Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikako ne mozes porediti ociglednu sudijsku gresku sa greskom koja se desi u utakmici u zadnjoj minuti zadnjeg kola koja odlucuje prvaka drzave. A svi mi dobro znamo da Sulenta potplati kad zatreba. A sad kad nije potrebno, kofole se neka pravda trazi. Nisam rodjen juce.
- RollingPaper
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakav komad deb.ila, ovo Bekric na iskustvo izvuko jer je znao da ovaj jos veci deb.il od tebe ima zuti .. al taaa ti znas o fudbalu
Niko ne vidi kad nekog drugog pokradu sudije, a još mi je draže kad ove zaštićene međede pokradu, ovaj vještački klub iz Mostara i ove sa Kobilje Glave
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Treba li ponovno objaviti sabrana djela plavog troprstaškog psa elvisa mujića?
Cinjenicno i argumentovano najkorumpiranija smecarska liga u evropi bez ijednog ozbiljnog fudbalera koji bi mogao izboriti nastup u osrednjim ligama poput austrije, belgije, turske, rusije, skandinavskih itd.
Cinjenicno najlosiji tereni u evropi i najkorumpiranija reprezentacija evrope, mozda i svijeta.
Cinjenicno najpoganiji i najpasivniji narod evrope sa tendencijom da bude jos gori i jos poganiji.
Da se priblizno ovako nesto desava u uredjenim drzava poput albanije, doslo bi do masovnih ubistava.
Mi sto ovo ko biva pratimo nesto, to je za izucavanja i trazenja psihijatrijske pomoci. Onaj ko ulaze u ove klubove i fudbal je jos gori.
Ja sam jucer posjetio psihijatra, zakazao jos prije 2 mjeseca. Lijepo popricali o svemu, nalazi uredni, pise pacijent vidno komunikativan i vrlo svjestan pa cu nastaviti gledati ovo smece. I vi bi trebali, nije sramota.
Cinjenicno najlosiji tereni u evropi i najkorumpiranija reprezentacija evrope, mozda i svijeta.
Cinjenicno najpoganiji i najpasivniji narod evrope sa tendencijom da bude jos gori i jos poganiji.
Da se priblizno ovako nesto desava u uredjenim drzava poput albanije, doslo bi do masovnih ubistava.
Mi sto ovo ko biva pratimo nesto, to je za izucavanja i trazenja psihijatrijske pomoci. Onaj ko ulaze u ove klubove i fudbal je jos gori.
Ja sam jucer posjetio psihijatra, zakazao jos prije 2 mjeseca. Lijepo popricali o svemu, nalazi uredni, pise pacijent vidno komunikativan i vrlo svjestan pa cu nastaviti gledati ovo smece. I vi bi trebali, nije sramota.
NEMA NAZAD
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jesi mu reko pa ko crta ovdje gole zene, ti ili ja hahahaholyman je napisao/la: ↑10 apr 2022, 01:33Cinjenicno i argumentovano najkorumpiranija smecarska liga u evropi bez ijednog ozbiljnog fudbalera koji bi mogao izboriti nastup u osrednjim ligama poput austrije, belgije, turske, rusije, skandinavskih itd.
sve receno ali opet meni draza i od lige prvaka
oboljenje neko
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kako ovde neki idu kontra sebe. Maloprije prozvase Slobodu kako je sama kriva sto su ispali, a sad postavljaju sta je Bandic uradio, a nisu oni krivi sto Krupu nisu uspjeli dobiti i sto nisu prisli golu na Koševu kako treba.
Bilo je vazda stimanja nekome, ali nikada ovako svaku tekmu, tacno imas osjecaj da je norm sudjenje Borcu glat bi bili dole sa Posusjem, ali kad skontas i da to Posusje ima ovako sudjenje ne bi bilo nista gore od Borca ovakvog.
Dok se svi ne pokrenemo nema nam naprijed, a to mogu klubovi ali bas svi da se udruze i Uefi, sumnjam da bi uefa nijema ostala na to i kad bi ti klipovi dospjeli u svijet.
Bilo je vazda stimanja nekome, ali nikada ovako svaku tekmu, tacno imas osjecaj da je norm sudjenje Borcu glat bi bili dole sa Posusjem, ali kad skontas i da to Posusje ima ovako sudjenje ne bi bilo nista gore od Borca ovakvog.
Dok se svi ne pokrenemo nema nam naprijed, a to mogu klubovi ali bas svi da se udruze i Uefi, sumnjam da bi uefa nijema ostala na to i kad bi ti klipovi dospjeli u svijet.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Zar mislite da ovaj savez neće dobiti suspenziju?
Politika 99.9% umiješana u sport, ako bude imalo pravde dobit će suspenziju. Borac za dvije godine postao sila, ljudi imaju više penala po sezoni, nego što imaju publike na tribinama. Izbacuje se Mladost zbog reflektora, a ubacuje se Leotar koji također nemaju reflektore. Jedva čekam kraj, pa da vidim ko će odlukom saveza ispasti od klubova iz Federacije
Politika 99.9% umiješana u sport, ako bude imalo pravde dobit će suspenziju. Borac za dvije godine postao sila, ljudi imaju više penala po sezoni, nego što imaju publike na tribinama. Izbacuje se Mladost zbog reflektora, a ubacuje se Leotar koji također nemaju reflektore. Jedva čekam kraj, pa da vidim ko će odlukom saveza ispasti od klubova iz Federacije
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bajramski poklon bi bila suspenzija saveza i čistka kao 2011.
Ali nema od tog nista Vicko se je ulizao Ceferinu, a ovaj je cak utjecajniji nego onaj celo Infantino u Fifi.
Ali nema od tog nista Vicko se je ulizao Ceferinu, a ovaj je cak utjecajniji nego onaj celo Infantino u Fifi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Tebi bi bolje bilo da sebi kupis na pijaci Ciglane duge gace i danas pravac Kosevoguadalupe je napisao/la: ↑09 apr 2022, 20:24E ako je ovdje 4 bilo onda vas je protiv Veleža bilo 15 minimum, koji glupan ovo pise da mu Lupo kupimo.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:43m:tel Premijer liga BiH 21/22
FK ŽELJEZNIČAR - FK LEOTAR (3 : 0) 3 : 0
Datum: 09.04.2022 15:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4000
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Novalić Arnel (Doboj) | A2: Žugić Nebojša (Banjaluka)
Delegat: Frljić Ljuban (Vitez)
Posmatrač suđenja: Lizde Alija (Mostar)
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel ovo borcev fan o nekakvoj lakrdiji pise?

Pobjedit nas ne mogu ni sa 15 ljudi na terenu i spominje utakmicu u kojoj je Stojkic dobio najgluplji crveni karton ikada a ovakvih penala se Borcu svira mali milijun

Definitivno je kokain ovisnik zaludio i pojedine simpatizere Borca pa smatraju da je realno da imaju 3 prekrsaja protiv mocnog Zrinjskog ,sampiona drzave i osvajaca buduce titule

Amateri u europi ce pokazati stvarnu snagu Borca

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovako se krala pitarima titula
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Tristan bez broja 10 je navijac Borca, ovo je neki drugi.
A da je snimak iz Bijeljine kad se Zrinjskom stimala titula epska kradja - kradja je.
Ovim kmecanjem si pokazao da isti kao ona opala. Pijacari i jedan i drugi.
Vas su neki drugi amateri trpali. Nije da se ne sjecamo.
Ove sezone imate najbolju ekipu, sljedece cemo vec vidjeti.

A da je snimak iz Bijeljine kad se Zrinjskom stimala titula epska kradja - kradja je.
Ovim kmecanjem si pokazao da isti kao ona opala. Pijacari i jedan i drugi.

Vas su neki drugi amateri trpali. Nije da se ne sjecamo.

Ove sezone imate najbolju ekipu, sljedece cemo vec vidjeti.

-
- Kontakt:
Bolje da si mu opsovao nego ovo izjavioSimpatizer je napisao/la: ↑10 apr 2022, 09:29
Ovim kmecanjem si pokazao da isti kao ona opala. Pijacari i jedan i drugi.![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakvo bolan kmecenje,o cemu pricas ti?Simpatizer je napisao/la: ↑10 apr 2022, 09:29Tristan bez broja 10 je navijac Borca, ovo je neki drugi.![]()
A da je snimak iz Bijeljine epska kradja - kradja je.
Vas su neki drugi amateri trpali. Nije da se ne sjecamo.![]()
Ove sezone imate najbolju ekipu, sljedece cemo vec vidjeti.![]()
Jel tebi realno sudjenje bilo jucer?
Drugo je sto smo mi mirniji mostarci pa smo jucer pjevali u svlacionici "Ne moze nam nitko nista" ali ako ovako nastavite nase komsije ce vas zapaliti

Iduce sezone Borac nece biti prvak jer nemate sistem i sportske radnike i da netko dodje umjesto Jakirovica to nece biti niti Ivkovic ,Istuk,Baka ili netko drugi vec opet stize moderan trener koji ce dominirati sa nikad vecim budzetom u ligi ,vas bivsi predsjednik toliko novca na kokain trosi da mu je pojacanje mrtvi Toni Jovic iz njemacke 6.lige sa polomljenim koljenima i sve dok vam je takva transfer politika nemate se cemu nadati a iduce godine je tu i oporavljeno Sarajevo tako da veoma veoma tesko,cim njihova direktorica nauci nogometna pravila najehbali smo obojica.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Simpatizer
- Kontakt:
Ja jos od onih kradja jednog gospodina, koji je na kraju masakrirao i svoj klub, ovu ligu shvatam kao najvecu mogucu zajebanciju.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 09:39Kakvo bolan kmecenje,o cemu pricas ti?Simpatizer je napisao/la: ↑10 apr 2022, 09:29Tristan bez broja 10 je navijac Borca, ovo je neki drugi.![]()
A da je snimak iz Bijeljine epska kradja - kradja je.
Vas su neki drugi amateri trpali. Nije da se ne sjecamo.![]()
Ove sezone imate najbolju ekipu, sljedece cemo vec vidjeti.![]()
Jel tebi realno sudjenje bilo jucer?
Drugo je sto smo mi mirniji mostarci pa smo jucer pjevali u svlacionici "Ne moze nam nitko nista" ali ako ovako nastavite nase komsije ce vas zapaliti![]()
![]()
![]()
Iduce sezone Borac nece biti prvak jer nemate sistem i sportske radnike i da netko dodje umjesto Jakirovica to nece biti niti Ivkovic ,Istuk,Baka ili netko drugi vec opet stize moderan trener koji ce dominirati sa nikad vecim budzetom u ligi ,vas bivsi predsjednik toliko novca na kokain trosi da mu je pojacanje mrtvi Toni Jovic iz njemacke 6.lige sa polomljenim koljenima i sve dok vam je takva transfer politika nemate se cemu nadati a iduce godine je tu i oporavljeno Sarajevo tako da veoma veoma tesko,cim njihova direktorica nauci nogometna pravila najehbali smo obojica.![]()
![]()

Tad su nas silovali, samo sto mnogi ovdje imaju amneziju.
I zato uzivam kada otimamo i tjeramo da pucaju cirevi, jer je tada meni pucao.

I svaku raspravu "vi kradete, mi nismo nikad" shvatam kao los vic.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, Lekqqq1921 i 40 gostiju.