FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U taboru Željezničara sa ne baš mnogo oduševljenja dočekali su informaciju da će igrati protiv Hapoel - Tel Aviva.
Ekipa Hapoela u odnosu na Željezničar apsolutni je favorit i ekipu Amara Osima ne očekuje ni malo lagan posao ukoliko žele izboriti plasman u 3. pretkolo lige prvaka.
Kapiten tima sa Grbavice, Ibrahim Šehić nije veliki optimista što se tiče utakmica protiv Hapoela.
Dobili smo rekao bih najneatraktivnijeg a najneugodnijeg protivnika, Hapoel je jaka ekipa, dosta iskusna u evropskim takmičenjima gdje su proteklih godina ostvarivali dobre rezultate. Bit će teško sigurno, bilo bi dobro da u Izraelu izvučemo neki pozitivan rezultat pa da onda pred našim navijačima pokušamo nešto napraviti, rekao je Ibrahim Šehić za ********
Na pitanje kolike su po njemu šanse za prolaz Željezničara u utakmicama protiv izraelskog prvaka, Šehić je odgovorio:
Ma totalni smo autsajderi i ne vjerujem da imamo neke velike šanse, teško je bilo šta prognozirati. Jedino što mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe na terenu pa šta bude, kazao je Šehić.
Ekipa Hapoela u odnosu na Željezničar apsolutni je favorit i ekipu Amara Osima ne očekuje ni malo lagan posao ukoliko žele izboriti plasman u 3. pretkolo lige prvaka.
Kapiten tima sa Grbavice, Ibrahim Šehić nije veliki optimista što se tiče utakmica protiv Hapoela.
Dobili smo rekao bih najneatraktivnijeg a najneugodnijeg protivnika, Hapoel je jaka ekipa, dosta iskusna u evropskim takmičenjima gdje su proteklih godina ostvarivali dobre rezultate. Bit će teško sigurno, bilo bi dobro da u Izraelu izvučemo neki pozitivan rezultat pa da onda pred našim navijačima pokušamo nešto napraviti, rekao je Ibrahim Šehić za ********
Na pitanje kolike su po njemu šanse za prolaz Željezničara u utakmicama protiv izraelskog prvaka, Šehić je odgovorio:
Ma totalni smo autsajderi i ne vjerujem da imamo neke velike šanse, teško je bilo šta prognozirati. Jedino što mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe na terenu pa šta bude, kazao je Šehić.
Rotor Volgograd...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prva tekma 0:0 ili u najgorem 1:0, a nakon toga na Kosevu 1:0 i prolazimo direktno ili u slučaju drugog rezultata prolazimo na produžetke..
Eto, nemojte se vise sikirati.

Eto, nemojte se vise sikirati.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja vam zelim puno srece protiv Hapoela. Mi kad smo igrali s tom momcadi imali smo u prvih 15 minuta dvije stopostotne, i onda su ovi zidovi bakljadu raspalili, bacali na teren, naravno nikakvu kaznu popili nisu, prekid je bio nekih 5-10 minuta i kad se nastavilo oni su bili puno bolji. Ako se nesto nije promijenilo nagore u toj momcadi, stvarno mislim da su dobra ekipa, brzi su od nasih ekipa, jaci su u duelu i imaju takticku postavu i drze je. Sve to nastranu, ne bih to pisao da ne mislim da Zeljo ima sanse, nastranu sto smo mi odigrali lose, iako smo mogli realno to i bolje odigrati. U svakom slucaju, kao sto rekoh, neugodan protivnik, ne znam u kakvom su sad stanju, ali sretno vam u svakom slucaju.
...Život za Široki...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
http://transfermarkt.de/de/hapoel-tel-a ... _1017.html
Posljedni put je mislim Široki igrao sa nekim Izraelskim klubom i nije se dobro proveo.
Sa svinjskim su igrali i to protiv English-mana

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
demir44 - Zasto si ukrao moj avatar?
pa zasto da mi neko odgovara ako sam komentirao tvoj post!? nego hvala tebi sto me nasmija..copacabana je napisao/la:Jel trebam ja odgovoriti na ovo ili da te pustim da se sam sebi divis posto ti niko nije registrovao post do sad. Ah ti humoristixavi26 je napisao/la: Nama to ne bi trebao biti problem jer imamo Amara na klupi kao hahaha...imaju i englezi capella na klupi, pa ne mogu nikoga pobjediti, odavno nisam nista smjesnije procitao!!

Volim te Bosno!!!
zar nije petah tikva ness tako igrao protiv zrinjskogPonos Torina je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
Posljedni put je mislim Široki igrao sa nekim Izraelskim klubom i nije se dobro proveo.
Sa svinjskim su igrali i to protiv English-mana![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To je Maccabi Petah Tikva.Ponos Torina je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Stole iz Bora je napisao/la:To je Maccabi Petah Tikva.Ponos Torina je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
Upravu si

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kod njih su svi Maccabi i HapoelStole iz Bora je napisao/la:To je Maccabi Petah Tikva.Ponos Torina je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Blagoje Bratić
Najgore od svega što mi nemamo napadača u timu to je meni briga,a ni na mapi od napadača ikakvog habera bilo šta da se piše 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Covjek postavio na orgu, pa ne moram googlati .. 
Hapoel znači radnik i to su kao liberalniji klubovi i navijači. Maccabiji simoblizuju visoke slojeve, zvaničnu izraelsku politiku i sl. Naravno, to je tradicionalna podjela. Kao i svuda, danas je to izmiksano pa ne postoji tako očita podjela, ali klubovi još uvijek nose takvu reputaciju.

Hapoel znači radnik i to su kao liberalniji klubovi i navijači. Maccabiji simoblizuju visoke slojeve, zvaničnu izraelsku politiku i sl. Naravno, to je tradicionalna podjela. Kao i svuda, danas je to izmiksano pa ne postoji tako očita podjela, ali klubovi još uvijek nose takvu reputaciju.
AMAR OSIM
Hehe, lijepo, samo neka Željini igrači ispod dresa obuku majicu kao onda Kanoute.Stole iz Bora je napisao/la:Covjek postavio na orgu, pa ne moram googlati ..

Sta ovaj prica da ce se napraviti Grbavica ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma pusti Mesu supljatora...Bosnier je napisao/la:Sta ovaj prica da ce se napraviti Grbavica ?
[youtube][/youtube]
Vucicevic ima tesku povredu i nece igrati protiv nas nikako
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobar klip, navijačica Rapida u grudnjaku samo
No, kaže i komentator na početku, oni su dobili i Celtica kod kuće

No, kaže i komentator na početku, oni su dobili i Celtica kod kuće

siroki je izgubio od hapoela 0-3,gledajuci sad te igrace,ne vidim nista toliko gadno,vecinom su izraelci,a mislim i da cijene igrace,nisu realne,pogotovo,kad znamo kako su neki nasi igraci precijenjeni.rezultatisu im stvarno za respekt,ali i realnost je takva da su igrali sa ekipama kojima je forma bila kriticna.noramlno je da su favoriti,ali sad pretjerujemo,kako god.igrali bi sa jakim protivnikom kad tad,tako da nam nisu potrebne pobijede protiv nekih kazahstanaca,pa da se dignemo,i onda nisko padnemo u sljedecem kolu.po meni bolje ovako,da vidimo gdje smo i koliko vrijedimoStole iz Bora je napisao/la:To je Maccabi Petah Tikva.Ponos Torina je napisao/la:Neutral je napisao/la:Gadno, pregadno . Evo im ekipe, pa procjeniti sami.![]()
VOLIM TE ŽELJO
Mosad je vec na terenu...Stole iz Bora je napisao/la:Covjek postavio na orgu, pa ne moram googlati ..

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Going to Bosnia
Hapoel's route in the UEFA Champions League will start in Bosnia
Date: 21/06/2010 hour: 12:46
Israeli Champions and Cup Holders, Hapoel Tel Aviv FC, will play FK Željezničar located in Sarajevo, Bosnia. The first leg will be played at Bloomfield on July 13/14 and the teams will meet in Bosnia a week later for the 2nd leg.
Itay Shecther commented on the draw: we didn't expect any easy games in a competetion with champions from all over Europe. Last season we had tough opponents in the Europa League but we managed to overcome them and made a good result, reaching the last 32 in the competition, our goal is to do the same and reach as high as we can in the Champions league.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.