Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
gdje mogu pratiti live ucinak igraca u kosarci; nba, euroliga itd?
Ja sam danas 5 ravnih listica izmasiovan gall je napisao/la:Vjeruj da je ovo sve jucer i danasOtelo je napisao/la:Fino ti njih izmasi u zadnje vrijeme

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hah printezisa poslije 1 cet prosao pa uvijek ovako kad njega odigram
-
- Kontakt:
Idimidodjimi je napisao/la:zgmiky je napisao/la:@master kume odigraj na live estoril da dobija u handicapu 3.50 i točan rezultat 2-0 6.75![]()
tamo je 26.min
zgmiky je napisao/la:ne brini 1 sigurno i to 2-0 rezaOtelo je napisao/la:
Znaci nema potrebe da se sekiram ?
Bjeloruski hokej,iz 1 u x i iz 2 u 1.Namjestanje
zgmiky je napisao/la:još uvijek dobra kvota na 2-0 estoril 4.05zgmiky je napisao/la: i estoril sljedeći gol 2.10 te rezultat 2-0
Jel te stid???? Od kad si krenuo da radis za bookyje????
Izvini se makar ljudima. Ja te nisam ispratio posto te pratim vec duze vrijeme i vec duze vrijeme navodis na krivi mlin ljude. Da se makar izvines radi toga.....
ajde ne pravi se pametan i ne napadaj covjeka bezveze
ako je iko ovdje nama pomogao sa savjetima to je miky i ne trabunjaj bezveze to sto svako ima los dan nije razlog da nekoga napadas i osudujes za nesto,tebe niko ne tjera da igras sto neko objavi i nema potrebe da tako reagujes
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
evo ti za euroligukrmak je napisao/la:gdje mogu pratiti live ucinak igraca u kosarci; nba, euroliga itd?
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrinaJedina
- Kontakt:
Apocalypse, eto dodje Fener Hanover oba daju! 

Danas ne prodjel nista bacam peskir 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- EmirSioux89
- Kontakt:
Rutinski uz malo sreće priveli kraju.EmirSioux89 je napisao/la:Ajde Maccabi molim te!
Još od @kurble hokej i od @doktora under norveška - mađarska
Manchester United!
Idi na euroliga stranicu i samo izabereš koju utakmicu želiš i pratiškrmak je napisao/la:gdje mogu pratiti live ucinak igraca u kosarci; nba, euroliga itd?

Tako blizu, a tako daleko.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kako tebe nije stid ? Povuci se misu u malu rupu i ne diraj ovog momka !Idimidodjimi je napisao/la:zgmiky je napisao/la:@master kume odigraj na live estoril da dobija u handicapu 3.50 i točan rezultat 2-0 6.75![]()
tamo je 26.min
zgmiky je napisao/la:ne brini 1 sigurno i to 2-0 rezaOtelo je napisao/la:
Znaci nema potrebe da se sekiram ?
Bjeloruski hokej,iz 1 u x i iz 2 u 1.Namjestanje
zgmiky je napisao/la:još uvijek dobra kvota na 2-0 estoril 4.05zgmiky je napisao/la: i estoril sljedeći gol 2.10 te rezultat 2-0
Izvini se makar ljudima. Ja te nisam ispratio posto te pratim vec duze vrijeme i vec duze vrijeme navodis na krivi mlin ljude. Da se makar izvines radi toga.....
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
http://www.nba.com/" onclick="window.open(this.href);return false; evo i nbaarelinho je napisao/la:evo ti za euroligukrmak je napisao/la:gdje mogu pratiti live ucinak igraca u kosarci; nba, euroliga itd?
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
od kad me plaćaju radim za njihIdimidodjimi je napisao/la:

čuj njega već neko vrijeme navodiš ljude, a neki dan kad su sjela oba X na liveu, pa golovi prije, pa prelazi 2/1 pa danas prelaz šahtar (ok znam imam hrpu promašaja a da vidim tvoje dobitne parove, koji je ono zadnji a da je kvota barem 4?) i tako dalje i tko je rekao hvala, ajde molim te, ja sam se isfulao na tom estorilu i nisam ga stavio tamo nego ovako na chat i tko je rekao sigurno je 100% dojava i tako pa vidio si smajlić, uvijek je sve u najboljoj namjeri ali jbg, a svako uzme što mu paše i ne nije me stid ali naravno da mi je žao ako je netko ispratio
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma sta mu se miky pravdas, mis ce vec sutra biti u svojoj rupi. Mi smo to danas malo caskali i igrali se sa live ponudom, lijepo nam je bilo.zgmiky je napisao/la:od kad me plaćaju radim za njihIdimidodjimi je napisao/la:
Izvini se makar ljudima. Ja te nisam ispratio posto te pratim vec duze vrijeme i vec duze vrijeme navodis na krivi mlin ljude. Da se makar izvines radi toga.....![]()
čuj njega već neko vrijeme navodiš ljude, a neki dan kad su sjela oba X na liveu, pa golovi prije, pa prelazi 2/1 pa danas prelaz šahtar (ok znam imam hrpu promašaja a da vidim tvoje dobitne parove, koji je ono zadnji a da je kvota barem 4?) i tako dalje i tko je rekao hvala, ajde molim te, ja sam se isfulao na tom estorilu i nisam ga stavio tamo nego ovako na chat i tko je rekao sigurno je 100% dojava i tako pa vidio si smajlić, uvijek je sve u najboljoj namjeri ali jbg, a svako uzme što mu paše i ne nije me stid ali naravno da mi je žao ako je netko ispratio

-
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:od kad me plaćaju radim za njihIdimidodjimi je napisao/la:
Izvini se makar ljudima. Ja te nisam ispratio posto te pratim vec duze vrijeme i vec duze vrijeme navodis na krivi mlin ljude. Da se makar izvines radi toga.....![]()
rekao sam ja hvala

ajde ba nemoj se nervirat pusti klinca izgleda potrosio zadnje na racunu sto konto curu izvest na kaficu pa sad je ljut,ti samo nastavi i dalje

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
zbog takvih i njemu sličnih koji silom žele da odem e PA NEĆU njima u inat, ostajem pa puknite od jada, tko hoće neka prati, a tko neće ne mora, uvijek mi je žao kada padnem i ima par ljudi za koje i jesam ovdje koji su ok i zahvalni i prije svega ljudi da ih ne nabrajam prepoznati će se
- DrinaJedina
- Kontakt:
Evo današnje mine > Viljareal! 

Re: $: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Uzeo si mi 10 godina zivota,samo da znasmasteRofPoker je napisao/la:6mrkva je napisao/la:Koliko je kiril dao
? са AMOI N828 уз - &

? са AMOI N828 уз - &
- EmirSioux89
- Kontakt:
Krenuli i Norvezani i Madjari ubacivat polako bolan 

Manchester United!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: $: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Izvini druze. Ali kada si ti pitao dao je 6. Bilo je jos 10 minuta do kraja.mrkva je napisao/la:Uzeo si mi 10 godina zivota,samo da znasmasteRofPoker je napisao/la:6mrkva je napisao/la:Koliko je kiril dao
? са AMOI N828 уз - &ceko sam ga za 180 evra...inaci dao je 8
? са AMOI N828 уз - &
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Klinca velistribalhardcore je napisao/la:
rekao sam ja hvala![]()
ajde ba nemoj se nervirat pusti klinca izgleda potrosio zadnje na racunu sto konto curu izvest na kaficu pa sad je ljut,ti samo nastavi i dalje

Zadnju lovu velis

Eeeeeee pokemonu maleni....

@ZGMIKY niko tebe ne tjera sine moj..... samo se nemoj pravit budala i navlacit ljude po forumu da igraju nesto sto ni pas s' maslom ne bi pojeo. Nije fer prema tim ljudima.....
To je sve! Red je bio da se izvines nakon sto si najmanje 4 puta napisao i trubio da ce rezultat biti 2:0!!!! Namjerno sam te citirao da vidis da ima neko ko prati to tvoje bubanje! Kako ne shvatas cinjenicu da ima momaka kojima si dobar tipser i koji te ispostuju kad nesto kazes a ti se nakon DEBAKLA niti ne izvines? Zato sam te pitao jel te stid?
Sto se tice mojih parova, ja igram drugacije, igram riskantno i ne dobijam cesto ali kad dobijem dobijem bs bas finu lovu. Ne postavljam parove ovdje jer bi po mnogima bio los prognozer a ne brini se za mene da li nekad pogodim neku vecu kvotu. Reci cu ti da sam ih ja skinuo vise nego sto ti mozes i zamisliti.
Objasnio sam svoje i ajde sada dalje, samo ti nastavi ali red bi bio da se izvines kada uz razglas doneses par i onda padnes kao s' kruske!!!!
Uzivaj.....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.