FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 06 okt 2018, 10:46

alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ja bi Kurdića u prvu :mrgreen:
ovo nesto na racun @skoroalen :D :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 okt 2018, 10:48

Sretan rodjendan Hordama, HZ numero uno vec 31!

Sto se tekme tice fali nam ozbiljnosti i agresivnosti u zadnje vrijeme, meni se cini da je kod par igraca kurcobolja prisutna malo
Moraju ginuti i boriti se protiv svakoga, danas bi strasno bitna pobjeda bila da se ode na ovu pauzu rahat
Ove formacije sa Mustaficem na sredini su samoubistvo, svaku utakmicu koju je poceo bio je katastrofalan, ubacivat ga kad je vec rijesena tekma ili na kosevu protiv malo slabijih ekipa

Kvalitetniji smo od njih sigurno, samo je bitan pristup i zelja, sretno nam da pobjedimo aBd , moze i minimalno na guzove sto se mene tice
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 okt 2018, 10:57

benko21 je napisao/la:
alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ja bi Kurdića u prvu :mrgreen:
ovo nesto na racun @skoroalen :D :D
Itekako :mrgreen:
Skoro bi za Mladost navijao :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2018, 10:59

@alacious ako uvede Kurch... ovaj, Kurdića, ja prelazim na tribinu Crvene Legije. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 okt 2018, 11:04

da je danas dobit pa makar ga dao i Kurdic :lol: :lol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2018, 11:10

benko21 je napisao/la:da je danas dobit pa makar ga dao i Kurdic :lol: :lol:
Ja ću mu izviždat gol, gađat ga upaljačem. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 okt 2018, 11:14

skoroalen je napisao/la:
benko21 je napisao/la:da je danas dobit pa makar ga dao i Kurdic :lol: :lol:
Ja ću mu izviždat gol, gađat ga upaljačem. :lol:
:lol: :lol:
ko Šoja Stojan

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 okt 2018, 11:20

Inijesta je napisao/la:Sretan rodjendan Hordama, HZ numero uno vec 31!

Sto se tekme tice fali nam ozbiljnosti i agresivnosti u zadnje vrijeme, meni se cini da je kod par igraca kurcobolja prisutna malo
Moraju ginuti i boriti se protiv svakoga, danas bi strasno bitna pobjeda bila da se ode na ovu pauzu rahat
Ove formacije sa Mustaficem na sredini su samoubistvo, svaku utakmicu koju je poceo bio je katastrofalan, ubacivat ga kad je vec rijesena tekma ili na kosevu protiv malo slabijih ekipa

Kvalitetniji smo od njih sigurno, samo je bitan pristup i zelja, sretno nam da pobjedimo aBd , moze i minimalno na guzove sto se mene tice
Mislim da borba na terenu fk nije bila problem u toku ove sezone(osim Atalante Kosevo)... borili su se, natopili su dres dobro znojem..
Mislim da su dobili previse na samopouzdanju, u smislu da misle da su nepobjedivi... To je velika varka... Super sto su dosle ove 3 jako lose odigrane utakmice, a dobili sve 3.. cudo brate...
Zbog toga mislim da su se(il bi trebali) opametiti..
Treba postovati svaki klub protiv koga igras, al ako mozes 5 golova dati. To i uradi...

Navijace je malo strah danasnje utakmice iz vise razloga . Lose odigrali 3 tekme, Mladost fino igra u zadnje vrijeme, godisnjica Vedrana( a vala ne pamtim kad smo odigrali dobro kad je neki bitan datum za navijace,) navijace je malo strah danasnje utakmice i zbog pobjede kona, itd itd...

Uglavnom, ako bude borba na nivou, smireni u napadu... Vjerujem u dobar rezultat.
Sto je neko napisao, danasnja tekma i ona sčjedece kolo su bas jako bitne .. iz razloga sto u sljedecem kolu igraju kone i zrinjski...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 okt 2018, 11:30

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sretan rodjendan Hordama, HZ numero uno vec 31!

Mislim da borba na terenu fk nije bila problem u toku ove sezone(osim Atalante Kosevo)... borili su se, natopili su dres dobro znojem..
Mislim da su dobili previse na samopouzdanju, u smislu da misle da su nepobjedivi... To je velika varka... Super sto su dosle ove 3 jako lose odigrane utakmice, a dobili sve 3.. cudo brate...
Zbog toga mislim da su se(il bi trebali) opametiti..
Treba postovati svaki klub protiv koga igras, al ako mozes 5 golova dati. To i uradi...

Navijace je malo strah danasnje utakmice iz vise razloga . Lose odigrali 3 tekme, Mladost fino igra u zadnje vrijeme, godisnjica Vedrana( a vala ne pamtim kad smo odigrali dobro kad je neki bitan datum za navijace,) navijace je malo strah danasnje utakmice i zbog pobjede kona, itd itd...

Uglavnom, ako bude borba na nivou, smireni u napadu... Vjerujem u dobar rezultat.
Sto je neko napisao, danasnja tekma i ona sčjedece kolo su bas jako bitne .. iz razloga sto u sljedecem kolu igraju kone i zrinjski...
Ma nekako su mi bili anemicni protiv listice i radnika prvo poluvrijeme, daleko od igraca , nisu bili agresivni kao u tekmama prije toga, a dijelim misljenje da su nekako nakon Krupe “ poletili” , sve tekme od tad ulaze sa principom lahko cemo i to nam i jest problem, al sreca pa smo bodove uzeli
Mora ozbiljnije biti, veca borba zelja i agresivnost, ako zabijemo prvi gol danas mislim da ce bez problema biti
Takdoje strah me da Rahmanovica ne fata kurcobolja ko prosle sezone, 3-4 tekme marstralno a onda ga prenese i ko da i ne igra , a nasa igra u velikoj mjeri od njeg zavisi

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 okt 2018, 11:33

Svi u Doboj (kod Kaknja) :D Idemo osvojiti tri boda i zadržati prvo mjesto na mini pauzi.Pa da nam se igrači malo odmore i oporave. Uz pravi i nepotcjenjivački pristup ova ekipa može pobjediti svakog u ovom prvenstvu i kod kuće i na strani. Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 06 okt 2018, 12:02

30 plus godina najludje su Horde zla!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2018, 12:17

Hastra..
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 okt 2018, 12:30

Idemo danas po pobjedu 1:0, iako mislim da je i remi moguć. Ne trebamo sad dizati negativnu atmosferu i ako se desi kiks, iako priželjkujem pozitivan rezultat.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 okt 2018, 12:47

biće baš teško danas,adukor zadnja loža što znači mjesec pauze?šta je sa handzetom?u nekoj opciji i bod nije loš tjn

VVVBK

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 06 okt 2018, 12:48

Mislim da danas nebi trebali kiksati, respect prema mladosti, ali tri boda idu u Saraj’ vooo ! :opaopa: :cool:
04.10.2009 !

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 06 okt 2018, 12:55

Staraaa pitaaaa s kim to danaaas igraaaa Saraj'voo, ni zbog kog se ne bi takooo ranooooo budioooooo :opaopa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 okt 2018, 13:10

Ajmooooooooooooo :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2018, 13:14

Idemo po pobjedu danas momci, bit će preteško ali ne sumnjam u zalaganje! :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 06 okt 2018, 13:32

S obzirom da nema Adukora mislim da bi trebali pocet sa sredinom Stanojevic-Rahman-krste, a gore tatar -halil-ahmet, ja licno ne mislim da nam trebaju dva zadnja vezna protiv mladosti a i Rahman je meni nekako bolji bio na ovoj poziciji centralnog veznog

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2018, 13:33

Imal' euforije u gradu? Hocemol' popunit gostujucu tribinu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, sekac, Tatamata1946, USB i 54 gosta.