FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2018, 21:30

:plac:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 okt 2018, 22:01

Muslimanske Horde obrezanih q... :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 okt 2018, 22:14

skoroalen je napisao/la:Slabo ljudi je došlo na Bare. Lahko je pisat statuse po fejsu i storyje stavljat, na grob dođe 100 ljudi. Sutra da treba pritisnut vlast i sudstvo, opet bi 100 ljudi došlo. Bruka za grad od 400k stanovnika.
Ma sta te brate iznenadjuje, pa kad se desio ovaj rat u listici na protestima u Sa bilo 1500 ljudi i to Hz i pitara, a u **** zabiti selendri listici 10 milja
U ovom gradu odavno sve izgubilo vrijednost, grad kvazi elite koja je sljegla u njeg, visoke klase mocnika kojih boli **** za bilo sta okolo
Dovoljan ti je slucaj Memic, skupi se jadnom covjeku rodbine i prijatelja na protestima i izadje 500-600 ljudi u gradu od pola miliona
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 04 okt 2018, 22:14

Koliko karti imamo tamo?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 okt 2018, 09:35

Samo jedan dan nakon prve godišnjice smrti Vedrana Puljića, navijače Sarajeva je zadesila još jedna tragedija. Naime, ostali su bez još jednog druga sa tribine. Dana 05.10.2010 godine prerano je prestalo da kuca srce Admira Bjelaka. Admir je na putu na utakmicu u Gradačac Zvijezda - Sarajevo podlegao ranama zadobijenim u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Žepča.

Vječno ćeš biti u našim srcima,vole te tvoja bordo braća. Rahmet ti duši Admire!
ISTINA ZA VEDRANA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 okt 2018, 10:11

Prkosimo vremenu koje nosi zaborav!
Rahmet ti duši Admire.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2018, 10:28

Admir Bjelak!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2018, 10:56

Još jedna utakmica i pauza, još jedna utakmica i preživismo žešći raspored srijeda-subota, još jedna pobjeda i savršeno odrađen jedan od težih perioda lige.

Vidim dosta se vas pribojava Mladosti a neki bi bili zadovoljni i bodom. Ma kakva Mladost, jesu u usponu ali ne bi trebali imati problema s njima. Dosta lakše će biti nego protiv Radnika i Širokog na Koševu, vjerujte. Tih sam se tekmi pribojavao, ove nikako.

Ako budemo trčali, glat pobjeda. Protiv Radnika smo loše trčali prvo poluvrijeme gdje smo i imali problema, u drugom pol. su oni stali trcat jer vise nisu mogli, pa smo to iskoristili. Protiv Sirokog smo odlicno trčali prvo poluvrijeme, dok smo posustali u drugom i sreća da su oni sterilni prema naprijed pa nas ne kazniše. Sve je to normalno zbog rasporeda i utakmica svaka tri dana, bitne su pobjede.

Nadam se da su se odmorili i da imaju motiva za sutra. Ako budu dali sve od sebe, moguće da bude dominacija kao protiv Krupe. Ako ne budu trčali svih 90 minuta, imat ćemo problena al neće do toga doći, nadam se.

Samo pobjeda, pobjeda i samo pobjeda. Nama su sljedeće utakmice prevažne, moramo pokušati uzeti maximalan broj bodova do duela sa konkurentima, ako u tome uspijemo onda protiv kona i svinjskog možemo zakoračiti velikim korakom prema tituli, zbog toga, utakmoca po utakmica, samo razmišljati o pobjedama i tituli.

U slučaju nerješenog rezultata sutra, za mene je to kiks, veliki, ali obzirom na tabelu i sve do sada, nije nikakav bauk i nešto strašno. Hoću reći, ne smijemo se zadovoljavat bodom protiv sličnih i ekipa. Žalimo se za iks protiv Čelika a dosta vas je prije tekme i bilo zadovoljno sa istim, pa da nam se ne ponovi to.

Vjerujem u momke i u Husrefa, 1:3 sutra, Ahmet u glavnoj ulozi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 05 okt 2018, 11:00

Mladost jest nezgodan protivnik al kada je u najboljem izdanju. Ove godine oni nisu ni blizu toga. Al kao što BordoSarajevo reće, ne treba se zadovoljavati sa bodom protiv ovakvih ekipa ako želimo titulu, a želimo. Nadam se da momci znaju da svaka pobijeda je korak prema tituli. Idemo i ovu prepreku preći.

Svi u napad jedan je HASE !!!
I am coming

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 okt 2018, 11:06

Imam neki los osjecaj za sutra.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 okt 2018, 11:15

Najvažnije je da odbrana i golman budu na nivou i da ne primimo gol a siguran sam da možemo dati makar jedan. Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 okt 2018, 11:36

Treba sutra poderat i guzove i koljena i laktove samo da se uzmu tri boda u musijinoj prciji. Na ovakvim gostovanjima se kuje titula. Trka do krajnjih granica sve baciti sutra na pobjedu a onda odmorit igrace za pauzu i pripremit za Slobodu i ostale utakmice :clap: :clap: :clap: Sarajevvoooo :opaopa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

JimmyQuid
Kontakt:

Post Postao/la JimmyQuid » 05 okt 2018, 13:15

Ne sekiram se nimalo za sutra. Dovoljno pogledati ko nam sudi sutra i kakav nam je omjer kad nam doticni sudi :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 okt 2018, 13:28

rani gol i sve u dure
inače patnja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 okt 2018, 13:38

R.I.P. Vedran Puljic. Pravda ce biti zadovoljena kad tad. I rahmet dusi Admiru Bjelaku. Da bude sto manje tragedija, jer se naredalo nazalost dosta toga, puno mlade raje nas je napustilo prerano i prije nego sto je njihovo vrijeme trebalo doci :( Pamet u glavu raja, kad se gostuje :!:

O utakmici se nema puno pricati, Mladost je nezgodna, sa njima nemamo bas fina iskustva. Probleme nam uvijek prave jer se dobro nafuraju na nas. Ako budemo dali 100% mogucnosti i da izbiju sebi podcijenjivacki stav koji se pojavljuje u zadnje vrijeme, a mi tome pridonosimo, ako pisemo "mlatnut cemo ih 4,5 razlike". Nece niko sebi dospustit sebi, pogotovo ne nama, zna se ko smo i sta smo. Tako izbijte sebi to iz glave. Iz tekme u tekmu.
Ako budemo igrali ko protiv Radnika ili Sirokog, tesko da cemo i bod izvuc. Bod nam je malo u ovoj jako bitnoj utakmici, ako zelimo da ostanemo gdje jesmo. Uz veliku podrsku kakvu inace imamo tamo i maksimalnu koncentraciju igraca plus zalaganje, mozemo uzet 3 boda.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 05 okt 2018, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 okt 2018, 13:40

Sarajevo ljubavi moja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 okt 2018, 14:07

Doslo nam 4-sudija.Kosevo preskocio iz sigurnosnih razloga proslo kolo :mrgreen:

slika
E cuj igraci i Ahmo :urnebes: :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 okt 2018, 14:11

Joj Bekica Allahu Dragi :D
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 okt 2018, 14:12

moj uzor-S.G je napisao/la:Joj Bekica Allahu Dragi :D
njemu i hodzicu abd zadnja sezona
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 okt 2018, 14:14

DenchiNL je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Joj Bekica Allahu Dragi :D
njemu i hodzicu abd zadnja sezona
Radovac, Lelic.. :pray:
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Istinski i 61 gost.