FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zbog izborene evrope na terenu sutra ce ekipa biti bez pritiska, i samim tim ocekujem dosta dobru utakmicu s puno golova.
Iako svi mislimo da je ekipa limitirana, dosta je bilo do psihickog stanja igraca pod pritiskom,gdje ekipa nije pokazala sve sta moze. A pri tome svaki kiks ih je vodio u jos goru situaciju. Ipak nije lako igrati u takvim okolnostima.
Sutra 4:0 (Bajic, Krpic 2x, Veselinovic) moja prognoza.
Svi na Grbavicu!!!
Iako svi mislimo da je ekipa limitirana, dosta je bilo do psihickog stanja igraca pod pritiskom,gdje ekipa nije pokazala sve sta moze. A pri tome svaki kiks ih je vodio u jos goru situaciju. Ipak nije lako igrati u takvim okolnostima.
Sutra 4:0 (Bajic, Krpic 2x, Veselinovic) moja prognoza.
Svi na Grbavicu!!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sutra pobjeda i na terenu i na trbinama. Sve "naše" pobjede!
Ujedinimo se, trebamo Želji !

Ujedinimo se, trebamo Želji !

Za Krpića ima ponuda,struka je za ostanak Ermina a i njemu se ostaje,jedini problem je što bi morao obaviti jedan manji zahvat(prepona).braco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra 

Ebo te oni vise.REGISTROVANI je napisao/la:Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra
Halali, ali brate boli nas djon sta ce i kako ce. Ko ljubomorne tetkice nekakve Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Meni je krivo , i nije mi problem to napisati , mi smo prosle godine osvojili KUP a atmosfera ko da smo izgunili bila , a gledaj njih , sve zahvaliti ljudima koji su mešetarili u klubu ubili su u nama i ono malo volje i raspolozenja za zivotom , pa smo svi bili u maniru **** KUPLjoZee je napisao/la:Ebo te oni vise.REGISTROVANI je napisao/la:Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra
Halali, ali brate boli nas djon sta ce i kako ce. Ko ljubomorne tetkice nekakve Boze sacuvaj.
Još ovo "u subotu svi zajedno da repliciramo potpredsjedniku Pešti"

Razumijem ja sve to i za taj osjecaj i sve, ali prosle sezone je bila specificna situacija zbog svega pa se nije slavilo toliko. Da smo bili lupam 3-4, a osvojili kup slavilo bi se vjeruj. Onako izgubis titulu i one ublehe ti zivot ogadile sta ces slaviti? Ne bi ni oni da nisu osvojili titulu i da su bili u situaciji kao mi. Nije bilo srece, vratit ce se jednom i nama ako Bog da. Negdje ce se i onaj penal i ono sve sto je za dlaku bilo vratiti. Iskoristili su sezonu gdje su iz “velike” cetvorke pala tri tima u formi i svemu. Najbitnije je da gledamo sebe i da popravimo ova s.anja sto prije da mozemo uzivati.
Azpi je napisao/la:Mislim da ide Krpić, uzeti nekih 200 hiljada eura, ma ako 300 izvuku je maksimum, a fine pare za nasbraco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
a za Zeca ne znam ne možes biti pametan, to mora Amar procjeniti da li je moguce da on bude fizicki spreman da igra fudbal, jer znanje je neupitno, ali fizicka sprema je itekako upitna
Pa eto taman Ermin da bude prvi špic za narednu sezonu. Ne bih ga na krilo jer mislim da teško može igrati u dva pravca. Ali eto frka su te povrede, ako Zuban bude rezervni špic neće moći sam izgurat ako Ermin bude opet igrao svaku sedmu utakmicu.UBIPITAR je napisao/la:Za Krpića ima ponuda,struka je za ostanak Ermina a i njemu se ostaje,jedini problem je što bi morao obaviti jedan manji zahvat(prepona).braco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
-
- Kontakt:
Sad mi je tek zao sto Miri Stevanovicu ne uduplaše platu
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Lobotomija pocela i u spotovima statirati

Papcino, reci mu to u lice.SarajevskaHunta je napisao/la:Lobotomija pocela i u spotovima statirati![]()
![]()
![]()
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Bespotreban post i nimalo zanimljiv.SarajevskaHunta je napisao/la:Lobotomija pocela i u spotovima statirati![]()
![]()
![]()
makes the two of usOsim13 je napisao/la:Ne kontam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
SarajevskaHunta je napisao/la:Lobotomija pocela i u spotovima statirati![]()
![]()
![]()
Ovaj momak je brat i fulio si totalno!
Spot jedne Rock grupe se snimao danas na stadionu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ma glupson, da zna ko je momak nikad ne bi to napisao, ali pise jer je **** pitar koji se registrovao samo da unosi nemir.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
samo dokaz kakvih pitarskih kerova imamo na temi 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Svi na Grbavicu!
Kad je teško nemoj da se predaš....
Kad je teško nemoj da se predaš....
Ne treba vama pitar, da unosi nemir. Dosta ste sami sebi.Zeljo92 je napisao/la:Ma glupson, da zna ko je momak nikad ne bi to napisao, ali pise jer je **** pitar koji se registrovao samo da unosi nemir.

Jos nam je samo djipke falio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, imekorisnicko, knoa, MrkiMedo i 54 gosta.