Hajmo BekaneeeHeraklitMracni je napisao/la:Penali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hajmo BekaneeeHeraklitMracni je napisao/la:Penali
Pa i dao sam primjer zbog toga sto u kupu nema pravila . posebno ovo kad je jedna utakmica , neko odmara igrace,neko zapne 100% , neko uopste ne shvata ozbiljno itd . uglavnom najbitnije je da smo prosli .kengur je napisao/la:Da budemo posteni i TOSK uvali Gosku 4 komada a mi na Kosevu ........bordobijeli je napisao/la:1 mjesto liga
1/4 finale kupa
Najvise mladi igraca u ekipi
Bravo momci ,bravi Husrefe .
Jesmo pali igrom u posljednje 3 utakmice al vec protiv mladosti ocekujem bolju igru i aBd nova 3 boda .
Zrinjski kuci igra s Krupom kojoj smo mi 4 komada uvalili u gostima nemaju suta u 1 pol . kup je ovo zato ne treba puno gledati negativno ovu utakmicu s Rudarom
Idemo dalje .
Pozitivno je da nakon ovoga ce nasi igraci shvatiti da ne smiju biti prepotentni jer nisu bas toliko dobri bez obzira na protivnika.
Igrati maksimalno i davati 100% ako zele uspjeh.
jel ovo amar gile potpisao za fks ?AlfredNobel je napisao/la:
Bekić, Hebib, Adukor i Handžić.
@skoroalen
Zabija Numan i van terena..
Nikada ih u ligi nismo dobili tamo, to što su došli danas je dokaz koliko im znači utakmica s nama. Oni će zapeti životom kao i uvijek, i istovremeno nastaviti skidati gaće Zrinjskom.benko21 je napisao/la:danas na utakmici bili su igraci mladosti dk sa strucnim stabom
Znaci protiv mladostiAlfredNobel je napisao/la:
@skoroalen
Zabija Numan i van terena..
Hajde molim te KrupaBordoSarajevo je napisao/la:krupa 1 1, svinjski crveni ima
golman Soldo crvenimiky_hz je napisao/la:Auf gola Puzigace iz slobodnjaka![]()
Zrinjski igraca manje ima.Hajde Krupa
Mi s penalima k'o reprezentacija Engleske, na vi.BordoSarajevo je napisao/la:Al sam se usr.o kad sam vidio da su penali, vracam se kuci, u putu, citam tekstualni, pa kad napisaše penali, okrenu mi se želudac i srce poče lupat, uvali se nešto u stomak ko da igramo penale za grupnu fazu, al olakšanja kad smo dobili na penale, milina. Čudna bolest
Tako su i primili gol,crveni dobi Soldo faulirao igraca na 20 metara,ulazi Brkic nezagrijan,Puzigaca namjesta loptu iz tog isto faula i zabi golcinu.DenchiNL je napisao/la:golman Soldo crvenimiky_hz je napisao/la:Auf gola Puzigace iz slobodnjaka![]()
Zrinjski igraca manje ima.Hajde Krupa
Ja bih radije Džafića umjesto Kove, ali šta je tu je.bordobijeli je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:
Znaci protiv mladosti
Kovacevic
Šabanovic
Pidro
Mujakic
Dupovac
Stanojevic
Crepulja
Velkoski
Rahmanovic
Tatar
Ahmetovic
Mislim da ce ovako izgledati i ima jos mogucnost da Rahmanovic bude zadnji vezni a Krste na 10 krilo Sisic ili Halilovic , Crepulja bi isao na klupu .