FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 17 maj 2019, 12:16

Zbog izborene evrope na terenu sutra ce ekipa biti bez pritiska, i samim tim ocekujem dosta dobru utakmicu s puno golova.
Iako svi mislimo da je ekipa limitirana, dosta je bilo do psihickog stanja igraca pod pritiskom,gdje ekipa nije pokazala sve sta moze. A pri tome svaki kiks ih je vodio u jos goru situaciju. Ipak nije lako igrati u takvim okolnostima.

Sutra 4:0 (Bajic, Krpic 2x, Veselinovic) moja prognoza.

Svi na Grbavicu!!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 17 maj 2019, 12:19

Sutra pobjeda i na terenu i na trbinama. Sve "naše" pobjede! :arrow: :njanjanja:

Ujedinimo se, trebamo Želji ! :bih:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 17 maj 2019, 12:53

braco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
Za Krpića ima ponuda,struka je za ostanak Ermina a i njemu se ostaje,jedini problem je što bi morao obaviti jedan manji zahvat(prepona).
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 17 maj 2019, 15:05

Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2019, 15:07

REGISTROVANI je napisao/la:Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra :puke:
Ebo te oni vise.
Halali, ali brate boli nas djon sta ce i kako ce. Ko ljubomorne tetkice nekakve Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

REGISTROVANI
Kontakt:

Post Postao/la REGISTROVANI » 17 maj 2019, 15:12

LjoZee je napisao/la:
REGISTROVANI je napisao/la:Jbt mi tri titule i tri KUP-a osvojenih u zadnjih devet godina ni jedno nismo slavili ispred vječne vatre , jednom zbog nase greske a jednom jer nam nisu dali , ovi cim nesto osvoje pravac vječna vatra :puke:
Ebo te oni vise.
Halali, ali brate boli nas djon sta ce i kako ce. Ko ljubomorne tetkice nekakve Boze sacuvaj.
Meni je krivo , i nije mi problem to napisati , mi smo prosle godine osvojili KUP a atmosfera ko da smo izgunili bila , a gledaj njih , sve zahvaliti ljudima koji su mešetarili u klubu ubili su u nama i ono malo volje i raspolozenja za zivotom , pa smo svi bili u maniru **** KUP

Još ovo "u subotu svi zajedno da repliciramo potpredsjedniku Pešti" :twisted: :twisted:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2019, 15:22

Razumijem ja sve to i za taj osjecaj i sve, ali prosle sezone je bila specificna situacija zbog svega pa se nije slavilo toliko. Da smo bili lupam 3-4, a osvojili kup slavilo bi se vjeruj. Onako izgubis titulu i one ublehe ti zivot ogadile sta ces slaviti? Ne bi ni oni da nisu osvojili titulu i da su bili u situaciji kao mi. Nije bilo srece, vratit ce se jednom i nama ako Bog da. Negdje ce se i onaj penal i ono sve sto je za dlaku bilo vratiti. Iskoristili su sezonu gdje su iz “velike” cetvorke pala tri tima u formi i svemu. Najbitnije je da gledamo sebe i da popravimo ova s.anja sto prije da mozemo uzivati.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 maj 2019, 16:16

Azpi je napisao/la:
braco je napisao/la:Šta mislite da li će nas Krpić napustiti ovo ljeto? I šta raditi sa Erminom Zecom pošto mu ističe ugovor sad.
Mislim da ide Krpić, uzeti nekih 200 hiljada eura, ma ako 300 izvuku je maksimum, a fine pare za nas
a za Zeca ne znam ne možes biti pametan, to mora Amar procjeniti da li je moguce da on bude fizicki spreman da igra fudbal, jer znanje je neupitno, ali fizicka sprema je itekako upitna :mrgreen:
UBIPITAR je napisao/la:
Za Krpića ima ponuda,struka je za ostanak Ermina a i njemu se ostaje,jedini problem je što bi morao obaviti jedan manji zahvat(prepona).
Pa eto taman Ermin da bude prvi špic za narednu sezonu. Ne bih ga na krilo jer mislim da teško može igrati u dva pravca. Ali eto frka su te povrede, ako Zuban bude rezervni špic neće moći sam izgurat ako Ermin bude opet igrao svaku sedmu utakmicu.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 17 maj 2019, 16:31

Sad mi je tek zao sto Miri Stevanovicu ne uduplaše platu

SarajevskaHunta
Kontakt:

Post Postao/la SarajevskaHunta » 17 maj 2019, 17:27

Lobotomija pocela i u spotovima statirati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 maj 2019, 18:20

SarajevskaHunta je napisao/la:Lobotomija pocela i u spotovima statirati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Papcino, reci mu to u lice.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 maj 2019, 18:24

SarajevskaHunta je napisao/la:Lobotomija pocela i u spotovima statirati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Bespotreban post i nimalo zanimljiv.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 maj 2019, 18:24

Ne kontam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 maj 2019, 18:39

Osim13 je napisao/la:Ne kontam
makes the two of us
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 17 maj 2019, 18:41

slika

Ovaj momak je brat i fulio si totalno!

Spot jedne Rock grupe se snimao danas na stadionu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 maj 2019, 18:57

Ma glupson, da zna ko je momak nikad ne bi to napisao, ali pise jer je **** pitar koji se registrovao samo da unosi nemir.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 17 maj 2019, 18:58

samo dokaz kakvih pitarskih kerova imamo na temi :thumbdown:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 17 maj 2019, 19:22

Svi na Grbavicu!

Kad je teško nemoj da se predaš....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 maj 2019, 20:24

Zeljo92 je napisao/la:Ma glupson, da zna ko je momak nikad ne bi to napisao, ali pise jer je **** pitar koji se registrovao samo da unosi nemir.
Ne treba vama pitar, da unosi nemir. Dosta ste sami sebi. :rol: :rol: Izvinte na upadu, moram malo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 maj 2019, 20:38

Jos nam je samo djipke falio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, imekorisnicko, knoa, MrkiMedo i 54 gosta.