plavi orlići navodno mjenjaju stoperski par za ovu tekmu a i vezu pa sad....vidjet ćemoInijesta je napisao/la:Nevjerovatno da ovo kolo nijedan kiks favorita nije bio... hajd vec ako mora nek to bude danas, veliki bid za gosk i matu neretljaka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tamam sad Bogicevic moze rukama skidat u kaznenom a nema penala,DenchiNL je napisao/la:plavi orlići navodno mjenjaju stoperski par za ovu tekmu a i vezu pa sad....vidjet ćemoInijesta je napisao/la:Nevjerovatno da ovo kolo nijedan kiks favorita nije bio... hajd vec ako mora nek to bude danas, veliki bid za gosk i matu neretljaka
Nadamo se tom nekom pozitivnom soku Goska sa novim trenerom, dobrim centarsutem Vege i golu Ramica, a uz to Hasanovic nek povrijedi Curjurica , skromno

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi oni, samo nama mogu bodove izbiti i nikome više..Inijesta je napisao/la:Tamam sad Bogicevic moze rukama skidat u kaznenom a nema penala,DenchiNL je napisao/la:plavi orlići navodno mjenjaju stoperski par za ovu tekmu a i vezu pa sad....vidjet ćemoInijesta je napisao/la:Nevjerovatno da ovo kolo nijedan kiks favorita nije bio... hajd vec ako mora nek to bude danas, veliki bid za gosk i matu neretljaka
Nadamo se tom nekom pozitivnom soku Goska sa novim trenerom, dobrim centarsutem Vege i golu Ramica, a uz to Hasanovic nek povrijedi Curjurica , skromno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hisrefu samo zamjeram sto onog sumadijca nije stocirao. Yebo ih ih otac seljacki, jos bi se valjali da ga Hare nije zabio.
Svidja mi se sto su nasi poslije vracali istom mjerom iako to nikad do sad nismo radili, nek’ vide seljaci kako je.
P.S. @AlfredNobel, pravi brate, taliti cemo se za hosting jbg.
Svidja mi se sto su nasi poslije vracali istom mjerom iako to nikad do sad nismo radili, nek’ vide seljaci kako je.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Tamam sad Bogicevic moze rukama skidat u kaznenom a nema penala,
[/quote]
Ma kakvi oni, samo nama mogu bodove izbiti i nikome više..[/quote]
Isto mislim, bit ce trpanje vjetovatno 2-3 tazlike za gurbete

Ma kakvi oni, samo nama mogu bodove izbiti i nikome više..[/quote]
Isto mislim, bit ce trpanje vjetovatno 2-3 tazlike za gurbete
još Neretljak uzeo gošk, onaj što je Bandoviću nudio da pusti tekmu...ma to je gotovo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam prvi i veliki kriticar Husrefa, ali i ako mu je j.ebao neka je. Prodaju godinama Zrinjskom, zadnjih 20utakmica kuci oni bas izgube od njih. Dosta vise, materi se valjaj.pasica je napisao/la:Hisrefu samo zamjeram sto onog sumadijca nije stocirao. Yebo ih ih otac seljacki, jos bi se valjali da ga Hare nije zabio.
Max Allegri
Je ko prolazio pored Koseva, leze li oni kerovi jos uvijek 

hebo majku koji klinac je ovim srpskim selendrama to suze do koljena kad izgube od nas, a napnu se ko žabe...drage premije mogli su do maja izgurat s njimaInijesta je napisao/la:Je ko prolazio pored Koseva, leze li oni kerovi jos uvijek

Jedina šteta sinoćnje utakmice je što ga Hare nije zavalio u 90+3 minuti i to u posljednjem napadu. Mislim da bi Žižović kukao kao onaj Šavija (valjda se tako prezivao) onomad.
Teška tekma, ali užasno važna 3 boda. Kroz glavu mi je prolazila ona utakmoca iz LzP u sezoni 16/17 kad je nakon 3 minute bilo 1-1 i tako je ostalo do kraja.
Teška tekma, ali užasno važna 3 boda. Kroz glavu mi je prolazila ona utakmoca iz LzP u sezoni 16/17 kad je nakon 3 minute bilo 1-1 i tako je ostalo do kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trener gostiju Mladen Žižović poslije utakmice se žalio na grubu igru fudbalera Sarajeva zbog čega su dva fudbalera njegovog tima završila u bolnici. Aleksandar Glišić je nakon jednog duela na sredini terena sa Amerom Dupovcem ostao na travnjaku, a prilikom starta stopera Sarajeva strijelac jedinog pogotka za Bijeljince je dobio posjekotinu i njegova rana je ušivena. Drugi fudbaler Radnika zbog kojeg je morala interevenisati ekipa Hitne pomoći je Pavle Sušić. Veznjak iz Bijeljine je nedavno imao lom nosa, a u jednom duelu na sinoćnjem susretu je dobio udarac, pa je mislio da je obnovio tu neugodnu povredu. Ipak, nakon ljekarske intervencije utvrđeno je da loma nema i da se radilo samo o udarcu tokom duela sa jednim od ofanzivaca Bordo kluba. Oba igrača su sinoć odmah poslije utakmice otputovala sa ostatkom tima za Bijeljinu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
onaj mi je najjači bio Franić čini mi se hramlje dok nije izašao a onda šprintom van linije....mamu svoju...MortemHz je napisao/la:Trener gostiju Mladen Žižović poslije utakmice se žalio na grubu igru fudbalera Sarajeva zbog čega su dva fudbalera njegovog tima završila u bolnici. Aleksandar Glišić je nakon jednog duela na sredini terena sa Amerom Dupovcem ostao na travnjaku, a prilikom starta stopera Sarajeva strijelac jedinog pogotka za Bijeljince je dobio posjekotinu i njegova rana je ušivena. Drugi fudbaler Radnika zbog kojeg je morala interevenisati ekipa Hitne pomoći je Pavle Sušić. Veznjak iz Bijeljine je nedavno imao lom nosa, a u jednom duelu na sinoćnjem susretu je dobio udarac, pa je mislio da je obnovio tu neugodnu povredu. Ipak, nakon ljekarske intervencije utvrđeno je da loma nema i da se radilo samo o udarcu tokom duela sa jednim od ofanzivaca Bordo kluba. Oba igrača su sinoć odmah poslije utakmice otputovala sa ostatkom tima za Bijeljinu.
Pa nista od HDZ premija zato i jest kuknjava, izbijes im lovu iz djepADenchiNL je napisao/la:hebo majku koji klinac je ovim srpskim selendrama to suze do koljena kad izgube od nas, a napnu se ko žabe...drage premije mogli su do maja izgurat s njimaInijesta je napisao/la:Je ko prolazio pored Koseva, leze li oni kerovi jos uvijek
Upravu di za ovog Neretljaka, sklon malverzacijama ko da ga je Ivica pravio, ima li kakvih dugova od prije prema gosku, sjecam se da su nekad kad je guravo bilo sami sebi golove na grbavici davali, mozda to danas dodje na naplatu

jel ovo kupujemo još nake zemlje Sabrina?U ovom trenutku najbitniji nam je trening centar, kojeg želimo još više modernizirati, pošto svaki igrač tu provede šest od sedam dana nedjeljno. Drugi dio projekta je da izgradimo još nekoliko novih terena, kao i nekolicinu fudbalskih dvorana koje možemo i iznajmljivati drugim klubovima”.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva čekam kompletnu tabelu večeras. 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
GOŠK uzima bod večeras. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:GOŠK uzima bod večeras.

Bjezi ba, suze su mi krenule. Mogu bas da zamislim kako je to izgledalo. Hvala ti, dan si mi popravio. Tehnicki zena ti je uzela mustuluk tako da neka sitnica ili buket u ime mustuluka i ti dobar. Znas kako kazu "Happy wife = happy life"bihuzur je napisao/la:gledao sam utakmicu na tv, psovao, nervirao se..kad su oni padavicari izjednacili, nisam vise mogao izdrzati i otisao sam udarati vrecu. nakon ''vjecnosti'' zena otvori vrata i kaze; GLEDAS LI, ENO ZABISE DRUGI! pao mi mrak na oci, jer sam skontao da su oni poveli. kazem joj; bjezi mi sa ociju yebali te oni svi odreda. ona me gleda onako zbunjeno i pita sta mi je..reko; haj razguli ba! kaze ona; HARE DAO GO, VODEE NASI!! ja trcim, trazim daljinski, palim tv, ono vec proslo..opet psujem, nerviram se sto nisam vidio gol. gasim opet, nemam zivaca gledati..nastavljam udarati onu vrecu sve dok zena opet nije otvorila vrata i rekla; POBJEDA 2-1!!! onda sam opet poludio, ali ovaj put od srece..zeni se nisam izvinio jer ne volim ja to jbg.. nekako se osjecam pickasto kad moram kmecati i praviti se fin, tj priznati da sam pojeo gowno. eto to ti je otprilike to..ziv mi bio brate

Imam ja 95% materijala do zadnjih par kola prosle sezone. Sve moguce sam skinuo.skoroalen je napisao/la:Gdje misliš uploadovat taj video? Youtube dozvoljava samo 128GB, ne znam za Dailymotion i ostale.AlfredNobel je napisao/la:Planiram da napravim jedan highlights o krađama kona od vremena Slavka pa na ovamo. Trebaće vremena da se pohvataju svi ti lopovluci, tako da će biti materijala..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q