FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SVI NA GRBAVICU!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo malo finih vijesti, od sutra na probi par brazilaca i talijan (africkog porijekla)
Balloteli 
Zayebali su me za Ivana zimus, ne opet

Zayebali su me za Ivana zimus, ne opet

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima onaj Balin brat što je igrao u Makedoniji ja mislim, ubica 
Kad je došao onaj Onwukeke jednom, raja svršavala na njegove pločice

Kad je došao onaj Onwukeke jednom, raja svršavala na njegove pločice

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Tri milje max, al' zato onih najvjernijihBezideja je napisao/la:Ma nema sanse 7 milja da bude brata miAlipasino je napisao/la:Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.Danas 7000 na nasoj Grbavici.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakve su ovo lazi da Sinisa odlazi? Nece on nidje
-
- Kontakt:
Hoce ugovor na 3 god, Amar nudi 1, već obavio razgovor sa 3 kluba (Velež/Olimpik/Borac)irfo je napisao/la:Kakve su ovo lazi da Sinisa odlazi? Nece on nidje
Ja mislim da su puno vece sanse da ostaje, malo sutra ce mu neko ponudit tri godine, covjeku je 30 godina vecGrbavica786 je napisao/la:Hoce ugovor na 3 god, Amar nudi 1, već obavio razgovor sa 3 kluba (Velež/Olimpik/Borac)irfo je napisao/la:Kakve su ovo lazi da Sinisa odlazi? Nece on nidje

Sto je mirna atmosfera ovdje, otisli pitari da slave 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Fejzić, Stevanović, Bogičević, Bajić, Rodin, Hajdarević, Šabanadžović, Mujezinović, A. Zec, Zajmović, Krpić
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sindikalac i Zajmovic nezaobilazan par Amarovih debila. Jos fali supcina Stanic i triling asova je tu.
Tersaj tersaj....
Tersaj tersaj....
-
- Kontakt:
Njemu se ostaje u Sa zbog zene, zato je prioritet ostati u Dolini, ako ne, onda navija da Olimpik udje u Plirfo je napisao/la:Ja mislim da su puno vece sanse da ostaje, malo sutra ce mu neko ponudit tri godine, covjeku je 30 godina vecGrbavica786 je napisao/la:Hoce ugovor na 3 god, Amar nudi 1, već obavio razgovor sa 3 kluba (Velež/Olimpik/Borac)irfo je napisao/la:Kakve su ovo lazi da Sinisa odlazi? Nece on nidje

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Upravo je nasa kompletna sezona oslikana u jednom potezu - dva debila Asim i Zaim se “potukose” ko ce opucati iz peterca i tako jos jedna sansa ode u nepovrat.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nasa realizacija ne da je ravna 0 vec je ispod 0
Bravo
Vi napadajte, drugi nek zabijaju
Vi napadajte, drugi nek zabijaju
Jos jedan ugovor za Bogicevica na dvije godine 

Ako može gif sindikalca kako pada ko krava i poklanja gol Čeliku
To bi bio vjerovatno najslikoviti prikaz ove sezone.

To bi bio vjerovatno najslikoviti prikaz ove sezone.