Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
E što fukara more maštati, al ne dirajte me. Makar fantazirat

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
Osim13 nek pazi sta ce uraditi.LjoZee je napisao/la:Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
Kontam Pitare iduće sezone izredat na avataruLjoZee je napisao/la:Samo ne postavljaj avatar ili slike pa mozda i dozivimoOsim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
Cetrsto ih na tm u a od napadaca im ih sto pedesetREGISTROVANI je napisao/la:Mogao bi leći još jedan Sinan , samo sto je ovaj napadač
Štilić
On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Jeste li za njegov povratak?
Kralju moj on je prekuco ligu kad je pobaco petoricu likova i zabio go u prvoj svojoj sezoni, ne znam sjecal se ko, mislim da je bilo protiv Leotara ili tako nesto, Kozara mozda, sjecam se da je to peti-sesti gol na utakmici bioperodeformero je napisao/la:On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Prekucavo ligu. Od igre, slobodnog, kornera, suta izvan 16.perodeformero je napisao/la:On nazalost nikada nije prekucao ovu ligu, kada je trebalo otisao vaniRokoko87 je napisao/la:Naravno, klasa ostaje klasa, uz dobru pripremu bi ponovo prekucao ovu ligu.braco je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/semir-stil ... ubu/320049
Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Beganovic,Rodin, Graovac, Pavic
Jamak, Tomic
Veselinovic, Stilic, Ermin
Dialiba
Klupa: fejzic, stanic, sipovic, osmanovic, hajdarevic, ramovic, zubanovic
Budi se Osime. Eto Blagoja i Svrake nazad.Osim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
Za prvog ne znam a Jamak ima amaterski ugovor.prisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
Ne znam dal bi hili sprembi platiti odstetu za Jamak..
Od prosle sezone svaki igrac koji nastupa za seniore MORA da ima profesionalni ugovor.GOAT je napisao/la:Za prvog ne znam a Jamak ima amaterski ugovor.prisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
Kao i u februaru.GOAT je napisao/la:@prison
Nisam znao ja mislio da u nk celik svi igraci imaju amaterske ugovore.Svejedno ako brko ne nadje bolje rjesenje onda je Jamak nas isto kao i mujezinovic.
kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
UhRooney88 je napisao/la:Budi se Osime. Eto Blagoja i Svrake nazad.Osim13 je napisao/la:Štila, Zečina, iza 3 muda na sredini.
I nećemo,nisam siguran da mu važi ugovor za cvajtuprisonbreak je napisao/la:Brganovic, Jamak imaju ugovore.kerimatomic1921 je napisao/la:Eric
Jamak, Tomic
Dialiba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.