Davno su ga prglasili telecon glavom, on je taj nadimak naravno opravdao.
Ovo je vise iz profila

Tako je majstore. Kao sto sam rekao, gledat cemo sanduke zavijene u petokrake. Vec su na aparatima.kokakolas je napisao/la:Hahah, samo vi pacijenti nastavite sa provalama. A kada kapiten stavi ruku na srce sred Marakane, daBogda svi pocrkali od muke. Duse sitne.
Pape će nas prijatno iznenaditi taktikom protiv Argentine,bojim da će se mnogi zastidjeti. Ne zaboravite da je Pape bio jedan od najboljih igrača na svijetu.Kako je on igrao, to je mogao samo inteligentan igrač.BadrHari je napisao/la:Spamate strasno.
Raduje me izjava Safeta da ce biti primoran da igra s jednim napadacem, mozda vec prvu utakmicu.
To znaci da ce se prilagodjavati protivniku, ako nista katastrofu cemo izbjeci protiv visestruko jace reprezentacije, koja ima napadacki arsenal bez premca na turniru.
Dobar sastav,pravi ratnički!kokakolas je napisao/la:Begovic
Mujdza Bicakcic Spahic Kolasinac
Besic Salihovic
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
...pa da vidimo gdje smo
Je li te stid?Henderson je napisao/la:Pa pa Prciću.
Mislim ako ih ova nesreća ne probui iz sna,onda neće ništa.Ako imaju obraza ima da poginu na terenu,a ne da glume manekene kao protiv Egipta.Mada će biti standardno:ako prođemo dobri igrači,laka grupa isl.ako ispadnemo onda neće valjati selektor.Al' to smo mi,imamo 4 miliona stručnjaka koji se u sve razumiju.fudbal,košarku,rukomet i sve ostale sportove.fkv123 je napisao/la:Iako glupo zvučalo, smatram da je ovo nevrijeme došlo u najboljem trenutku. Odredjeni neće imati obraza da izlaze po diskotekama i kafanama tokom priprema- što je bila standardna praksa.
Henderson je napisao/la:Pa pa Prciću.
Jbg, dešava se."Prcić igra u slabom klubu, koji će vjerovatno ispasti iz prve francuske lige, a još i nije prvotimac", kaže Sušić.
Zasto mrzis momka?Virtu4l je napisao/la:Jbg, dešava se."Prcić igra u slabom klubu, koji će vjerovatno ispasti iz prve francuske lige, a još i nije prvotimac", kaže Sušić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.