FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 03 okt 2018, 19:09

Žižović ispo na penale :rol: :rol:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 okt 2018, 19:10

Samozdravlje je napisao/la:
Dadox je napisao/la: Pretjera ga ti sa tih 50 posto titule
Moguce prijatelju , ali ako odemo sa 2 boda prednosti pred pauzu i osvjezeni docekamo nastavak bilo bi sjajno.Lazni znaju kako se radi posao. Zivi bili pa vidjeli.Tesko mogu objasniti sto to mislim(jednostavno tako me fura) :thumbup:
Evo i Lazni prosli neka su. Igrat ce 29 utakmica . Volio bih njih za protivnika .
Ma kontam ja..samo mi upade 50 posto :D ..neko bi Reko jos 5 kola do kraja hahaha

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2018, 19:10

Dakle samo 3 PL ekipe ce ostati.Valjda nas nece Zrinjski do finala nakacit.Pa tamo da se pokoljemo da valja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 okt 2018, 19:10

Historicar je napisao/la:Žižović ispo na penale :rol: :rol:
Jesu li se valjali dok su se izvodil penali :rol: :rol: :beba: :tralala:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 okt 2018, 19:11

Ispadose kerovi iz bijeljine , extra jos sloboda da listicu izbaci i beton, sa zrinjskim u finalu :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2018, 19:15

Od premierligasa, mozemo igrati sa Zrinjskim i Sloboda/Siroki.
Ostalo drugoligasi...

Lijepo ovo izgleda...

Zimski prelazni rok bi trebali dobro da odradimo, postoje objektivne sanse da ganjamo duplu. Da se nebi desio umor, potrebni su nam kvalitetni igraci i duga klupa.

Nije me briga na koji nacin dobijamo, bitno je da se pisu 3 boda i prolaz dalje u kupu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 19:19

Evander je napisao/la:
Memara je napisao/la:Prvi na tabeli ali i dalje se pljuje po upravi :urnebes: pitarluk :ljepota:
To sto smo prvi, amnestira sva srranja koja su uradili, lazi koje su rekli i katastrofalne poteze koje su cinili?
@MortemHz , @skoroalen e ovdje se krije odgovor zasto nedostaje jos 1,5/2 hiljade pitara. Posvadjani ste. Odgovoriti ko je kriv je kao odgovoriti"sta je starije kokos ili jaje". Nadati se da ce uprava jos poboljsati rad i da ce ekipa(Hadzic,SS i fudbaleri) nastaviti i aBd osvojiti titulu . To bi moglo vratiti mnoge , nazalost pojedinci ce tesko uskoro na Kosevo.Da se razumijemo stvarno ne znam ko je kriv vise(Bogom se kunem da Vas sve postujem,bez razlike).Ebem mu internet ,u moje vrijeme nije bilo mogucnosti grupasenja navijaca. Zao mi sto se svi ne mozemo radovati TABELI,a da nema prepucavanja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 19:23

Dadox je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Dadox je napisao/la: Pretjera ga ti sa tih 50 posto titule
Moguce prijatelju , ali ako odemo sa 2 boda prednosti pred pauzu i osvjezeni docekamo nastavak bilo bi sjajno.Lazni znaju kako se radi posao. Zivi bili pa vidjeli.Tesko mogu objasniti sto to mislim(jednostavno tako me fura) :thumbup:
Evo i Lazni prosli neka su. Igrat ce 29 utakmica . Volio bih njih za protivnika .
Ma kontam ja..samo mi upade 50 posto :D ..neko bi Reko jos 5 kola do kraja hahaha
Dobro jarane(ako se ne ljutis)@Dadox evo 20 % .OK. :rol: :rol: :urnebes:
Ma figurativno. :urnebes:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 okt 2018, 19:24

Kad se igra četvrtfinale, prošle sezone se igralo u novembru

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 okt 2018, 19:28

Pa dosta veće su šanse da se prošetamo do završnice kupa obzirom kakve su ekipe ostale. Ako budemo išli do kraja, imat ćemo samo jedan dvomeč jači, ostale ekipe bi nas potrošile kao i one prijateljske srijedom kod Čale. Nikakav napor i nikakav umor nas neće stići igrajući kup ako budemo imali trunku sreće, samo trunku. Kup je bitan, svaki trofej je bitan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 okt 2018, 19:30

Pretjera ga ti sa tih 50 posto titule[/quote]

Evo i Lazni prosli neka su. Igrat ce 29 utakmica . Volio bih njih za protivnika .[/quote]
Ma kontam ja..samo mi upade 50 posto :D ..neko bi Reko jos 5 kola do kraja hahaha[/quote]

Dobro jarane(ako se ne ljutis)@Dadox evo 20 % .OK. :rol: :rol: :urnebes:
Ma figurativno. :urnebes:[/quote]
Ma ne ljutim se ja..samo necu da se šuha veže i rostilj dok je zec u sumi...koga zmija jednom ujede ..i gustera se boji haha

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 19:31

zagorski je napisao/la:Treba samo biti realan,ako je nesto za kritike kritikovati,a ako je za pohvale pohvaliti.
To sto smo prvi je super stvar,sa te strane smo svi zadovoljni,ali ima jos puno aspekata u klubu gdje treba da se vidi pomak i napredak,a puno je i stvari koje su za kritike,medutim kako neko rece bolje je sada puno ne talasati,mada ce u slucaju ne daj Boze neke serije losih rezultata itekako da se zatalasa :D takvi smo.
Javlja ti se autor tih rijeci .Reci cu jos nesto ,sto ce drugi citirati.POMIRENJE NAVIJACA BI BILO VISE OD TITULE.
MOZEMO LI TO. :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :plac:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2018, 19:42

O kakvom pomirenju pričaš?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 19:45

@Samozdravlje ma nije to svađa navijača. Ja se recimo u potpunosti slažem s Evanderom i nikako ne podržavam ni Sabrinu ni ostale uhljebe. Dobrih poteza imaju, al i dalje su ti potezi u sjeni većine katastrofalnih. Niko ne dolazi na stadion zbog njih, nit ko izbjegava utakmice zbog njih. Evo, da su nam sad u klubu Hadžibegić, Sušić, Vahidin Musemić itd, sumnjam da bi posjeta bila išta bolja. Jok, nama treba neki veliki rezultat, nešta da privučemo pažnju onih koji su se udaljili od stadiona. Prvo mjesto očito nije dovoljno, treba nam pobjeda na derbiju, na Pecari, tako neki rezultat koji nije svakodnevnica. Da smo uzeli Čelika u Zenici, sad bismo imali više ljudi na utakmicama, jer bi raja vidjela da smo uradili nešta što godinama nismo (ne računajući prošlu sezonu, ni ja je ne računam kako su užasni bili). Ovako, mnogi će reći "pa prvi smo dok ima terena, i lani je ovako bilo, sad će blato, sad ćemo kiksat svakako..." i ostalo. Kad takvim navijačima pokažemo da nije sve isto, udvostručit će se posjeta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 19:47

MortemHz je napisao/la:O kakvom pomirenju pričaš?
O ovom pricam. Ne poznajem lik i djela ni jedog od ovih Pitara.

Postao/la Evander » 03 okt 2018, 10:46

Memara WroteColon
Prvi na tabeli ali i dalje se pljuje po upravi :urnebes: pitarluk :ljepota:

To sto smo prvi, amnestira sva srranja koja su uradili, lazi koje su rekli i katastrofalne poteze koje su cinili?

Pozdrav @MortemHz :tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 okt 2018, 19:48

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 okt 2018, 19:50

@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
Ja zadnje 2 nisam mogao (privatni problemi) ali generalno raja sa ovog foruma nije ona sa tribina. Imas momaka koji ni jednu je fulaju ali i onih koji skoro nikad ne idu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2018, 19:51

Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 okt 2018, 19:51

Daj nam sad Klis

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 19:55

skoroalen je napisao/la:@Samozdravlje ma nije to svađa navijača. Ja se recimo u potpunosti slažem s Evanderom i nikako ne podržavam ni Sabrinu ni ostale uhljebe. Dobrih poteza imaju, al i dalje su ti potezi u sjeni većine katastrofalnih. Niko ne dolazi na stadion zbog njih, nit ko izbjegava utakmice zbog njih. Evo, da su nam sad u klubu Hadžibegić, Sušić, Vahidin Musemić itd, sumnjam da bi posjeta bila išta bolja. Jok, nama treba neki veliki rezultat, nešta da privučemo pažnju onih koji su se udaljili od stadiona. Prvo mjesto očito nije dovoljno, treba nam pobjeda na derbiju, na Pecari, tako neki rezultat koji nije svakodnevnica. Da smo uzeli Čelika u Zenici, sad bismo imali više ljudi na utakmicama, jer bi raja vidjela da smo uradili nešta što godinama nismo (ne računajući prošlu sezonu, ni ja je ne računam kako su užasni bili). Ovako, mnogi će reći "pa prvi smo dok ima terena, i lani je ovako bilo, sad će blato, sad ćemo kiksat svakako..." i ostalo. Kad takvim navijačima pokažemo da nije sve isto, udvostručit će se posjeta.
Dobro onda se izvinjavam , ako sam masio .Informisaniji si i edukativniji i bolje razumijes danasnjicu.Slicno mislim,ali kontam da je boljitak na vidiku(Akademija prije svega, nebitno kako se krenulo u to) i bilo bi bolje da svi poguramo. Apsolutno sto je za kritiku kritikovati. Morao bih malo smanjiti dozivljaje i malo usporiti , previse sam se zadao za svoje godine. :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 56 gostiju.