Beppe je napisao/la: Izvor?

Ovo je za zadnjih 20 godina. Ima i ona u zadnjih 6 sezona, neko je postavljao i odnos je sličan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Beppe je napisao/la: Izvor?
Pogba je napisao/la:Beppe je napisao/la: Izvor?
Ovo je za zadnjih 20 godina. Ima i ona u zadnjih 6 sezona, neko je postavljao i odnos je sličan.
a de ti nadji statistiku koliko je od toga opravdanih, a koliko neopravdanih penala....milan je uvijek imao sjajne napadace (smijem se usuditi i reci najbolje od svih u italiji) koje je bilo tesko cuvati i cesto su bili ruseni u sesnaestercu jer nisu mogli biti drugacije zaustavljeni... glupo je ovo ako je za nekoga svirano najvise penala odma ih ima i najvise neregularnih i obrnuto.Pogba je napisao/la:Beppe je napisao/la: Izvor?
Samo sam postavio statistiku pošto je tražena, ne ulazim u opravdanost penala, svakako ćeš se složiti da ono što je meni opravdano, tebi, Gazzeti dello Sport ili petom, desetom nije, tako da u to ne bih ulazio.Hattrick123 je napisao/la: a de ti nadji statistiku koliko je od toga opravdanih, a koliko neopravdanih penala..
to je tacno i to sam ranije pisao, samo veliki je problem sto u vaznijim (derbi) utakmicama se desavaju te greske npr. eto opet se vracamo ali najsvjezija utakmica juve-roma; misljenja sam da u engleskoj ili spaniji sudija ne bi svirao ni jedno od onoga kao penal i realno 1-1 i obje ekipe bi bile zadovoljne a ne ovaj cirkus koji je poslije nastao..... ako milan,juve,inter vode 3-0 protiv chieva ili takvih ekipa pa se svira penal koji ne utice na rezultat jbg to smo navikli i u drugim ligama gledati... ja sam prvi priznao da je fiorentina ostecena one sezone kad je milan otisao u LP, isto tako cu reci da je roma ostecena u utakmici protiv juventusa, milan da je ostecen protiv juventusa onda kad je muntari dao gol ili juve i inter da su osteceni ako je tako, a ne na ovom forumu nece niko da prizna da mu je sudija navlacio tj istovremeno i negira ali i nasladjuje se sto mu je sudija navukao :SPogba je napisao/la:Samo sam postavio statistiku pošto je tražena, ne ulazim u opravdanost penala, svakako ćeš se složiti da ono što je meni opravdano, tebi, Gazzeti dello Sport ili petom, desetom nije, tako da u to ne bih ulazio.Hattrick123 je napisao/la: a de ti nadji statistiku koliko je od toga opravdanih, a koliko neopravdanih penala..
Suština je da statistika pobija trollere koji se iživljavaju na temi Juventusa i ovom pdfu (dok ih moderator ne izbriše hladno) očekujući neke pogurance u vidu penala i slično kao da je to neki fakt ili toliko učestalo da je ofirno.
Ali vjerovatno će naći neki podatak o slobodnim udarcima pa reći da to sudije namještaju jer imamo kroz historiju fenomenalne izvođače istih.
Svi veliki klubovi, u svim ligama bez izuzetka, kroz historiju imaju blagu naklonost sudija, to je činjenica i to će reći svaki navijač/simpatizer uslovno rečeno manjih klubova koji su "oštećeni", samo što na ovom pdfu to poprima veću pažnju no igdje, ali treba razumjeti, ipak su se u ovoj ligi vodila 2 procesa (Tottonero i Calcio/Farso-poli, kako hoćete) i sve poprima kriminogeni kontekst.
Ok, hvala Pogba/Advokat.Pogba je napisao/la:Beppe je napisao/la: Izvor?
korisnikforuma je napisao/la:Izvor?Beppe je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la: Dobijes najvise penala u deset godina i opet nekom drugom prigovaras nesto.
Statistika, da recimo pratiš Serie A, kao što nisi, znao bi da je Roma prva po dosuđenim penalima, Milan drugi itd...
Ma Inter i Fiora previse kiksaju i cini mi se da bi opet mogli ostati bez lige sampiona.Ako ovako nastave trebali bi se Lazio i Milan boriti za to trece mjesto.Chinaglia je napisao/la:majko draga, koliko loš je Napoli, kakvu šansu za treće mjesto imaju Lazio i Milan, možda Inter i Viola
Osim Kvadrada svi ostali su ili precjenjeni ili potroseni igraci,Rossi nije ni jedno ni drugo,al ga yebu povrede,po meni Fiorentina ima tek sesti tim u Seria A(Juve,Roma,Napoli,Milan,Lazio),to je moje misljenjeChinaglia je napisao/la:mah, Viola igra lošije nego prethodne sezone, Montella se malo pogubio, uprkos povredama, imali su ih i prije, al' nisu bili ovako slabi
Stranac je napisao/la:Vrsaljko nije dobio ni žuti za ovo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.