog pitara.Pilindalo je napisao/la:Amar Osim i njegovi ljudi grobari Zelje
- plavousrcu
- Kontakt:
Bojim se da su nam lopovi iz Saveza danas porucili da smo niko i nista. Vise me to brine od licence. Treba biti pametan i krenuti u borbu za Zelju. Izgubili smo bilo kaksv uticaj, danas su nas nokautirali Radnik i Begic. Tezak dan, ali ko zna zasto je i dobro.
Pogledaj ti samo cifre bez koje ostajemo samo od UEFA-e 
Otići sve presvući ko god da je kriv za ovo taman da mi je otac rođeni istrest mu sve te pare da se nadoknadi.

Otići sve presvući ko god da je kriv za ovo taman da mi je otac rođeni istrest mu sve te pare da se nadoknadi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Miiiiiiiirni sta je ovo sta 3-3.**** ti sisu i sve na sta smo spali.
Nokautirali sami sebe. Na zalost. Svi smo imali puno nade ali... sicarenje i sibicarenje ne prolazi. Eto im sada sampanjac. Napijte se dabogda vam na nos iscurilo
- kontrasviju
- Kontakt:
Zar nisu spomenuli na prošloj press konferenciji da ima još neka viša komisija nakon ove? Nešto vrh lopovskog saveza?
1921
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 25 gostiju.